Written by Bella | December 19th, 2016

Pelakon Yana Samsudin dan suaminya, Fadzil Zahari hujung minggu lepas telah mengadakan majlis aqiqah buat anak pertama mereka, Aisy Mateen.

Majlis yang sederhana itu berlangsung di Shah Alam dan dihadiri oleh keluarga, rakan terdekat dan juga rakan selebriti.

Aisy Mateen dilahirkan tanggal 21 Julai lepas dan sering menjadi tumpuan ramai kerana kecomelannya.  Ada yang mengatakan Aisy seperti watak kartun popular Sin Chan. Hehe..

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis aqiqah Aisy Mateen dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : MAZAZI PRODUCTION

16 responses to (21 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Aisy Mateen, Anak Yana Samsudin Dan Fadzil Zahari

  1. Shhh says:

    comel mcm shin chan tpi da ketika nampak mcm KANG GARY…little KANG GARY..huhu..suka sgt tgk anak Yana ni…lgi2 mata dia tu…ais bila lah nak da anak sendiri ni

    43

    0
  2. Anonymous says:

    Alhamdulillah. Syukur.Cute na juak anak yana 2 lakinya. Mata sepet…Nimeng2 kaseh jak…upanya. Semoga membesar dengan sihat.Menjadi anak yang soleh dan dibanggakan ibu ayah dunia akhirat.Amin

    16

    0
  3. sara rafeeda says:

    Alhamdulillah.Syukur kepada Allah swt. Cute sekali jak anak yana 2 lakinya.Tepet2 jak matanya ehh.Nimeng2 kaseh jak ehh. Semoga membesar dengan sihat.Semoga menjadi anak yg soleh yang akan berbakti kepada kedua ibu bapa and masyarakat.

    5

    0
  4. khailyn says:

    seronok tngok pasangan ini..hidup dalam sederhana dan kemakmuran..

    12

    0
  5. Miss Unibes says:

    Mateen… Teringat kat Prince Mateen anakanda Sultan Brunei. Harap2 handsome mcm Prince Mateen ye nak…

    9

    0
  6. Anymore... says:

    Yana….
    Tak Over…Tak Kurang
    Sederhana…
    Penampilan Perfect….

    8

    0
  7. eden suko says:

    Ya. Allah chomelnya anak dia…

    3

    0
  8. Anonymous says:

    lawanya Yana…geram aku tgk

    0

    0
  9. Mimi says:

    Yana makin comel sejak bertudung….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Dulu minat gak si yana ni tp semenjak dia komen mcm bagus je psl isu mak bf n siap back up si amran fans.jd x suka lak Kat dia.harap ko dpt la fully bf ank ko yg sbb nmpk dr kata2 ko dulu tu mcm bagus je.

    0

    9
    • lala says:

      betul la apa dia komen..perempuan yg mempunyai perasaan malu tanda masih ada iman dr membiarkan diri upload gambar bf untuk tatapan public. msyarakat skrg dh hilang perasaan malu.

      13

      0
    • Luniaadihahs says:

      Dia mempertikaian sikap mak2 yg tgh netek anak gedik nk selfie…betul la tu..aku pun sokong..aku pun bf anak aku tp x fikir pun nk selfie waktu anak tgh netek…mana prsn malu korg….?

      8

      0
    • Anonymous says:

      Aduyaii.lantak la hal org ko Kesah apa.kot ye pun mak tu bf yg si meran pegi viral kan buat apa.lpas tu masing2 yg komen masyaallah mulut.ingatlah kita ni manusia biasa x lepas dr salah.salah mak2 tu mngkin takat dia dgn suami dan Allah je.tp salah Kita menghina memalukan org ni nak buat cmne ye.klau betul si yana ni ikhlas nak tegur x yah lah buat public dan berckp mcm dia pandai Sgt.anak pun xde lagi.ntah dpt fully bf ke tak tau la.at least mak tu dh bukti kan dia mampu.ko yg berckp mcm la x penah buat salah.ko hidup sbg artis bila org kondemm Cara pkai hidup ko pandai la pulak nak marahkan.tau pulak nak ckp ko manusia biasa x lepas dr salah.so next time cik yana n akk2 sekelian org tua ckp ckp Siang pndang2 lah ye.perjalanan hidup kita ni jauh lagi.x Kita buat salah kena Kat ank cucu cicit.apa pun moga hidup ko bahgia yana.aku doa yg baik2 je

      1

      1
  11. IloveKids says:

    Comey nya anak yana.. Mcm chinese look pn ada:-)

    0

    0

Leave a Comment

Optional