Written by AbangNara | August 28th, 2017

Nama Afifah Nasir popular sekelip mata selepas kontroversinya dengan pasangan suami isteri, Aliff Aziz dan Bella Astillah. Ramai yang menjangkakan karier lakonan Afifah akan malap selepas kontroversi tersebut. Namun ternyata Afifah terus mendapat tawaran dan kini sedang sibuk di lokasi penggambaran drama bersiri 70 episod iaitu Syurga Yang Kedua disamping Fasha Sandha, Zarul Husin dan Siti Elizad.

afifah nasir

Akan tetapi Afifah kini lebih berhati-hati di dalam pergaulan agar pisang tidak berbuah 2 kali. Kata Afifah:-

Kehidupan kena diteruskan dan Alhamdulillah apa yang berlaku tidak mematahkan semangat saya. Cuma saya perlu lebih berhati-hati dalam setiap tindak-tanduk saya agar tidak lagi terpalit dengan kontroversi.

Saya semakin matang dan kejadian itu juga banyak mengajar saya agar tidak mudah mempercayai orang disekeliling kita. Takkan orang baik, kita hendak buat sombong pulakan? Apabila saya kata tidak mahu percaya orang sekeliling bukanlah bererti saya mengasingkan dan menyendiri.

Saya tetap seperti biasa cuma lebih berhati-hati kerana kita tidak tahu niat orang ini macam mana.

afifah

Rakyat Malaysia memang mudah melupakan dan mudah memaafkan. Namun diharap Afifah tidak memandang enteng sikap pemaaf pengikut industri lakonan tanah air. Cuba elakkan dari terlibat sebarang kontroversi dan tingkatkan mutu lakonan anda ke tahap yang lebih baik. Semoga satu hari nanti orang akan berbicara tentang kehebatan lakonan anda dan bukannya kontroversi yang melanda. Sumber Mstar Online.

Written by serenity | August 28th, 2017

Kehadiran Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Muda Abdul Mateen ke Malaysia sebagai pemain polo bersempena Sukan SEA ke 29 mendapat perhatian ramai netizen terutamanya para gadis.

Ini ialah kerana semasa kecilnya dia dianggap kelihatan biasa saja seperti kanak-kanak lain, namun apabila dewasa, dengan ketinggian 179 cm dan profil sebagai seorang atlet dalam pelbgai jenis sukan, Putera Mateen dianggap sangat kacak.

Putera Mateen dilahirkan pada 10 Ogos 1991 dan merupakan anak kesepuluh Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah dengan bekas isteri keduanya, Hajah Mariam Aziz. Dia ialah seorang lulusan Akademi Tentera Diraja Sandhurst dan kini ialah seorang pemegang Ijazah Sarjana dalam Diplomasi Antarabangsa dari Universiti London.

Lagi gambar-gambar Putera Mateen dengan membaca entri ini sepenuhnya.
<center

 
Written by shahzeeq | August 25th, 2017

Hari ini seperti biasa selepas menghantar anak-anak ke sekolah, Abang Nara telah lepak di Teh Tarik Place The Curve. Sambil-sambil menghirup udara pagi, sambil pekena roti canai. Memang feeling.
image

Tengah syok-syok memotong roti canai menggunakan pisau dan garfu, Abang Nara terbau sesuatu yang kurang enak daripada celah ketiak.

image

Adui, bau tengik!!! Baru Abang Nara teringat yang sebelum keluar rumah tadi tak sapu deodorant sebab deodorant dah habis. Nasib baiklah dekat The Curve nie ada Watsons. Terus Abang Nara bergegas untuk membeli deodorant di sana.

image

Masuk-masuk je Watsons, tup-tup ternampak promosi Buy 1 Free 1. Umang aih. Biar betik. Best sangat promosi nie.

image

Niat di hati nak beli deodorant je pada mulanya, tapi lepas nampak promosi Buy 1 Free 1 Watsons ini, terus nafsu membeli membuak-buak. Bukan selalu promosi macam nie ada. Terus Abang Nara menjelejah satu Watsons untuk ushar produk yang termasuk di dalam promosi Buy 1 Free 1 ini.

image

image

yeahhh!!! Pisau cukur Gillete pun termasuk dalam promosi ini. Sesuai sangat la tue sebab misai dan janggut Abang Nara pun dah makin lebat

Alang-alang Watsons tengah buat promosi Buy 1 Free 1 ini, Abang Nara terus call wife tercinta. Kot-kot dia ada nak pesan beli apa-apa ke. Terus dia kata “you cuba ushar barang-barang makeup kat Watsons tue. Ada yang best you beli je”. Maka sebagai seorang suami mithali, Abang Nara pun teruslah menunaikan hasrat isteri tersayang.

image

Maskara Maybelline ini pun termasuk dalam promosi Buy1 Free 1 Watsons

image

korang yang nak “glow”kan kulit muka tue, inilah peluang untuk anda beli produk ini

Hampir setengah jam jugaklah Abang Nara pusing Watsons The Curve ini sebab banyak sangat produk yang termasuk di dalam promosi Buy 1 Free 1 ini. Menurut apa yang diberitahu oleh awek salesgirl Watsons kepada Abang Nara, promosi ini dijalankan bersempena sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia. Promosi ini berlangsung untuk tempoh terhad, jadi janganlah lepaskan peluang keemasan ini. Buy 1 Free 1 wei!!! Takkan tak nak kot.

image

1242

Nasihat Abang Nara, silalah bersegera ke Watsons berdekatan anda sebab memang ramai manusia yang berpusu-pusu membeli-belah bersempena promosi ini. Tadi kat Watsons The Curve pun masing-masing bawak bakul penuh beratur kat kaunter. Shopping sakan!!!

Last but not least, jangan lupa gunakan kad Watsons untuk lebih penjimatan dan kumpul mata ganjaran.

image

Maklumat lanjut dan untuk melihat senarai penuh produk yang termasuk daalam promosi Buy 1 Free 1 ini silalah ke www.watsons.com.my. Promosi ini sah sehingga 4hb September. Selamat membeli-belah.

Written by serenity | August 25th, 2017

Ramai menyedari kemelut yang melanda perkahwinan Hafiz Hamidun dengan Siti Arifah Amin atau Joy Revfa diburukkan lagi dengan komen-komen ahli keluarga Joy.

Kalau sebelum ini kakak Joy memberikan pelbagai pendapat, komen-komen ibu Joy Revfa di media sosial juga dirasakan melampau oleh sesetengah netizen.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Page 4 of 28« First...23456...1020...Last »