Written by AbangNara | October 24th, 2012

Adakah mata Abang Nara rabun atau ini sememangnya kenyataan? Nampak seperti Miera Liyana semakin chubby dan berisi di dalam gambar-gambar terbarunya. Bagus jugak sebab sebelum ini kurus sangat si Miera ini. Tak ke gitu?

miera liyana chubby

Gambar-gambar ini diambil oleh BuahMulut ketika pelancaran drama Putera Rayyan. Miera Liyana adalah salah seorang daripada pelakon di dalam drama ini. Nampaknya rezeki Miera Liyana semakin hari semakin murah. Orang kata kalau sedang bahagia bercinta badan memang naik sikit. Adakah Miera Liyana sedang mabuk asmara?

miera liyana chubby

19 lagi gambar terbaru Miera Liyana dengan membaca entri ini sepenuhnya.

miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby
miera liyana chubby

81 responses to (21 GAMBAR)Miera Liyana Yang Terbaru, Semakin Chubby Dan Berisi

  1. kiki says:

    asyik cedok org lain punya cerita je

    0

    0
    • Kiah Propahanjeng says:

      sambil chill2 tambah dosa ape kata kita mamam biskut..

      err..nk biskut?

      0

      0
      • AAAA says:

        ko ni pahal…asyik biskut biskut biskut je….

        0

        0
      • ketiak miera lieyana maintain hitam says:

        waoooww…kalo badan tembam mcmni pakai seksi mcm pakaian nmpak aluran tetek dulu tu br la cunn!!!!

        0

        0
      • makan nugget dgn air kotak dutchlady, sedap sgt says:

        kenapa org tak suka miera liyana,? kita rasa miera cantik aper, berlakon pun boleh tahan..tak kayu, cuma dia ni kontroversi lebih skit, kalau dia rendah diri mcm maya karin, mesti ramai yg suka

        0

        0
      • Kiah Propahanjeng says:

        AAAA, sori la dik akak bukan ape..smbil2 kita mngumpul koleksi dosa tgk gamba2 kt blog ni, smbil tu mkn biskut mmg enak sgt uols. nk? kt sini akak ade biskut butter, cherry blossom, choclatte, strawberry ngn peanut apple.. pilih la mana2 nt akak hantar. :)

        0

        0
      • DianaDanielleSuntiLagi says:

        Kak kiah, sy nk biskut cheery blossom tu mcm sedap je. 1 balang berapa?

        0

        0
      • Ni adik kiah mai says:

        Nak….
        Lawak ler…biskut..biskut…mengidam eik kiah?

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        xberkenan 2 3 tahun lenyap la tuh..

        0

        0
    • enw says:

      ya allah..,berikan lah hidayah kepada empunya diri yg x sedar diri lg… ”semakin lama artis melayu semakin bogel..,aku sangat takut dengan azabmu…”

      0

      0
    • fariza says:

      baju die ni tahap baju tdo aku je…
      boleh plak die pkai ‘baju tdo’ siang2 cmni yek…
      dik, baju seksi cmni ko pkai dpn laki ko je la… ni abes buat tontotan umum.. ape ekslusif laki ko akn dpt after kawen nt?

      0

      0
    • miki says:

      kesian… kenapa memilih untuk menjadi perempuan murah.. semoga diberi hidayah..

      0

      0
    • shahjahan says:

      hidung dia….:P

      0

      0
  2. syikin says:

    umur muda tp dress up + make up cam org tua!!!

    0

    0
  3. sengal.. says:

    eeewwww…………….

    0

    0
  4. bellaluna says:

    aku xtau kenape die ni xpernah lawa bgi aku.sorry #respect diffeences

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sooooooh aku nengok nyer.. demok

    0

    0
  6. huahuahua says:

    rambur karat… skirt pendek… posing plak mcam ………
    awek sape ni??

    0

    0
  7. nenek lanjut usia says:

    nek sdar diri nek ni hodoh… tp miera liyana ni lg hodoh dr nekk!! tlg la jgn pakai bju tu cu.. baju tu nek buat lap kaki msuk jamban je cuu..

    0

    0
  8. lampoyang says:

    Badan dah berisi cami baru sedapp.. Aauummm

    0

    0
  9. zzzzzzzzz says:

    cantik rambut ko liyana… macam berus cat..!!

    0

    0
  10. Sir Erul Azri says:

    dah kena pump pastu kena jolok mahunye tak chubby

    0

    0
  11. happy meal says:

    awat xde pose angkat tangan nmpk ketiak weh..

    0

    0
  12. talam besi says:

    org suh ker atau die mmg nk posing cenggitu?? luga nengokkk…bajek cun ker wt cenggitu kn….eeeeuuuuu….

    0

    0
  13. . says:

    wow..dh nmpk chubby la..sok kalau kawin n ada ank aku rasa lgi leh naik badan si miera ni…

    0

    0
  14. halimah jongang says:

    nampak murahan sangat ko liyana pakai baju cenggini

    0

    0
  15. Sha says:

    biasanya, perempuan + remaja = suka kurus
    jarang – jarang, perempuan + remaja = suka chubby

    0

    0
  16. takeiteasy says:

    x da class
    bju mcm kain cadar
    rmbt mcm berus
    posing ntah apa2
    mcm xtau nk posing jaaaa
    ni kualiti pelakon pmpn yg ntah apa2……
    pelakon laki2 yg bru mmg mantap walaupn 1st time berlakon
    had pompn just tau nk tayang bdn n aurat

    0

    0
  17. JoyahJinki says:

    eee, dah la gemok pakai plk baju macam ni..
    muka dia tak nmpk cm belasan tahun..
    mcm pertengahan 20-an je aku tengok.

    0

    0
  18. mixgirl says:

    aku hrp abby sempat slmtkan liyana nie sblm kiamat…aminnn
    kaki bparut wlaupn pakai stokin gelap…
    lakonan hancur + peel x smenggah = xde kualiti

    0

    0
  19. Pelik says:

    pelik sungguh baju dia dh cam kain langsir jer…
    pelik btl badan dia dh mcm mak orang..
    pelik btl la dia ambil pic tergedik cam tu…

    0

    0
  20. no name says:

    alahai…tak cantik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buruk!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  21. pak jabit suka rita rudaini says:

    ya AMPUNNNN. HAHAHAHAHHAH

    0

    0
    • Kipas Payah Mati Neelofa says:

      macam budak tak siuman je aku tengok miera liyana ni…
      cam sundal pun ada jugak….hmmmmm….

      0

      0
      • kata dulang paku serpih says:

        time ni suke pulak ko mengata artis ye,, kau tak ingat ke FITNAH tu ape… kau jgk yg kecoh2 selalu jangan suka memFITNAH, skg ni kau ckp dia cam sun*** tu bukan FITNAH ke????

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ada aku kisah ko tumpang nick aku? sian ko yg memalsukan.. nmpk benor iri hati ko selama aku kat sini.. hahhaha

        0

        0
  22. Anonymous says:

    pelik..muke kecik badan besor

    0

    0
  23. Cooll Man says:

    Tetek besar jugak ah. Nyum2 isap

    0

    0
    • lompang kilau says:

      wei kipas mati neelopak…mulot ko ni celupar sgt nape??
      ko ingat ko 2 baik sgt ke nak ckp miera ni sundal??
      ntah2 ko lg sundal dri dia…!

      0

      0
      • nabilla tayang perut says:

        issshhhhhhh3….x sangka ya….kipas payah mati ni bermati-mati an mereply komen2 orang sebelum ni…
        tp x sangka mulot dia lg jaat…tahu x dosa menyundalkan orang kipas payah mati neelopakk??hmmm…apa nak jadila dengan hidop ko ni kipass….skg ni ko plak nak menyundalkan orang…dala sebelum ni kalau orang kutuk neelopak ko marah gila2…skg ni ko plak mengutuk orang….sangat menyedihkann la kipas neelopak..insafla ya kipas mati..

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        lompang dgn nabila tyg perut org yg sama yea? uw.. uw… uw……….. sian ko.. aku pun dpt beza kan persamaan ko tp ko masih tak dpt beza kan pesamaan aku…tu namanya.. kebodohan mudah utk disamakan.. kn nabila tayang perot kn? hahahhaa..

        0

        0
  24. lala says:

    apahal ngn minah tu..sian aku tgk tgkp gmbr camtu..

    0

    0
  25. mintamaafyer says:

    kalau dapat maen dengan dia ni pun sedap gak..oyeaahhhh!!

    0

    0
  26. hum says:

    HERAN AQ….suke ppuan krus2 watpe,,?chubby bru sedap,,bdn mcm ni ok ape,,,jnji chat,,,

    0

    0
  27. ketam says:

    Nampak matang giler dri umor bile chubby mcm ni.. Nmpak mcm 30 an jerk.. Huhu

    0

    0
  28. ewwwwwwwwwwwwwwwww says:

    burukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  29. karuna says:

    kesian nara, menjaja dengan cerita mcmni. kesian anak bini mkn hasil dr cerita mcm ni. bergosip secara berhemah..byk buka aib org jer ni…taubat la nara..

    0

    0
  30. Nek Tipah says:

    Uiishh.. sihatnya.. ni sekali kalu dia bek hen nenek..tumbang nenek..pitaammm..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    dulu kurus sekarang berisi, tu je beza. yang sama tetap takreti pakai baju tutup ketiak

    0

    0
  32. abg mat says:

    WOW MAKIN SEDAP!!!!!

    0

    0
  33. la la la says:

    gedabaknya paha………………………………… terus potong mood nak fap fap fap

    0

    0
  34. apo2 yo lah says:

    ewww….geli

    0

    0
  35. cik senah tonggek ! says:

    kenapa aku tengok dia makin putih gebu ? mungkin nilah penyebab dia , dia cucuk vitamin c kot . nak bagi cerah kulit . so bila orang dah cucuk vitamin c , otometik dia akan jadi gebuuuu .so bagi yang kurus kering , sila lah cucuk vitamin c dekat klinik klinik yang berdekatan , pasti anda akan kelihatan lebih gebuuuuu …. uuu :)

    0

    0
  36. Anonymous says:

    aku 1st

    0

    0
  37. sore sore says:

    bukan ke dia nie yang tayang ketiak hitam tue?????

    0

    0
  38. ade aku kesah?? says:

    xde ke skirt yg pendek lg miera…??

    0

    0
  39. sluurrppp says:

    owh..dia yg dulu pakai baju nampak tetek separuh tu. now dah makin berisi….tetek pun makin berisi la kan? yesss….best2,harap dia pakai baju mcm dulu lg!!

    0

    0
  40. Anonymous says:

    fap fap fap

    0

    0
  41. didi drogba says:

    dh dpt konek ni, tu gemokkkkk

    0

    0
  42. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    macmana pon muka dia ni secantek lisa surihani ngan neelofaaaaaaa bwek huh !!

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      sori lah ye minah jambu tadi tersalah tafsir lah > PEMBETOLAN macamana pon muka dia ni tk secantek lisa surihani ngan neelofaaaaaaaaaaa bwek huh !!

      0

      0
  43. hans says:

    pakaian xboleh blah…..seksa…..seksi……sedih………..

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Jadi Hidup Melayu Johor makin baguss..tahniah betine2 yg sealiran,,hidup perjuangkan hak anda yer!!!

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Gemuk

    0

    0
  46. JJ says:

    Bambam nyerr ………..

    0

    0
  47. mirayana says:

    asal chubby sgt nie.. kuat pam ke hape.. hahaha

    0

    0
  48. angah says:

    gambar dosa yang tengok dosa macam aku.

    0

    0
  49. waterlily says:

    skali pndg muka dia dia ni mcm maria farida pun ada

    0

    0
  50. pie says:

    xleh nk cakap gak…dulu Diana Amir seksi gak…cer tgk skrg???
    hati ni milik Allah…

    0

    0
    • atie says:

      diana amir dlu betudung sejak masuk jadi artis tu dia seksi..tp alhamdulillah dia da kembali bertudung semula..kita sama2 la doakan agar mereka berubah menjdi wanita yang tutup aurat..aminnn

      0

      0
  51. Dyoeng says:

    Lerr gemoknyerr.. hehhehe kaki macam ayam KFC… hahahhha ape la..tak sedar ke?? ape la nak jadi kalau dah perasan cantik… hahahahhahahahahhahahahahahah

    0

    0
  52. Anonymous says:

    chubby senang ati takpe…kalau chubby sbb preggy???hurmmmmmmm

    0

    0
  53. minah mulut laser tak hengat says:

    wow tak ade lah chubby mana abg nara oi. biase je pun… abg nara kalau boleh buat lah title citer tak hot sgt ni elok2 ckit.. title abg nara tu tak best lah dan tak umpph….btw malas lah nak tarbiah abg nara ni..buang karan..abg nara bukannya ade diploma dlm kewartawanan ni haha opps…eh miera ni cantik ape, cute, org bahagia dah famous ofcourse lah bahagia dan jadi chubby……….okay lah ni baju die,seksi ala gitu gitu je,tak mcm dulu smpi nak nampak tetek kan…..but okay lah ni..uols ni kalau nak mengutuk tu pandan kiri kanan boleh tak,jangan terkena kat anak sendiri baru ngkorg tau!

    0

    0
  54. Penjual daging. says:

    Klw jual kat pasar…agak2 berapa erk…..??
    dua kupang bley laku kot????

    0

    0
  55. Anonymous says:

    kesian..like an older woman..x cantik langsung..menyampah ade la..bawak2x la bertaubat ye..

    0

    0