Written by AbangNara | September 28th, 2012

Masih lagi entri yang berkaitan dengan majlis pelancaran BodyCurve daripada Cosry Fashion. Selain daripada Izara Aishah dan Intan Ladyna, banyak lagi selebriti wanita popular seperti Sasha Saidin, Sharifah Sofia, Marsha dan Vanidah Imran yang menghadirkan diri. Kesemuanya tampil dengan gaya mereka yang tersendiri.

sharifa

Sudah tentu yang mencuri perhatian ialah Sharifah Sofia yang hadir dengan imej bertudungnya. Sedap dan redup je mata memandang. Abang Nara suka. Semoga Sharifah Sofia diberikan kekuatan untuk terus beristiqamah dalam penghijrahannya ini. Lagi 20 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Video rasmi lagu Teman Pengganti nyanyian Black dan Malique. Awesome!!!

sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

147 responses to (21 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Wanita Memeriahkan Majlis Pelancaran BodyCurve Daripada Cosry Fashion

  1. izzuera says:

    seksa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 99 Thumb down 10
  2. sume abg nara suke……
    yOooo Yoooo OOwww jw abg nara ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
  3. miss oppssss says:

    1. MEMANG SKRG MUSIM PAKAI LACE AND DALAM NAMPAK CORSET TUH KE???????????
    2. Kenapa Shasha Elite nmpk gemmmmmmsss semacam?????
    3. Kalau bergelar Muslimah tuh, pakailah sopan…. Bukan sebab pelancaran BodyCurve kena pakai baju yang nampakkan susuk tubuh….

    Sekian

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 12
    • Milah says:

      Aku baru nak tanya benda yang sama. Hr tu nampak intan ladyana pun pakai bju yg sama.

      trend artis perempuan Malaysia.
      Pakai ketat-ketat–>pakai jarang-jarang—>pakai singkat-singkat
      Bagi mereka its okay as long as tak ada kain yang melekat kat badan. Bajet pegi Grammy Awards je. Please..even though Malaysia ni panas..sopan la sikit. Kalau tak boleh..pakai bikini je la alang2 dah bukak tu. ke malu..takut nampak kedut? HAHAHA

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  4. gee says:

    tak paham aku style pakaian diorg ni… ==’

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 10
  5. tutupmulut says:

    hanez suraya sangat cantikkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 5
  6. NGETOP DI ERAA......... says:

    APSAL SEKALIAN NMPK BUROKKKK….AMERIKA LAAA SGT!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
  7. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
  8. @ says:

    memang fashion sekarang pakai baju jarang nampak corset ke. sorry to say, nampak buruk.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 9
  9. Fuhhhh terleleh, kalau kata aqu gatal, aqu rasa itu normal, takkan nak jalan tutup mata.

    LAGI CETER MEREKA

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  10. miss oppssss says:

    Pakaian bertemakan “Nampak ketiak, tak nampak ketiak…. Nampak ketiak, tak nampak ketiak….”…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 9
  11. daniela says:

    baik tanggalkan je lace tuh..pakai korset je..ok takk..alang2 nak tunjuk.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
  12. Kepologi says:

    bajunya semua burukkkk…x lawa langsung..cuma baju izara jer y x seksi..semua baju wat menyakitkan mata jer memandangnya..ap pnya fesyen la..ad y perut buncit baju ketat..x tahu malu ke..sakit mata la tengoknya..sharifah sofea gak y nmpk sopan n manis…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 17
    • ada aku kisah x? says:

      ade izara ke? Mane aku xnmpk pon ke mate aku yg rbun?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        try seach kt google..izara pun pegi event ni..tapi baju die x jarang la mcm org lain..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  13. esman oblaili says:

    semoga mereka semua diberikan hidayah-Mu..amin.saya doakan mereka.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
  14. arasha says:

    dh mcm orang barat….padahal semua di atas ni ISLAM……………………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
  15. leon says:

    naraa pun ..kalau benda tuu rasa x perlu di puji…kurang wajar di puji…ko tak payah la pujii…saripah sofea comel coz bertudung..tapi baju nampak segala aset…so…tak payah puji melambung sangat…realistik laaa..ayat kipas bukan nampak baik punnn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 9
    • sandrianasiska says:

      Seriously setuju…muslimah apa pakai tudung tunjuk shape buah dada yg teramat minta ampun. Lining bra pun nampak. Berhijrah tapi masih nak tayang asset … takkan masih tak pandai pandai lagi. Nara puji pun tak agak2 .. agaknya Nara pun tangkap syok..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
      • Anonymous says:

        tak pyah nk over comment sgt. . dy pun buknnye sejak lahir da pakai tudung..
        mmg bende tu bende wajib. .
        dy tgh mendalami. .
        nie steps dy laa..
        mcm irma dlu pun..
        time berubah sikit2,
        kalau berubah trus jd la mcm artis yg sorg yg aku ta igt nme tu. .
        yatt kut yg psal chef tu..
        haa..
        itu ilmu ta brape nk byk..pastu tbe2 mcm culture shock la cume dlm nie sbb berubah ke arah yg baek secara mengejut. .one step at a time laa..
        cut her some slack..
        nie da pakai tudung,
        da ta pg night club sume,
        kite doa laa next step dy igt tudung labuh sket ke..
        nie nk kondem mcm diri bgus sgt!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  16. Pemerhati says:

    kan bagus kalau pakai koset jer..alang2 nk tuju body…ni x pakai baju tpi serupa cam telanjang..ish..ish..x berkenan langsung…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 9
  17. SHASHA ELITE < MCM HANTU SUNDEL BOLONG JE
    AKU TGK..
    DGN RAMBUT N BAJU DIA…
    KO INGAT AKU BERKENAN SGT…
    BERKENAN LA SGT2….
    PUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 9
  18. test says:

    Abg Nara apsal aq x leh komen ?
    Kena blokbuster ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  19. anakku shop says:

    OPENING COMPETITION. MUDAH SANGAT!
    1. TEKAN LIKE PAGE NI
    2. TEKAN SHARE
    3. TULIS DEKAT WALL ANDA SUKA BELI APA SECARA ONLINE
    SAMA ADA (DRESS BABY, PYJAMAS, ROMPERS ETC)

    PEMENANG BERTUAH AKAN MJEMILIKI 2 SET PYJAMAS UNTUK ANAK ANDA ! DAN DESIGN BOLEH DIPILIH SENDIRI! CEPAT2!!
    APAAAAAAAAAAAA? 2 SET PYJAMAS? SO TUNGGU APA LAGIII.

    http://www.facebook.com/pages/Anakku-shop/428285090552604

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
  20. biau kan mereke lerr... says:

    bile da beberapa artis mula berhijab, artis yg seksi mmg jadi bahan kutukanla lepas ni…padahal dulu…xde pon yg nak kesah ko pakai tudung ker xpakai tudung ker…buka atas ker buka bawah ker….ape yg diorang pakai smuernyer cantikkan…sekarang ni byk bunyik pulk masing2…bila artis da pakai tudung, kate xtutup segala tonjol pulak..bile dedah sane dedah sini, kate baik bukk terus pulak…habisss yang korang heboh dok tgk kat laman blog ni…ko igt ko dpt pahale ker?!!ape yg sebenarnyer korang nak ni?….xphm betul aku…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 9
    • tah apa2 je yg suka mengutuk ni........... says:

      alah dorang ni semua yg suka mengutuk perasan masuk syurga….ah senang cakap satu kapal dn satu kepala dgn abby……………………….. jenis kecoh tk kira tempat…………ha…ha…ha…ha………………………….

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  21. belacan bako says:

    sharifah sofea .. kemain berlitup kt kepala tp .. baju .. ermm nampak alur bra dia . malu tgk perempuan bertudung mcm ni .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 13
    • pusuk lundu says:

      dh susu die kuss semangat nk buat cmne? klu susu 20c blehla taknmpk alur, klu dh susu subur semacam klu pkai kain jenis lembut gtu ala bodyflowin memgla flow2..bengap! takde nye pompuan yg susu besar sesengaja nk riak gitu, nk bg kecik lg ade! apa la!! agak2 la weiii..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  22. bodycurve geli tengok says:

    ya allah naperlah mrk nie mcm x kisah jea penampilan diri.x kisah kalau nak berbody curve pun tapi jgnlah seteruk mcm nie.kan lebih cantik kalau mengenakan pakaian yg lebih sopan tapi elegant. sy rasa inilah fesyen artis malaysia berpakaian tapi serupa telanjang.semoga allah memberikan hidayah kepada mereka untuk memperbaiki diri mereka selagi diberi nafas untuk bertaubat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  23. berudu berlari-lari anak says:

    nie lah dia dikalangan perempuan-perempuan yg menjadi isi neraka sekirannya mereka tidak sempat bertaubat….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
  24. sedihhhh says:

    eeemmmm….sedih melihat artis Malaysia skrg nie yg dah tidak ada lagi nilai-nilai moral. Dimana kesopanan & kesusilaan mereka. Semuanya nk bagi peminat menonton susuk tubuh mereka.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  25. talam besi says:

    astafirullahalazim….bkpe smua seksi2 blaker nim ?? agama npe mu org smua benonye??? seksa2…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  26. Sweet32 says:

    - Yasmin hani dah gemuk skit.. Ade isi ke?
    – ank pontianak ttp ngan pendirian dia.. Seksi!
    – vanida imran ok.. Yg baju nipis tu dia tutup ngan baju hitam..
    – sharipah sofia ok cume baju dia klu bole longgar la sikit..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  27. akudandia says:

    apa agama kamu… siapa tuhan kamu… siapa rasulmu….. apa kitab mu…apa tujuan kamu dihidupkan atas dunia ini…..pastinya semua mengaku islam.. apakah islam membenarkan semua ini… jika mengaku islam dimana nilai keislamannya….. langsung tidak boleh nak beza dgn yg bkn ISLAm… dari segi lahiriah lah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 11
    • kak joy says:

      boleh ke kita nk mengaku kita islam? bila dalam kubur…hnya amalan di dunia je yg tlg jwbkan.. klu gni cara pakai nye…sendiri mau igt lah..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  28. rainbow says:

    yg membesar di negara barat dan muka plg mcm org putih tu la yg paling ok pakaian..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  29. pj says:

    Stylist sekalian on leave ke?? Scary merry nye rupa sorang2!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  30. orca1604 says:

    Cantik2 baju ni semua…teringin nak pakai..tapi pakai untuk husband je la (berdoa agar boleh bertemu jodoh nnt)..hehe baju tetap lawa. ;-)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  31. abu says:

    zarina retis gak ke? xkan belakon skali dh dipanggil retis kot….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 8
  32. Cik Zaloora says:

    Sekarang ni musim artis wanita tembam2 & gebu’s2 ke??? Apasal fasion baju mrk mcm tangkap muat aje??? Klu aku pereka fasion bg free pon baju2 tu aku x pakai..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  33. i think about.... says:

    muka sume super cantik,,tp syg mcm org xmampu nk bli kain baju…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
  34. Bukan peminat fasha.. says:

    Adoi…x gtal ke dorang pki kain lace tu???,,,,lagi satu…badan n ketiak dorang ni mesti busuk giler..ye la mne x nyer….kalau berpeluh perghhhhh…..x de angin sbb terlalu ketat dan sendat.. Bru ak tau…bukan fasha je yg sendat…sekian..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  35. Nello says:

    apa yang korg dengki sgt ni??
    artis kat atas tu xderla seksi giler2 smpai tnjuk segala2nya kan?
    korg x pyh hipokrit la, korg tgur2 tu korg ttup aurat ker??full ker kmu ttup aurat??
    asal nara post artis yg x btudung, laju jer korg kutuk, tp dh cermin n belek diri puas2 ker kat cermin rmh tu??
    mmg x salah mngur sesama islam, tp org yg nk mnegur tu pn kene la pstikan dia jauh lg baik dr org yg ditegur tu..
    ni komen korg kat cni jer dah blh mncerminkan diri n kperibadian korg..
    at least artis tu pkai mcm tu, xder plk diorg g komen kat blog2 hiburan kutuk cni sana..sgelintir tu mayb ada..
    udah2 ler tuu…~~

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 10
    • muhasabah diri :) says:

      moga ak ta tsilap kata. mmgla care mngur ta sharusnya mmbuka aib sseorg, apa yg ingin d perbtulkan. kalo yg mngur kna pastikan yg dy tu jauh lbih baik dy org yg nak dtgur, alamatnya… tade sape laa yg mngur. at least, lu kite wt baik, org ta kan komen bnda yg mmalukan. cume blaja mnerima tguran itu dan mhasabah dri.. ta smestinya yg mngur freehair ta leh mngur org yg bbuat mksiat cntohnya, slgi kita saudara, haruslah igtkan sesama sndri… mmg kbur lain2, tp lu ko ad ksmpatan utk mngur tp ko ta tego or nshat, ko pn akn dtnya lam kbur nt… wallahualam…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
    • aku pn mmg tk suka orng2 yg perasan bagus dn hipokrit nilh....... says:

      Aku pun setuju ah dengan kau nello…mmg pelik jgkkn asal ada artis berpakaian seperti diatas je..bukan main dorang ni semua nk ambil kesempatan yg laju betul untk menegur…macamlh dorang ni dh cukup baguskn…klau bagus sngat kenapa dorang masuk laman hiburan ehhh…kn..kn…kn…..pelik betulkn…apa dorang sesat ke atau mmg sengaja nk menyebuk cari kesalahan orng lain..dorang fikir ni laman dunia keagamaan ke apa mesti ada tata cara,tata tertib dn mesti ada nk ikut displin berpakaian..pantas betul nk menegur..klau nk sangat artis2 ni tutup badan semua dari atas kebawah mcm pocong ke selubong mcm kum2 ke atau pakai baju mcm hantu kubur ke atau dgn cara betul..tk payahlh laman ni dinamakn laman gosip ke atau laman dunia hiburan lgkn dn tk payah ada dunia hiburan lgkn dimalaysia ni baru dorang puas hatikn..kasi je orang bangsa lain pegang habis cerita..baru dorang tahu mcmmn nnti.. lepas ni korang semua yg tk suka tu suruh je sinara tukar tajuk laman ni laman dunia keagamaan 100%kn..kn..kn..nello..ah dorang ni pn konon nk menasihati sngatlh konon tu..konon dh cukup baguslh dorang tukn..bila kita tegur dorang yg perangai mcm ni,mereka ada je jawapan mereka konony tk salah menegur sesama umatlh,dn mcm2 lglh..dn ada pulak kata kenapa kau pulak yg nk meroyan bila orng tegur orng tu..terikut2 perkataan yg sama kn..tkde modal lain ke nak cakap..tp yg sebenarny silap mereka sediri mereka banyak yg tk nmpak..silap orng lain je dorang nmpak… isshh..ishh..ishh tk patut betul dorang ni semualhkn…kejam bin extrimis,optimis,negatif dn sensisitf sngat2..perangai serupa beruk pn ada aku tengok..diri sendiri yg melenting mcm kena bom meriam dn seperti kena karen pn ada jgk2..dorang tk perasan pulak..tk boleh terima orng berpakaian seperti diatas cara bulat2 betul ah..sama seperti tk dapat terima seadanya..ada je tk kena..aku rasa perangai dorang banyak yg terikut2 dgn siabby abady yg macm terkena badi siabby ke apa dorang ni..tk pn sekutu2 siabbylh..dn dorang2 ni dh sepakat nk berdakwah kat laman2 seperti nilhkn..mmg satu spesis dgn siabbylh dorang ni…dasar tali barut betul ah dn sememangny mmg ada..hipokrit mmg bersepah.. jenis terikut2 perangai mcm siabby pn mmg banyak…aku mmg tk suka orng2 mcm ni..talam dua muka betul..ah senang kata mmg kepoji sangat2…. menyampah dn meluat aku dibuatny dgn dorang2 semua yg perangai mcm nilh…….bohlayan ah dgn dorang ni….sepatutny tuhan yg menilai dn boleh menghukum tp ada bnyk manusia2 dasar penyebuk mcm beruk yg bersepah….ah boleh blahlh..kn..kn..kn…nello..dorang2 semua ni………yg tk boleh terima apa yg kita cakap ni msti tk puas hati semacam kn..kn…kn…biasalh tu…………………………………perasan mcm bagus……………………………………la..la…la…la………..laaa…………………… laaaaa………………………………………………………………………………………… peace……………………………………………………………………………………………

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 14
      • merpati says:

        meh aku nk komen sikit setiap tazkirah ko yg pnjg tu..sian pulak aku tgk xde org yg nk komen…

        ayat kamoo
        “mmg pelik jgkkn asal ada artis berpakaian seperti diatas je..bukan main dorang ni semua nk ambil kesempatan yg laju betul untk menegur”

        “dorang fikir ni laman dunia keagamaan ke apa mesti ada tata cara,tata tertib dn mesti ada nk ikut displin berpakaian”
        sombong betul cik ni.. komen2 ni skdr nasihat, teguran, kalau nk ikut ikt, x nk dgr suda.. org mcm kamoo ni la, punca runtuh akhlak.. sbbnye? pandai x boleh di ikut, bodoh x boleh di ajar… ”

        sepenilaian aku la, rase2, kalau kamoo berakhlak baik, muslim/muslimah sejati, x kot nk marah2 mcmni… sbb mgkinkah, seorg yg taat pada perintah Agama mempertahankan sesuatu yg mungkar?

        ye betul ni laman gusip2..bkn laman ilmu agama ke hapa kan.. so kamoo boleh ckp , yg org2 nk tegur tu, sila ke laman keagaamaan… dan kamoo pun kena fhmmm.. laman gosip2 mcmni, utk di komen.. dannnnnn owner BN ni pun xde bg syarat2, komen berbentuk keagamaan, nasihat, teguran tidak di benarkan.. xde jugak syarat2 pengomen2 yg ingin mengomen, sila lihat diri sndri dulu sblm komen org lain.. (jika ada syarat2 tersebut, sila kemukakan)
        so, apa2 komen yg berbunyik, kepada teguran nasihat, keagamaan, di benarkan.. kamo ni x payah la nk kecoh2 komen balik apa yg pengomen2 lain dh komen kan.. baik kamoo komen, apa yg owner blog ni postkn utk tatapan anda… sekian… :) tq

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        maksudnya laman hiburan utk org buruk perangai je lah kan

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
      • :).............................................. says:

        kesian plak aku tengok korang2 yg lambat masuk bila ada cerita2 pasal artis2 yg mcm gini…termasuk akulh jgak…tk ada masa..sibuk memanjang…inilh masa yg sedikit aku ada untuk intai apa2 yg patut..aku rasa dorang2 yg tulis awal2 tu pn dh malas dn bnyak yg tkde masa nk tengok semula atau berbalas2 mesej pandangan korang ni semua termasuk komen aku jgk le..klau ada yg balas tu samalh kita2 yg dh terlmbat nikn…apapn aku tknk kutuk2 dn tknk menilai dgn cara kata2 yg tk elok pd artis2 yg berpakaian seperti ni…gasak doranglhkn…tkpayahlh kita gaduh2 pasal artis2 ni semua…islam pn tk ajar kita untuk mengata,menilai,menghukum atau mengutuk seseorng walau apa cara sekali pn…apapn semoga mereka semua berjaya dlm apa jua sekali pn….baik aku sambung kerja aku semula……..he..he…he……..:)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. Melati says:

    ish3…xmalu langsung pakai gtu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  37. lovelime says:

    PELIK betul bukan lepas cerai aritu shasa kata nak berhijab ke?aduhai…dah dpt tittle miss J terus dedah sane sini, lain pulak jdnya.bkn nak salahkan status dia sebab ramai kat luar yg bergelar miss J ade yg baik2 dan berkhemah cuma dia ni artis next time fikir lah sebelum buat statement!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  38. jurai jemarai says:

    yg menanggung dosa adalah dorang & suami2 dorang. Kita kalau tak nak dpt dosa, jgn lah tgk apalagi mengutuk. Apa2 pun yg berhak menilai hanya lah ALLAH S.W.T sahaja.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  39. camnabolejadi says:

    Anjoulie muka cam cheapo porn star dari karachi je.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
  40. Menyampah says:

    penampilan semua x cantik..sakit mata jer..y bertudung plk nmpk alor bra dia..si sahsha plk aku tengok dh cam pompuan ap plk ngan rambut dia terurai cam tu..yasmin hani pakai ketat perut dh nmpk buncit..vanidah baju cam nk gi tido..masha baju lak cam ah so nk gi paso..julia nmpk cantik tpi alor gajah dia ad nmpk n si daphne king tu plk bila duduk koset dh cam mahu jatoh..ank pontianak plk dh cam pompuan tut..tut..jer..haiii…semua x berkenan d mata…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
  41. Saye says:

    Ramai artis yang lawa da start menutup aurat.. Yang lain2 tu tak confident dengan kecantikan sendiri, tu yang dedah sana sini, mintak pujian orang kot…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  42. Prince Noob says:

    hmmm kurang pahala aku

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  43. euuuuuuuuu says:

    semua muka keling keling….. geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii euuuuuuuuu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
  44. sume stock pompuan sundal

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
  45. moden la sgt.... says:

    semoga mereka2x itu mdpt hidayah….. alangkah ruginya mereka…. jgn kejar moden…. sgt. ….taubatlah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  46. kain pelikat dah basah says:

    emmm ,nampaknya kain aku dah basah.gunung berapi meletus

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  47. aku bukan aku says:

    bukan ke sasha elite ni dah berhijab??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
  48. love jack sparrow says:

    Marsha Londoh tu bukan ISLAM, tapi baju dia ok sikit dr yg BERAGAMA ISLAM yg lain

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
    • honey says:

      yeap aku setuju…Marsha yg bukan muslim berpakain lebih sopan dari si zarina anjoulie tu…dan sesungguhnya aku geli tgk dia ..opssss sori :P :P

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
  49. Anonymous says:

    xde sape yg bole dijadikan contoh…si Hanez suraya tu pong nk terkelua2 jugak isi dia!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  50. nor says:

    mak oiii yasmin hani….buruknya pesen baju kau tu…memang takde taste langsung la dia nai kalau bergaya…jeans lusuh mcm tu tak sesuai la dik non….at least nak pakai kebaya dgn jeans tu carik la yg kaler gelap mcm si daphne tu…

    btw…to shasha…i like ur dress….anggun gitew!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  51. beauty says:

    comel la vee ngan hanes…xpala…doakan dorg berubah..kita ni jgn la ngumpat..tguk benda lagha gini..doakan kebaikan utk dorg..xusah nak kutuk2….buat baik d balas baik..amin

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  52. OMGGGGGGG says:

    3 words. PAINFUL TO WATCH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  53. zergggg says:

    Kesian para suami.tanggung dosa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  54. didy says:

    suke tgok vanidah dgn hanez suraya. cantik. sweet jerk.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  55. mama_meah says:

    vanida nampak manis sgt….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  56. Yg bertutup litup pun sexi jugak… Nampak bra line… Ermmm…
    Malunya saya tengok, kalau masing2 tutup semua tak rugi pun, tetap cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  57. nor says:

    hai semua…nk tanya pendapat…pernahx korang dgr nama agency ni “red apple talent and Management agency”…sy dpt jdi model kat agency ni tp x sign contract lagi..sbb takut kena tipu…boleh tlg bagitahu kalau ada pengalaman…thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. nor says:

    hi,

    nk tanya ada x sapa2 yg pernah dgr nama “red apple talent and management agency” sy dpt jadi model kat sini..tp xsign contract lg sbb takut kena tipu…cari dlm website xde plak nama company ni…minta tolong ye sapa2 yg ada pernah dgr..thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. dara sunti says:

    mana peginya hassan ali yg konon nye memperjuangkan aqidah lihat artis2 berpakaian begini???hampehhh tol tdoq agaknya,…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  60. nad says:

    kpd abg nara : terfikir kah anda. ape yg anda dpt setelah menguplod gmbar2 yg yg mendedahkan aurat org lain dan biar kn org melihat nya.. sorg memuji x ke 1 dosa anda dapat… kalau 1 ribu orang??? pkir2 la abg nara…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  61. thah ape thah says:

    nape korang msk blog ni ek lau x suka tengok..x phm la..kbai

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  62. lantakpilah says:

    post dosa. tengok dosa. komen pun dosa. masing2 dpt dosa kering. tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  63. Anon.... says:

    Ya Allah…Tak cukup kain dah masing2…Nikmat dunia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  64. nad says:

    x slh klu bg pendapat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Anonymous says:

    Ketat sangat nie..buleh bnafas kaaa???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  66. neeloya says:

    aku rase si “aku pn mmg tk suka orng2 yg perasan bagus dn hipokrit nilh……” yg komen panjang2 tu, mesti zarina la voucah… emosi semacam jer…hahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  67. ayzu says:

    Korang2 yg sedap dok mengutuk org,klu betullah baik sgt,takdenya korang buang masa dok baca laman gosip nie kan.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. santankelapapekat says:

    kelakar pulak baca komen2 hangpa nie..
    bt penyeri di pagi hari hahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. Cantik-cantik kali ini wanita. Pakai hijab semakin cantik sekali mereka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Me_aku says:

    Tolong la sikat rambut tu dulu kalau ye pun zarina joli juling!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Very informative and impressive post you have written, this is quite interesting and i have went through it completely, an upgraded information is shared, keep sharing such valuable information.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0