Written by Bella | July 28th, 2016

Sejak mendirikan rumah tangga bersama Nurul Shuhada sekitar bulan April lepas, pelakon Hafidz Roshdi mengakui kehidupan beliau kini lebih bermakna.

Demi menjaga hati isterinya yang cukup setia menyokong kerjaya beliau, Hafidz kalau boleh ingin mengelak daripada melakonkan babak bersentuhan bersama wanita lain didalam drama.

Malah, Hafidz melakukan perkara berkenaan bukan kerana isterinya semata-mata tetapi ingin menjadi seorang muslim yang baik.

Kalau boleh saya ingin mengelak melakonkan babak bersentuhan dengan pelakon wanita dalam drama. Bukan setakat untuk menjaga hati isteri semata-mata, tetapi untuk menjadi umat Islam yang lebih baik di sisi Allah.

Saya juga percaya pengarah sekarang lebih kreatif dan bijak untuk menonjolkan babak suami isteri tanpa perlu bersentuhan pun.

Berbicara mengenai kontroversi  beliau yang melibatkan pelakon Uqasha Senrose sebelum ini, Hafidz menganggap ia antara asam garam kehidupan bergelar selebriti dan tidak serik untuk bergandingan dengan Uqasha didalam mana-mana drama selepas ini.

Bagus kalau Hafidz Roshdi mempunyai niat sebegitu. Kadang-kadang dalam berlakon tidak perlu babak bersentuhan pun, cukup dengan cara seseorang pelakon itu “menghidupkan” watak yang diberikan. Harapnya prinsip baru Hafidz ini dapat diterima baik oleh pengarah serta penerbit drama.

Sumber Berita : Harian Metro

Written by Bella | July 27th, 2016

Walaupun sudah mengadakan sidang media mengenai rumah tangga beliau semalam, Adi Putra nampaknya tidak boleh lari daripada kontroversi.

Kali ini, adik kepada isteri pertamanya iaitu Aida Yusoh telah tampil mendedahkan perangai sebenar Adi.

Menurut adik iparnya itu, Adi cuma menipu dan berpura-pura sebelum ini. Sebenarnya memang niat Adi berkahwin lain untuk mendapatkan zuriat.

Malah Adi didakwa sering mencetuskan masalah semenjak di awal perkahwinan beliau dan Aida lagi.

Luahan itu dilakukan kerana beliau dan keluarga  sudah tidak boleh bersabar lagi dengan sikap Adi yang sering menipu

Berikut penjelasan penuh adik ipar Adi :-

1 Malaysia kau tipu dengan kenyataan kau di sidang akhbar dan di Metro. Dari dahulu lagi macam-macam hal kau buat memalukan family aku. Masa dah kantoi kahwin lain kau cakap semua itu jadi atas permintaan  ibu kau dan sebab zuriat . Lepas itu kau pusing.

Ingat dah pergi haji berubah tetapi tetap sama kaki penipu. Berani buat sidang akhbar dan statement di  Metro. Bercakap macam “gentleman” tetapi bapak mertua kau sendiri tak berani jumpa.

Bukan hendak masuk campur hal rumah tangga korang, tetapi hendak tegakkan maruah keluarga aku yang kau aibkan daripada dahulu. Apa “function”  kau   sebagai abang ipar dalam family pun aku tidak tahu tau, sejak dari mula kahwin sampai sekarang.

“Hope” dengan kenyataan ini rakyat Malaysia tahu siapa sebenar nya ADI PUTRA..!!! Agak-agak kau tak puas  hati dengan “statement” sebenar-benarnya ini kau boleh “face to face” dengan aku

Assalamualaikum …

Hmmph, kami tidak tahu sejauh mana kebenaran didalam kenyataan diatas. Walaubagaimanapun, harap Adi ada penjelasan yang kukuh tentang perkara ini. Jika benar beliau berkahwin untuk mendapatkan zuriat, apa salahnya berterus-terang dengan orang ramai.

Written by Bella | July 27th, 2016

Tanggal 22 Julai lepas merupakan detik cukup bermakna buat pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli yang bertunang didalam satu majlis tertutup berlangsung di Sunway Montana, Desa Melawati.

Tidak banyak foto pertunangan mereka  dikongsikan kepada umum  tetapi terbaru menerusi akaun Instagram Amar, beliau ada memuat naik video sekitar majlis pertunangan beliau dan Amyra.

Video hasil kerja Autkaz Film memperlihatkan keindahan serta kemeriahan majlis pertunangan pasangan selebriti yang cukup popular ini

Khas buat peminat Amar dan Amyra berikut kami sertakan video sekitar majlis pertunangan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit video : Autkaz Film

Written by Bella | July 27th, 2016

Aaisyah Dhia Rana yang  merupakan anak kepada pasangan popular Zain Saidin dan Rozita Che Wan cukup menarik perhatian ramai. Malah, populariti Aaisyah Dhia Rana mengatasi anak-anak selebrti lain.

Walaupun baru sahaja berusia 2 tahun, Aaisyah telah dihujani dengan pelbagai tawaran dan terbaru menjadi duta produk bayi dan kanak-kanak Mini Me.

Mungkin ada yang tidak tahu perkembangan terkini beliau dan khas buat peminat Aaisyah Dhia Rana berikut kami sertakan beberapa lagi foto Aaisyah yang cukup comel dengan membaca entri ini sepenuhnya.