Written by AbangNara | September 4th, 2012

Kata orang, tak lengkap kalau tak tengok gambar-gambar majlis perkahwinan seseorang daripada official photographernya. Terima kasih kepada Colourful Photo yang merupakan jurugambar rasmi majlis perkahwinan Izreen Azminda dan Muhamad Riza kerana sudi berkongsi saat-saat gembira pengantin baru ini. Semua gambar yang diambil memang awesome.

izreen

Lagi 20 keping gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Izreen dan Riza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Colourful Photo.

P.S: Bayi harimau putih dilahirkan.

izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (21 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Izreen Dan Riza Daripada Colourful Photo

  1. lava says:

    cantik sangat make up dia ok. curlass uolss!

    0

    0
  2. yuyu says:

    lawanya baju dia…dah mcm princess :) selamat pengantin baru

    0

    0
  3. Elecewececeh maceceheleh says:

    2nd

    0

    0
  4. Sofia says:

    Cantiknya rambut :) Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  5. […] here: (21 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Izreen Dan Riza Daripada Colourful Photo Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!(25 GAMBAR)Majlis Pernikahan Izreen Azminda Dan Muhamad Riza Daripada […]

    0

    0
  6. boni kacak says:

    cantik la gambar2 ni..

    0

    0
  7. nelopak si cover cun says:

    make up,baju..semua cantik.tahniah izreen dan suami.semoga kekal ke akhir hayat.

    0

    0
  8. syazleen says:

    Eh,awi rafael n hanez..aww!!

    0

    0
  9. Prince Noob says:

    dia ni lagi… sape dia ni? bosan la

    0

    0
  10. Miss Farah Quinn says:

    waduh..sempurna banget wedding mereka. dari baju, makeup nya, hingga ke pelaminannya.. cantik banget lorh.. ini baru dinamakan wedding gak kayak artis itu, disponsori Raflessia milliaran ringgit tapi smuanya serba gak kena..

    0

    0
  11. zuragone says:

    setuju… da mcm ratu da izreen… semua cantik… simple tp cantik… tahniah

    0

    0
  12. edibrahim says:

    Woww…best gile kalau wedding aku mcmni..huhh :)
    Berangan jele mmg xdpt ;P

    0

    0
  13. Terbakor says:

    grand jugak wedding die ni.. muke laki dia ni iras2 anuar zain lak.. peminat setia anuar zain kot haha

    0

    0
  14. Gaban Meraban says:

    Warna baju pengapit terlalu menonjol la.. over tau~!!! :P

    0

    0
  15. Jeng jeng jeng says:

    Pic no.15 (atas pic Masha nyanyi tu) & pic last sekali control ayu betul Cik Abg.. hehhee…Anyway Congratss…

    0

    0
  16. nyah ponti says:

    top 5 artis pompuan cantik semulajadi
    1) siti nurhaliza
    2) fasha sandha
    3) diana daniel
    4) juliana evans
    5) lisa surihani

    diorang ni sgt gojes dan comel tanpa mekap
    mereka adalah nilai kecantikan semulajadi yg asli

    0

    0
    • lynnyana says:

      diana daniel x la..buta apo

      0

      0
      • om says:

        siti nurhaliza tue bkn byk cucuk sana cucuk sini ke..??

        0

        0
      • peminat fanatik DCT says:

        mana ko tau dia cucuk sana sini???????????????????????????????????????????????????
        Ko duduk skali dengan dia ker ha????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

        0

        0
  17. kentang says:

    tak pernah ‘main’ sebelum nikah kot…itu yang muka naik seri tuh..kahkah..pendapat aku lar..

    0

    0
  18. Pemerhati says:

    Gmbr perkawinan artis mlysia y sgt cantik n wajahnya berseri2
    1.Irma
    2.Farah brep2
    3.Izren
    Artis kawin y langsong tiada seri n tiada menarik perhatian
    1.Memey
    2.Ezylin

    0

    0
  19. akulahpompuanittew says:

    curlasttttttttttttttttt!!! Gojes sgt Izreennnnn!!

    0

    0
  20. ....... says:

    izren ni kalau berlakon watak jahat memg menjadi..tpi kalau dia berlakon watak baik cam kurang sikit..dia bawa watak cikgu zakiah pn best..izren kawin memg cantik..btl2 ctk..artis kawin thn 2012 y paling cantik n berseri2..irma n izren..lisa..fasha n scha cantik gak tpi KURANG BERSERI..

    0

    0
    • lola says:

      Izreen mmg cantik..harap satu ari nanti die terbuka hati nak pakai tudung..misti bertambah-tambah cantik die..yup!die antara pelakon melayu secara natural sgt cantik..

      0

      0
  21. harunoichi says:

    Antara artis tercantik. Wajah dia unik sikit. Dulu org kata Erra Fazira, wanita Melayu tercantik, sekarang tak lagi sebab dia asik pakai rambut palsu je. Sekarang nu bagi aku Izreen lah plg cantik. Harap dia natural je

    0

    0
  22. Chantek says:

    Tahniah.. cantiknya majlisnya.. makeup baju semua perfect..

    cuma..

    dah jadi trend skg ni kan, bila tangkap gambar kahwin mesti ada gambar pengantin pompuan sdg pegang hp.. hihih napa ea?

    artis tak artis sama jek aq tgok.. bila tgok gmbr kaawin mesti ada babak pegang hp ni.. hahaha

    sapa blh jawab..

    0

    0
    • Anonymous says:

      BIASE LA AWAK. SUME TU PUIH. SOK AKU PGG QURAN.

      0

      0
    • kecoh siak says:

      dik, photographer mmg ada dlm bilik pengantin. especially time mekap.
      kalo gamba macam tu, kira mcm candid tau. sesaje je si cameraman ni menggedik amek gamba semua. tu je. xde hal lah kalo pgantin pgg hp. maybe tgah jwb sms/call tetamu tnya arah majlis ke. len lah kalo pengantin tgah pegang tempoyak, mmg buruk aih.

      0

      0
  23. Anonymous says:

    akuuuuuuu 1sttttttttttt!!!!!!!!!!

    0

    0
  24. zai says:

    cun sangat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  25. Johan botak meleleh air liur says:

    Bagus la izren ni x jadi dengan si johan kan..

    0

    0
  26. mek lopaks says:

    cantik dan suci………………. moga berbahagia…
    cantik

    cantik…. seri….

    tak cam artis tut….takde seri!

    0

    0
  27. Ms Nana says:

    Izreen @ Melly berseri sehhh.. congrats!

    0

    0
  28. ijat says:

    sape la photographer dia agaknya kan…bayar mahal2,tp ini je hasil nya?

    0

    0
  29. Anonymous says:

    sape diorangni?aku series xkenal
    and byk gambar derp, low class photographer

    0

    0
  30. myname says:

    sape diorangni?aku series xkenal
    and byk gambar derp, low class photographer

    0

    0