Written by Bella | December 9th, 2015

Semenjak menyertai Gegar Vaganza 2, nama Siti Nordiana mula melonjak naik dan kembali popular sehingga jumlah pengikut beliau di Instagram juga bertambah.

Walaubagaimanapun, soalan bilakah beliau akan berkahwin lagi sering menjadi perhatian ramai sehinggakan ada khabar angin yang mengatakan Siti Nordiana baru-baru ini dilamar seorang ustaz.

Mengakui selesa dengan kehidupan beliau sekarang, Siti Nordiana menerusi portal Harian Metro berkara beliau masih belum sedia untuk menerima sebarang lamaran perkahwinan dan ingin fokus kepada anak serta kerjayanya buat masa ini.

Kalau benar ada orang yang mahu melamar saya, buat masa sekarang saya tak akan terima kerana mahu memberi tumpuan kepada kerjaya nyanyian dan anak. Saya belum bersedia untuk bergelar isteri semula, malah saya selesa dengan kehidupan sekarang.

Setakat ini saya bahagia hidup sendiri sambil membesarkan anak tunggal saya, Mohd Rayyan Nakhaie yang kini berusia tujuh tahun.

Meskipun sudah 6 tahun beliau hidup solo, Siti Nordiana belum terbuka hati untuk berkahwin dan tidak mengambil serius akan gosip ataupun usikan daripada rakan-rakan mengenai jodoh beliau.

Sejak kembali solo enam tahun lalu, belum terbuka hati untuk berkahwin lagi. Kawan-kawan memang suka mengusik dan saya tak ambil serius pun.

Bakat Siti Nordiana akhirnya di sedari ramai pihak selepas membuktikan beliau mampu memberikan persembahan yang terbaik setiap minggu di pentas Gegar Vaganza 2. Mampukah Nana menjadi juara?

Sumber Berita: Harian Metro

Written by AbangNara | December 9th, 2015

Gulp. Hujung tahun sememangnya masa yang terbaik untuk membeli-belah secara online. Bulan Disember ini pelbagai tawaran, diskaun dan promosi diberikan sampai boleh rambang mata dibuatnya. Yang terbaik sudah tentu ZALORA 12.12 Online Fever yang kembali buat kali kedua. Diskaun sampai 80% tue. Memang confirm Abang Nara akan shopping kaw-kaw punya!!!

zalora 12.12 online fever

Dimulakan pada tahun 2014, ZALORA 12.12 Online Fever untuk tahun 2015 telah pun bermula hari ini (9 Disember) sehingga 12 Disember (Sabtu) kelak. Ada lebih 100 rakan kongsi dan jenama di seluruh Asia Tenggara, Hong Kong, dan buat kali pertama – Taiwan yang bakal memeriahkan lagi acara membeli-belah atas talian terbesar ini. Jenama-jenama antarabangsa seperti Aldo , Dorothy Perkins, Mango, Desigual , Nine West , Steve Madden, Topshop, Topman dan Velocitech diberikan potongan harga sehingga 90% bersempena promosi awesome ini.

zalora 12.12 online fever

Wife Abang Nara sejak semalam lagi dah terpaku di depan komputer untuk membeli baju-baju kegemarannya di ZALORA. Sesekali Abang Nara terdengar jeritan daripada wife yang berbunyi “mak aih murah gila baju nie“. Memang kaum Hawa akan akan bergembira dengan potongan harga tak masuk akal bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Contoh terbaik ialah baju rekaan Jovian Mandagie yang diberi diskaun 50%. Kalau tak beli memang rugi sangat-sangat.

zalora 12.12 online fever

Kaum Adam jangan bersedih pulak. Baju-baju, kasut-kasut, jam tangan dan aksesori untuk lelaki pun ada diskaun juga bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Abang Nara dah ushar dah baju-baju dari TOPMAN. Mak aih cantik-cantik semuanya. Lagi cantik bila ada diskaun 50%. Abang Nara dah “add to cart” dah beberapa helai kemeja dan t-shirt. Tahun depan makin hensemlah diri ini. Hehehe.
zalora 12.12 online fever

Kalau Abang Nara nak senaraikan satu-satu jenama yang diberi diskaun memang sampai ke minggu depan tak habis. Korang pergilah buka sendiri laman web ZALORA dan tengok sendiri. Nasihat Abang Nara, kalau berkenan tue, terus tekan beli. Takut-takut stok habis. Perlu diingatkan bahawa promosi ZALORA 12.12 Online Fever akan tamat pada 12 Disember jam 12 tengah malam. Silalah bersegera!!! Jangan lepaskan peluang ini.

zalora 12.12 online fever

Khas untuk pembaca BeautifulNara, ZALORA bermurah hati untuk memberikan ekstra diskaun sebanyak 15%. Anda cuma perlu masukkan voucher kod “BNARA12” ketika membuat pembelian. Diskaun ini adalah diskaun tambahan. Maksudnya kalau baju Jovian Mandagie dah diberi diskaun 50% sempena ZALORA 12.12 Online Fever, bila korang gunakan voucher “BNARA12“, maka jumlah diskaun yang akan diperolehi ialah 65%. Awesome kan?

zalora 12.12 online fever

Tunggu apa lagi? Shopping hari ini juga di ZALORA, destinasi fesyen atas talian di Asia.

Written by serenity | December 9th, 2015

Sekitar 2013 pelakon Shahrizal Jaszle telah ditangkap khalwat dan menurut Shahrizal, ia memberi kesan buruk kepada kehidupan peribadi dan kerjaya lakonannya. 

Melalui mStar Online, Shahrizal yang ditemui selepas menghadiri kes perbicaraan khalwatnya yang berlangsung di Mahkamah Rendah Syariah Petaling memberitahu kerjaya lakonannya suram selepas kejadian itu, namun kini dia diterima semula.

Apa yang dirancang wanita itu berjaya, dia berjaya putuskan hubungan pertunangan saya dan rosakkan nama saya dalam industri.

Tentang jodoh itu mungkin sudah ditetapkan Allah, namun kerjaya saya juga selepas kejadian itu agak malap kerana ramai produksi yang tidak mahu panggil saya berlakon, namun Alhamdulillah tawaran sudah kembali semula.

Shahrizal memberi keterangan kepada Mahkamah bahawa dia diperangkap oleh Farah Nurizzati Salleh, 25, selepas wanita itu meminta beliau datang ke rumahnya. Shahrizal juga tidak akan berhenti menegakkan keadilan dan tidak kisah tanggapan orang ramai terhadapnya.

Saya tidak kisah orang fikir apa tentang saya atau ingat kes ini walaupun sudah dua tahun berlalu.

Saya juga tidak kisah turun naik mahkamah beberapa kali pun, demi maruah saya dan mendedahkan perkara sebenar.

Isteri Shahrizal yang hadir ke mahkamah juga memberi sokongan kepada Shahrizal:

Dia tidak kisah pun saya teruskan kes ini kerana dia kenal wanita itu bagaimana. Dia juga pernah ditipu wanita tersebut.

Kalau anda masih ingat, Shahrizal Jaszle telah ditangkap khalwat dengan Farah Nurizzati di Apartmen Taman Sri Subang kira-kira pukul 3.30 pagi oleh unit penguat kuasa Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) hasil aduan orang ramai pada 16 Mei 2013.

Shahrizal tidak mengaku bersalah sementara Farah mengaku bersalah atas pertuduhan itu.

Farah juga kehilangan pekerjaan apabila ‘diterjah’ di tempat kerja oleh Shahrizal dan ibunya yang membawa bersama beberapa orang wartawan. Menurut Farah, Shahrizal memberitahu pertunangannya dilaksanakan atas paksaan keluarga dan ia telah putus (ketika itu Shahrizal bertunang dengan Redzwani Puteri) dan Farah mendakwa Shahrizal memberitahu mencintainya. Kata Farah:

Justeru perlu dijelaskan puncanya adalah kami berdua memang sudah bercinta dan kerana itu saya yakin. Shahz sendiri memberitahu tunang itu bukan pilihannya. Malah segala SMS dan saksi yang tahu kami bercinta ada dengan saya.

Shahrizal bagaimanapun, mendakwa diperangkap oleh Farah. Shahrizal juga mendakwa Farah seorang psiko yang mahu memutuskan pertunangannya dengan Redzwani.

Namun ketika itu, Redzwani Puteri yang menjadi tunangan Shahz mempercayai cerita versi Shahrizal. Walaupun keluarga Redzwani menyatakan tidak dapat menerima Shahrizal selepas kejadian itu, Redzwani masih bercinta dengan Shahrizal kerana mendakwa lebih mengenali lelaki itu.

Malah, Shahrizal memberitahu hubungannya dengan Redzwani semakin kukuh, dan akan kahwin lari dengan Redzwani jika hubungan mereka terus tidak direstui keluarga.

Bagaimanapun, sekitar April 2014, Shahrizal mengumumkan telah memutuskan pertunangan dengan Redzwani dan mempunyai kekasih baru iaitu Husna Nadzree (isteri sekarang) melalui akaun Instagram masing-masing. Apa yang menarik, Redzwani Puteri terkejut ketika diberitahu tentang perkara itu di Twitter, mendakwa dia tidak tahu apa-apa mengenai perkara itu. Redzwani melalui Twitter berkata apa yang dilakukan oleh Shahrizal dan Husna kepadanya ialah sesuatu yang kejam.

Redzwani kemudiannya membuat keputusan untuk mengundurkan diri dan selepas itu tidak lagi dilihat aktif di media sosial.

Shahrizal pula mendakwa sudah putus tunang dengan Redzwani selama setahun lebih sebelum itu.

Husna pula tertekan kerana dituduh perampas, yang sudah tentu dinafikan olehnya.

Bagaimanapun, sekitar awal Mei tahun ini, Shahrizal telah berkahwin dalam satu majlis tertutup dengan Husna.

Terdapat percanggahan antara cerita Shahrizal dan cerita Farah. Setakat ini Shahrizal masih mempertahankan bahawa Farah memerangkapnya. Terpulanglah pada mahkamah untuk membuat penilaian siapa menceritakan perkara sebenar. Apa pendapat anda?

Written by Bella | December 9th, 2015

Aktres baharu Atikah Suhaime sebelum ini tidak pernah menyorokkan kisah cinta beliau bersama teman lelakinya yang merupakan seorang juruterbang.

Malah beliau juga boleh dikatakan sering memuat naik foto mereka bersama sehingga mengundang beberapa kontroversi.

Namun, sejak dua menjak ini Atikah tidak lagi berkongsi foto beliau bersama kekasih dan nampaknya hampir semua foto mereka berdua di Instagram telah dipadam. Aik, apa yang sudah jadi?

Ramai yang mempercayai bahawa hubungan mereka sudah berakhir dan Atikah juga ada memuat naik  foto yang menggambarkan beliau seakan sudah meninggalkan satu hubungan yang dibina.

Erm, betul ke mereka sebenarnya sudah putus cinta? Jika benar tidak apalah Atikah, kami pasti ada ramai lagi jejaka diluar sana yang mengidamkan anda untuk menjadi teman wanita.  Kumbang bukannya seekor bukan?

Page 30 of 40« First...1020...2829303132...40...Last »