Written by serenity | August 21st, 2017

Pagi ini, media sosial diberitakan bahawa Joy Revfa atau  nama sebenarnya Siti Arifah Amin, 30, akan ke di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari. Turut dilihat menemani Joy ke mahkamah  ialah ibu, kakak serta adik lelakinya.

Hafiz Hamidun, 33, juga dilihat hadir ke mahkamah dengan membawa borang. Setelah selesai urusan di mahkamah, Joy telah membuat kenyataan pada pihak media bahawa:-

 
Written by AbangNara | August 21st, 2017

Nedim Nazri dan Nora Danish kini sedang bercuti di Eropah. Sudah tentu mereka ingin mengabadikan detik berdua di sana dengan penuh romantik dan mesra. Tak ada salah pun untuk suami isteri berkongsi gambar yang menunjukkan hubungan rapat selagi ia tidak melampau. Nedim telah pun memuatnaik gambar Nora Danish mencium pipinya di Instagram dan ia mendapat pelbagai reaksi daripada netizen.

nedim nazri

Ada yang memuji kemesraan yang dipamerkan, namun ada juga yang dengki dan mengkritik gambar tersebut. Namun Nedim tidak berdiam diri sebaliknya membalas balik kutukan tersebut dengan ayat yang pedas. Memang padu!!! Namun si penulis tersebut turut sama membalas kata-kata dari Nedim.

nedim

nedim

Secara jujurnya, Abang Nara ok kalau suami isteri upload gambar bercium pipi sebegini. Bukannya cium mulut atau aksi over. Kalau kita tak suka, elakkan untuk memberi komen yang melampau. Kenalah jaga hati orang lain. Tak perlu nak tunjuk diri kita terlebih baik. Setiap orang ada cara mempamerkan kemesraan masing-masing. Tak gitu?

Written by AbangNara | August 21st, 2017

Teguran Que Haidar tentang pelakon baru yang hanya menjaja wajah kacak dan bukannya bakat baru-baru ini telah membuatkan para netizen berspekulasi. Ramai yang meneka teguran itu ditujukan kepada pelakon popular, Fattah Amin. Sebelum ini, Fattah Amin pernah dilabel pelakon “kayu”. Namun mutu lakonannya semakin hari semakin memberangsangkan, seiiring dengan kekacakannya.

fattah amin

Apa pun, Abang Nara respek dengan reaksi Fattah Amin yang enggan membesar-besarkan teguran ini. Bagi Fattah, Que Haidar tidak menyebut nama mana-mana pelakon, jadi dia tidak perlu terasa. Kata Fattah Amin:-

Pernah ke saya terasa? Bagi saya, tak kira orang biasa, selebriti atau peminat berhak untuk menyuarakan pendapat mereka.
Lagipun, dalam kenyataan selebriti tersebut tidak ada menyebut nama sesiapa.

Jadi, perkara itu dikatakannya secara umum. Sama juga dengan peminat yang kadang-kadang apa yang dikatakan atau komen itu tidak ditujukan kepada mana-mana individu.

que haidar

Daripada membuang masa memikirkan benda yang tidak memberi apa-apa manfaat kepada kita, lebih baik Fattah Amin terus fokus dengan lakonannya di dalam drama “Coffee Prince”. Tak gitu? Biasalah bila dah popular, memang ramai yang akan cemburu. Yang penting kita sentiasa cuba membaiki segala kelemahan diri. Lama kelamaan pasti pihak luar akan mengakui bakat kita. Sumber Mstar Online.

Written by AbangNara | August 21st, 2017

Nak tahu rahsia untuk menjadi suami kesayangan dan bapa kesayangan buat isteri dan anak-anak? Tak usahlah nak bincang tentang tanggungjawab sebagai ketua keluarga untuk sediakan tempat tinggal, beli makan minum, peruntukkan duit belanja dapur dan sekolahkan – semua itu memang perkara wajib. Kalau nak jadi yang terbaik tu memang kena buat keputusan yang bijak dan cermat, terutamanya bila ianya melibatkan line telefon buat keluarga.

image

bila si ayah, si emak dan si anak-anak semuanya suka main handphone

Nak pilih line telefon sekarang pun kena berfikir banyak juga, bagaimana nak kawal anak-anak supaya tak terabai kerja rumah dari sekolah dan tak sangat terjebak dengan internet. Maklumlah, anak bukan 1 je, pastu bukan semua tengok Didi & Friends je. Takkan nak beli terus 3 line kan? Lagipun, Abang Nara memang sentiasa gunakan smartphone untuk online dan update blog. Wife tercinta pula selalu upload gambar di Instagram dan Facebook. Time tengah serabut ni dapat tahu pasal Digi Postpaid Family plan baru ni yang terus buat Abg Nara rasa lega!

Digi Postpaid Family Plan ni ada banyak kelebihan bukan sahaja untuk keluarga macam Abg Nara, tapi juga buat businessman yang ada 3-4 biji smartphone tu. Antara kelebihan-kelebihan Digi Postpaid Family Plan yang terbaru ini ialah:-

image

Antara kelebihan-kelebihan Digi Postpaid Family Plan yang terbaru ini ialah:-

1. Boleh guna sehingga 5 lineimage

Untuk Abang Nara satu line, wife tercinta satu line, untuk anak-anak 3 orang tue masing-masing dapat 1 line sebab sorang satu semua ada iPad. Total boleh guna sehingga 5 lline. Memang cantik dan sesuai sangat dengan family Abang Nara. Tak payah berebut-rebut sesama sendiri. Setel segala masalah. No more pergaduhan.

P.S: Kalau anda seorang businessman yang ada sampai 3,4 biji smartphone pun sesuai gunakan plan ini. Lebihan 2,3 line tue bolehlah bagi mak ayah. Tak gitu?

P.S: Kalau anda seorang businessman yang ada sampai 3,4 biji smartphone pun sesuai gunakan plan ini. Lebihan 2,3 line tue bolehlah bagi mak ayah. Tak gitu?

2. Ada 120GB internet untuk kegunaan semua

image

Wow. 120GB data Internet untuk digunakan setiap bulan. Memang tak akan habis punyalah. Anak-anak nak layan Didi & Friends sampai lebam pun tak ada masalah, Bini nak upload beratus-ratus gambar ke instagram pun no problem. . Kelajuan 4G pulak tue. Memang power Digi Postpaid Family Plan yang baru nie.

3. Unlimited calls

image
Ha kelebihan yang nie pun syok juga kalau anda jenis suka bergayut dalam telefon. Abang Nara memang suka telefon bini, mak ayah dan kawan-kawan. Malas nak hantar Whatsapp. Cakap direct kat phone lagi senang. Dengan Digi Postpaid Family Plan, anda boleh bercakap selama mana yang diiniginkan. Tiada had panggilan. Unlimited calls.

4. Semua dalam bil

image
Kelebihan ini adalah kegemaran Abang Nara. Ada 5 line tapi hanya ada 1 bil sahaja. Mudah nak pantau. Mudah nak bayar. Mudah nak check jumlah data yang dah digunakan. Segala-galanya mudah. Lepas tue anak bini tak perlu peningkan kepala fikir nak bayar bil. Abang Nara sebagai suami dan ayah akan setelkan segalanya. Easy peasy. Terbaik sungguh.

Kelebihan ini adalah kegemaran Abang Nara. Ada 5 line tapi hanya ada 1 bil sahaja. Mudah nak pantau. Mudah nak bayar. Mudah nak check jumlah data yang dah digunakan. Segala-galanya mudah. Lepas tue anak bini tak perlu peningkan kepala fikir nak bayar bil. Abang Nara sebagai suami dan ayah akan setelkan segalanya. Easy peasy. Terbaik sungguh.

Nampak gayanya memang Abang Nara akan bertukar ke Digi Postpaid Family Plan tak lama lagi. Banyak sangat kelebihan-kelebihan yang awesome dan rugi jika dilepaskan. Korang pun bolehlah fikir-fikirkan. Maklumat lanjut layari http://bit.ly/2uC6MUV

Page 4 of 21« First...23456...1020...Last »