Written by AbangNara | May 25th, 2012

Pasti ramai yang tertanya-tanya siapakah ibu selebriti-selebriti popular kita yang sentiasa tekun menyokong anak mereka di kala naik dan turun. Abang Nara respek dengan usaha Rafflesia yang telah mengadakan sambutan Hari Ibu sebagai tanda penghargaan kepada ibu selebriti-selebriti Malaysia.

hari ibu

Antara selebriti yang hadir ialah Iqra Dinzly, Tasha Shilla, Memey dan ramai lagi. Memang vogue dan bergaya juga para ibu selebriti yang hadir. Namun yang paling penting ialah kegembiraan di wajah mereka kerana dihargai oleh pihak Rafflesia dan anak mereka sendiri.

Lagi 20 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography yang sudi berkongsi gambar-gambar awesome ini.

hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu
hari ibu

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

200 responses to (21 GAMBAR)Selebriti Dan Ibu Mereka Di Majlis Sambutan Hari Ibu Rafflesia

  1. huhuhu says:

    adakah..

    0

    0
  2. eleh eleh says:

    aku chopp fizo omar. ehehehe

    0

    0
  3. kakak neelofa says:

    gojess belaka….

    0

    0
  4. tupai berjanggut says:

    steadylah…

    0

    0
  5. hahahahaha says:

    happay belated mother’s day…………………………………………….

    0

    0
    • Sesuka hati ko je says:

      Anzalna ngan mak dia cantik..yg lain pun cantik

      0

      0
      • torpedo says:

        ha…harap muka je cantik…berlakon cam kayu je..hr tu baca dlm metro bpak dia punya berlagak xhengat dunia mengaku bangga anak cantik bagai… si mak lak siap ckp kalu kuar g shopping sume org konpius dorg ni adik beradik atau anak beranak…ha lg satu, yg paling x bole blah kakak dia siap ckp attention org rmai pd dorg adik- beradik membuatkan dorg rse cm ‘kardashian family’…perasan siot!!!!

        0

        0
      • senah says:

        kardashian family ?? statement tak hagak2. puiiii!
        *aku bukan jeles. tapi cuba dia tak keluarkan stetment2 cenggini, aku tak akan menyampah lah.

        0

        0
      • Kurus says:

        i wonder what were they thinking looking at her wearing all white?

        0

        0
  6. Dondang Sayang says:

    Suka tengok Iqram dan Fizo berserta emak masing-masing.

    0

    0
  7. shila rusly says:

    tetibe lak de gmbr norman ngn memey..pe kes?? title selebriti ngn ibu,…wakluuu!!!!!

    0

    0
  8. yatim piatu says:

    best nya ade mak :(

    1

    0
  9. daren says:

    lambat la abg nara ni update info…

    0

    0
  10. saya ok jer! says:

    TASHA SHILLA SENTIASA CANTIK.
    AKU SUKA TS. :)

    0

    0
    • Notmytaste says:

      Mak tasha shila mcm org kampung

      0

      0
      • aku orang kampung. ko bandar sangat ke?

        0

        0
      • Mak Enon Pegi Kedai Beli Kicap Kipas Udang says:

        kalau mak dia mcm org kampung pown, kau susah ape. kau nak kata, kau tu urban sangat la. kang kalau mak dia pakai mcm anita sarawak, kau kata mak dia xsedar diri pulak.. pelik btol perangai manusia ni. ade je nak mengata org.

        0

        0
      • yume says:

        yalah orang kampung… ko orang mana? lahir kat bandar erk?Mungkin kot…Bagus sangat nak mengutuk mak orang…. kalau orang mengutuk mak ko, ko suka? ke ko tumpang sekali?

        0

        0
      • nelly says:

        biarlah..sekurangnya tasha shilla tak malu nak bawak mak dia ke event2 cmni..kampung2 mak dia pun pakai chanel..engkau jangan jeles

        0

        0
      • memey la says:

        enotmytaste ….tah2 mak ko lagi kampung…ko sebuk pesal mak dia kg anak dia CANTIK..KAU ADA..

        0

        0
      • scha says:

        yg paling penting tasha shila x mlu bwk mak yg mcm org kampung..x mcm memey tu,malu nk bwk mak die..xpyh laa nk kutuk mak org…nnti jd kt ko bru tau…
        p/s:Just nasihat sje…:)

        0

        0
      • torpedo says:

        aku paham mksud Notmytaste-mka mak tasha suci bak org kmpung, tp perangai anak yg gemar ber clubbing tu menampakkan dia org kampung yang xsedar diri..

        1

        0
      • Bosan says:

        Si anak bergaya sebab kononnya simpanan lelaki kaya.

        0

        0
    • Tasha shotlonyek. says:

      mak tasha lek lek je tak mekap. Anak mekap tebal nak mampos.

      0

      0
      • sunshine says:

        errmm…muka mak tasha lain kan… tasha melampau tinggi n mendada

        0

        0
      • miss amanda says:

        sebenarnye tasha shilla kecik molek je org nye.. tak tinggi mane pun.. hepy go lucky person :)

        0

        0
  11. comei says:

    tema purple ke? artis pompuan sume posing mendada…

    0

    0
  12. Nona Ayang says:

    Selamat Hari Ibu..Ada Ibu alim Ada ibu glamour…ermmm…allahuakhbar

    0

    0
  13. saya suka warna purple

    0

    0
  14. gile kentang says:

    anak branak enterframe……

    meletopz makkk…..!!

    0

    0
  15. noa says:

    ari jumaat yang indah arini

    0

    0
  16. cahaya malaika says:

    memey mak norman…huhuhuhu…lari title r plok huhuhu

    0

    0
    • akusukagosip says:

      mak fizo dgn mak dafi cantik..
      to memey:g la bli baju mahal cket dkt mak ko 2..kain sutera wangi yg mak ko pakai 2 RM30 je..anak bkn maen vogue lg..tp sorry to say memey,ak xtaw la nape ak still menyampah tgk ko..Ya Allah..jauhkn la rasa benci ini terhadap diri memey..ni kot harga ko perlu byr lepas amek laki org..hrp2 xde la keturunan ak mcm ni..nauzubillah..

      0

      0
  17. semua anak harus sayang pada ibu bapa tidak kira siapa says:

    ada beza dr segi gaya ~mak dafi mmg bergaya and nmpk muda lah~org brusia yg cntik…tp apa2 pun mak tetap paling cantik di hati sy….=p

    0

    0
    • FOS says:

      Mak Mak yg cantik fizo,anzalna,fathia and dafi… Yg lain ke laut..maaf ye cik cik puan puan semua

      0

      0
  18. gadismanis says:

    pic yang last tue.. sapa ekk.. ??.. bkn Raja Farah kerr.. yang dh pki tudung tuee..

    0

    0
    • Harunoichi says:

      Ye lah. Aku pun nampak cam Raja Farah. kan dia dah pakai tudung…hmmm

      0

      0
      • oih says:

        tu eina…pelakon ratu the movie…tk berapa gelemer.anak sedara juliza adlizan tk silap aku..bukan raja farah daa…

        0

        0
      • pak jabit says:

        Pic last tu bkn raja farah la..aku rasa tu Eina.anak sdara juliza adzlizan..yg berlakon filem Ratu the movie tu.budak umo 17 tahun yg kecoh kes dgn professor Razak Mohaideen ari tu.

        0

        0
      • omei ensem says:

        bukan raja farah arr….tuh pelakon..ntah sapa ntah namanye….memula dolu aku ingt dia anak juliza adlizan..hiks

        0

        0
    • cicakiut says:

      Yg last tu anak sedara juliza adlizan. Mak dia dulu pun ada satu album, amy roshaida namanya (bleh tgk kat youtube)… masa jual kek dulu2 kat pasar rasanya pakai tudung mak dia ni…

      0

      0
  19. chentalove says:

    ini baru bez..bgmbar dgn ibu msing2…
    tp tetiba je ada gmbar memeg n normang…
    apy belated mother dayz…
    ibu…ibu…engkaulah ratu hati ku….

    0

    0
  20. lempeng nyior says:

    Suka tgk fizz ngan emak nye..

    0

    0
  21. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Alamak, tetiba je aku tengok Iqram Dinzly tu hemsem la plak…tapi mak Fizo Omar bagi aku memang cantik lawa orangnya…mak Tasha Shila agak mengejutkan coz Tasha Shila tu kategori gojes la jugak tapi mak dia biasa2 jer…bukan nak kutuk tapi mmg berbeza sgt2….kot2 ayah dia hensem kot…

    0

    0
    • Anonymous says:

      anak lawa, x semestinye maknye kene lawa. ape kene la dgn ko ni?

      0

      0
    • sosok says:

      aha perasan gakk..muka tasha shila n mak die lain..lain benor..x de iras siket pon..myb terlbih ikut bpk die kot..eheheheh

      0

      0
    • Anonymous says:

      biasa le tu. aku pon ada saorang kawan ni mak dia ngan apak dia muka biasa jer tapi anak dia hensemmm. apepon yg penting wlaaupon tasha shilla yg cantik tu dah berjaya tapi dia masih ingat kat mak dia. tanpa mak dia yg ko kata biasa2 tu la takkan ada dia yg cantik tau. btw, mak anzalna kemain lagi. aku tebca kat metro pasal apetah tajuk dia tapi citer pasal neelofa anzlna ngAn rozita che wan ngan family dia yg kononnya lawo. yg aku bedekah tu bapak si inzal anzalna tu kata dia bangga ramai anak pompuan sume lelawa bih kurang ar. TO ENCIK NASIR BAPAK ANZALNA TAK PERLULAH BANGGA ANK KO LAWA TAPI PAKAI MCM WHORE. SAMA LA NGAN BINIKO. HARAP KAU SBG KETUA KUARGA BIMBING LA MEREKA NI. SOK LUSA ANZALNA NI POPULAR MESTI PEGI CLUB MABUK MCM RETIS LAIN KAN.

      0

      0
    • Tasha Silot says:

      Tasha Shila tak ikut muka mak dia atau bapak dia lah. Dia ikut muka Dato J. oppsss :#

      0

      0
  22. pu3bibah says:

    menyebok je sis memey ngn norman tu..ohohohoh

    0

    0
  23. shalala says:

    alamak ade pulak gmbr memek tu dgn norman. kata hari ibu nk jugak menyelit bajet romantik lettew

    0

    0
  24. syntax error says:

    comei nya mak shila tu…rendang ja.. :)

    0

    0
  25. buna buni says:

    fizo omar ngan mak dia memang cool..macam hot couple la..nice~~~

    0

    0
  26. Lolita says:

    Waaa..mama nur fathia comel mcm anak die..=)

    0

    0
  27. rin says:

    mak fizo & mak nur fathia……cantikkk

    0

    0
  28. macam2 says:

    aik…raja farah bukan ke dah pakai tudung?

    0

    0
  29. buna buni says:

    muka mak fathia macam mummy lisa pon ade gak..huhu

    0

    0
  30. putriesh says:

    suke tgk fizo omar ngn mak die :)

    0

    0
  31. jejariku montel says:

    tuh bukan raja farah lahhh.. tu retis yg ada kena mengena ngan juliza adzlizan..yg belakon ceter RATU… yg tetiba meletop kejap kes xpuasati dgn salah seorang retis dlm ceter RATU tuh gak..

    0

    0
  32. jijah says:

    Wah mak anzalna macam artis uolls..heran aku sekejap pki tudung sekejap free hair..mcm org muda.papepun salute to mak fizo,fathia,dafi even baju jubah and kebaya biasa and bertudung (bukan bertudung nampak jambul bul yer) namun tetap cantik jelita walau dah berusia..sejuk mata memandangkan…

    0

    0
  33. nana says:

    mak fathia tuh cantiknyaaaa

    0

    0
  34. lolalalipop says:

    cantik kebenda nya si mak anzalna tu,muka macam org kampung jual goreng pisang tepi jalan.hahahahha
    yg last sekali tu si muka macam raja farah pulak huduh laaa,si eina azman rasanya…umur 17 tahun tapi macam 35 tahun,gila lahhh muka tua,baik x payah la berlakon,muka x komersial macam tu konpem xke mana laaaaaa..harap nk glamour je,tapi masalah nya org pun x kenal dia!!!

    0

    0
  35. lolalalipop says:

    ank ko lahir macam berokkkk!!!!

    0

    0
  36. sayangsayang says:

    pic no 2 after iqram 2 sape?

    0

    0
  37. haaaachummmmmmm!!!! says:

    yg gambar atas vanida tu sape?
    lagi satu gambar yg last tu… x cam.

    0

    0
  38. Malisa says:

    mak fizo paling sweet..mak dafi ok dan dia org kaya bini menteri mestilah bergaya.. mak tasha shila pakai channel jumbo .. harga puluh ribu foyoo kaya giler..ke dato j yg sponsor..nak pikat anak kena pikat mak dulu..mak memek tu alahai very the kolot.. mak2 yg ntik semua yg tutp aurat..mak anzalna lg poyo gaya retis la sgt..

    0

    0
  39. Sensasi says:

    Apa la korang nak jelous ngan keluarga anzalna..kesian aku nengok dia

    0

    0
    • xsensasi pun says:

      ko ingat keluarga anzalna tu sensasi sgt ker nk jeles bagai….kalu setakat kaum krabat yg jenis perasan lebih tu xhingin nk jeles…

      0

      0
  40. ANTI MEMEY says:

    itu mak memey ke?? ini rupanya mak nye si kemek tu..hmmmm…..pandai makcik jaga anak ya…..

    0

    0
  41. anneyong says:

    lawak la bile keluarga anzalna mgaku cm kardashian..hahahaha

    0

    0
  42. rose says:

    muka fathia sebijik muka mak dia. cantik..

    0

    0
  43. ntahsapasapa says:

    yang gambar first sekali tu sapa?

    0

    0
  44. fifi says:

    suke tgk mak fizo. sejuk je mata pandang.

    0

    0
  45. sara says:

    Saya suka dengan cara Fizo Omar boleh nampak dia seorang anak yg bertanggungjawab . Untunglah siapa jadi isteri dia & menantu mak dia nanti :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      anak yg bertanggungjawab belum tentu suami bertanggungjawab, melainkan ibunya bertanggungjawab dan tidak dengki dgn menantu dan besan

      0

      0
  46. sara says:

    Saya suka dengan cara Fizo Omar boleh nampak dia seorang yg bertanggungjawab . Untunglah siapa jd isteri dia & menantu mak dia nanti :)

    0

    0
  47. sara says:

    Saya suka dengan cara Fizo Omar , boleh nampak dia seorang yg bertanggungjawab . Untunglah siapa jd isteri dia & menantu mak dia nanti :)

    0

    0
  48. gigi ku sakit says:

    ssh kan ada anak jd pelakon nie…dr apa yg anak pakai sampai ke apa yg mak pakai semua jd perhatian…tp btl la kebanyakkan emak2 pakai tudung elok2 jer tp tang anak abis segala benda ditayang..

    0

    0
    • Anonymous says:

      cane ko tau mak diorg masa muda pun bertudung litup??

      0

      0
    • torpedo says:

      muda=tayang selagi bole..
      tua=tutup ape yg patut.
      kalu dr muda smpai ke tua asik nk menayang je, kang org ckp xsdar diri lak….

      0

      0
  49. Anonymous says:

    owh fizo.. u melt my heart :D owh iqram u make my heart skips a beat ;)

    0

    0
  50. peah gossip says:

    mak fizo sangat cantik!!!

    0

    0
  51. pretty says:

    siapa artis pakai bag channel/cream yg mak dia pakai tudung pink, baju biru?

    0

    0
  52. meeradriana says:

    Tasha shila, awak dah setahun lebih berlakon n dah menang anugerah apa salah nya awak hias mak awak ckit..rasanya x salah kalau awak buat mak awak nampak anggun di majlis sebegitu..
    Dafi, semua org tahu saper ayah awak..
    Pic last tu sebijik cam muka raja farah, tapi raja farah lagi lawa sbb btudung..

    0

    0
  53. Ambi Pur says:

    ….Berzina Tuhan ampun jika bertaubat. Mengumpat Tuhan tak ampun melainkan jumpa orang yang diumpat minta halal…

    0

    0
  54. Ampuni umat mu says:

    Tak payah la kutuk over2. Nama jer org islam tapi yang kutuk2 kat atas ni smua dah macam kafir dah aku tngk. Siapa yg terasa cpt2 la bertaubat. Korang pun xcukup sempurna lagi.

    0

    0
  55. timah says:

    ….Berzina Tuhan ampun jika bertaubat. Mengumpat Tuhan tak ampun melainkan jumpa orang yang diumpat minta halal….

    0

    0
  56. Popi says:

    Aku rasa yg kutuk2 mak anzalna ngan tassha shila ni msti jealous sbb muka mak diorg xsecantik mak diorg. Jangan mareee.

    0

    0
  57. IsteriVIP says:

    NAPE MAKEUP TASHA SHILALALA tu dah mcm Pondan jer aku tgk…Overrr sgt! jgn la korang kutuk mak dia..atleast mak dia lgi realistic dr anak dia yg fake tu..

    0

    0
  58. aku pelik says:

    aikk? raja farah ke tuu? bukan ke dia bertudung?

    ~oh.. maafkan sy~

    0

    0
  59. haha says:

    muke tasha shila pelik!

    0

    0
  60. best says:

    kerja yg paling sedih kerja jd artis.. tp kerja yg paling mudah dpt duit adalah kerja jd artis…
    semoga mak2 ni sedar kl kerja anak asik bersentuhan dgn bukan muhrim tu berdosa, dedah aurat tu berdosa…
    dunia skrg mmg duit di utamakan… agama di ketepikan
    same2 la kita menilai

    0

    0
  61. Aku~ makcikyghot says:

    Erkkk… Ntah sapa – sapa retis- retis ni?? Penin ahkak tgk make up masing-masing!

    0

    0
  62. i am xoxo says:

    mak anzalna mcm nak g naik pelamin.

    0

    0
  63. punusamy says:

    makbapak korang cantek ngat keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  64. Sshh says:

    yg paling sy suka emak fizo..cantikkk..mgkin mak fizo masa muda cantik..yg paling terperanjat bila sy tengok emak Tasha..mmmm..

    0

    0
  65. hana says:

    Kenapa muka Tasya tu mcm risau jer time ambik gambar dgn mak dia.. muka mcm cuak jer..org lain rileks je..

    0

    0
  66. awek cun says:

    Nenek aku lagi cun dari mak2 dan artis2 ni.

    0

    0
  67. not my taste says:

    pic no.17 tu sape ek?
    semacam je tahan nafas cover buncit :(

    0

    0
  68. not my taste says:

    pic no.17 tu sape ek?
    semacam je tahan napas cover buncit :(

    0

    0
  69. nyah kemban says:

    mak fathiya dgn fizo paling cun
    fathiya jelita..fizo kacak..memang sepadan

    aku rasa tashila upah org lain jadi mak dia…burok giler muka makcik tu!

    0

    0
    • zaia says:

      dasyatnya mahkluk mana komen ni segala makcik2 mak org kena kutuk..huhu
      anak dia je takpe la.erk!haha..

      0

      0
  70. kucinghitamkakipanjang says:

    mak tasha nampak tnagn die mcm org yg kuat bkerja.. semoga tasha membalas jasa mak die sebaiknya dn menjaga maruah keluarga..

    0

    0
  71. ctz7 says:

    Iqram ada iras muka mak dia…vanida imran makin lama makin slim dan cantik. Anggun gitu.

    0

    0
  72. makcik cantek says:

    gambo yg atas memek+nomek tu sape ek? x sama langsung muke nye.
    mak dafi ade dua ke?

    0

    0
  73. fife says:

    dafi ada 2 ke 3 mak..camtu lah kirenye…ayah die Menteri tu…haruslaa kawin ramai..2-3 tahun yg lepas, ayah cuba try ngorat kawan i..iskh.. Jodoh berangkai rupenye :0

    0

    0
  74. dinda says:

    cantiknye mak fathia n mak fizo..

    0

    0