Written by Bella | April 30th, 2016

Semalam pentas Maharaja Lawak Mega 2016 telah melabuhkan tirainya dan seperti jangkaan ramai kumpulan Bocey telah berjaya menjadi juara dan sekaligus menerima hadiah wang tunai RM 500,000.

MLM 2016 peringkat akhir diadakan secara langsung di Stadium Tertutup Perbandaran Pasir Gudang, Johor Bahru.

Naib juara pula dimenangi oleh Kumpulan Joras yang dianggotai Shuk, Rahim dan Joey . Mereka menerima hadiah wang tunai RM250,000 berserta trofi.

Tempat ketiga, dimenangi Kumpulan Puteh yang meraih wang tunai RM150,000 serta trofi. Manakala kumpulan LOL yang dianggotai Tauke, Angah dan Ajak pula di tempat keempat yang menerima hadiah wang tunai RM50,000 dan trofi.

Hadiah disampaikan pelawak veteran tanah air, Abdul Wahid Ahmad atau lebih dikenali sebagai Wahid Satay yang turut diiringi Naib Presiden Bahagian Perniagaan Melayu ASTRO, Datuk Khairul Anwar Salleh.

Sumber Berita : BH ONLINE

Written by Bella | April 29th, 2016

Mira Filzah tidak menolak kemungkinan ada pihak yang cuba menjatuhkan maruahnya sebagai wanita bertudung apabila baru-baru ini foto beliau beraksi lucah yang telah diedit menjadi viral di Internet.

Walaubagaimanapun, Mira merasa sedikit lega apabila peminat beliau tidak mudah terpengaruh dengan foto berkenaan dan meghukum beliau.

Saya tidak rasa populariti saya sebagai pelakon ada kena mengena dengan perbuatan ini tetapi ia lebih kepada niat tidak baik pihak berkenaan yang saya sendiri tidak tahu siapa atau apa tujuannya.

Bagaimanapun saya lega kerana peminat dan masyarakat tidak terpedaya dengan gambar tersebut kerana jelas ia telah di edit.

Mira menjelaskan gambar berkenaan diambil ketika beliau sedang memegang makanan yang ditaja bersempena sambutan hari jadinya yang diadakan oleh kelab peminatnya dan bukannya memakan jeli berbentuk kemaluan lelaki seperti yang tersebar sebelum ini.

Sumber Berita : mStar Online

Written by Bella | April 29th, 2016

Semalam Arja Lee ada mendedahkan bahawa kehadiran beliau didalam program Gempak Superstar mengundang rasa tidak puas hati seseorang artis yang juga menyertai pertandingan berkenaan. Malah, Arja sering disindir oleh artis berkenaan.

Berikutan kes itu, ramai yang mencetuskan spekulasi bahawa artis yang dengki dengan Arja adalah Nazim Othman.

Walaubagaimanapun, Nazim menerusi portal Utusan Online enggan memberikan sebarang komen berhubung dakwaan yang dilemparkan kepada dirinya dan menyifatkan perkara tersebut sebagai sesuatu yang tidak memberikan faedah kepada beliau.

Maaf, saya tiada masa nak layan cerita tak berfaedah macam ni. Tak membangunkan minda.

Macam tidak percaya juga jika benar Nazim bersikap sebegitu. Apa-apa pun, didalam pertandingan pasti akan ada rasa tidak puas hati dikalangan peserta, namun cuba untuk bersaing secara sihat dan memberikan kelainan daripada orang yang anda dengki itu.

Sumber Berita : Utusan Online

Written by AbangNara | April 29th, 2016

Apa khabar rakyat Selangor semua? Hujung minggu ini satu Malaysia akan bercuti panjang dan khas untuk orang Selangor (dan juga negeri sekitarnya), anda berpeluang untuk menjamu selera sehingga kenyang tahap gaban dengan adanya SELANGOR FOOD MEGA FESTIVAL. Excited sangat-sangat Abang Nara dibuatnya.

selangor food mega festival

Dianjurkan dengan kerjasama kerajaan negeri Selangor dan Digi, berikut adalah informasi tentang SELANGOR FOOD MEGA FESTIVAL ini:-

TARIKH: 30 April & 1 Mei 2016 (Sabtu & Ahad)
TEMPAT: Dataran Kemerdekaan Shah Alam
MASA: 10 pagi – 10 malam

selangor food mega festival

Apa yang ada kali ini di SELANGOR FOOD MEGA FESTIVAL kali ini? Fuh!!! Macam-macam ada. Lebih dari 120 vendor vendor makanan HIPSTER & URBAN dimana masing masing mempunyai konsep tersendiri yang unik. Semua jenis makanan ada. Yang tak pernah korang makan pun ada. Yang paling penting, kesedapan terjamin. Kena bawak emak ayah, awek-awek, isteri-isteri, suami-suami, pakwe-pakwe dan kaum keluarga untuk merasai sendiri kemeriahan dan keseronokan SELANGOR FOOD MEGA FESTIVAL ini.
selangor food mega festival

Dengar ceritanya, akan ada kejutan istimewa untuk mereka yang hadir ke SELANGOR FOOD MEGA FESTIVAL kali ini. Kejutan apa Abang Nara pun tak tahu. Mungkin ada artis popular, mungkin ada makanan free, mungkin ada cabutan bertuah. Kalau nak tahu, kenalah datang. Pastikan anda kosongkan tarikh 30 April dan 1 Mei. Jangan pergi mana-mana.selangor food mega festival

Untuk informasi lanjut, boleh ikuti Instagram @FOODMEGAFESTIVAL atau hubungi IZRUL : 014 6488831 dan juga ASHRAF : 012 4577135. Selamat makan sampai tak boleh bangun.

Page 2 of 5512345...102030...Last »