Written by AbangNara | June 1st, 2015

So sweet!!! Romantiknyaa. Pergh!!! Kalau Abang Nara jadi Nora Danish, memang terharu sangat-sangat. Confirm mengalir air mata. Selepas desas-desus kononnya Nedim kini dilantik oleh Nora Danish sebagai pengurusnya dinafikan, teman lelaki pelakon comel ini telah memuatnaik satu gambar di Instagram dengan caption yang begitu power!!!.

\nedim

Tulis Nedim:-

Missing my Boss ????..Eh , I mean my love???? .. I don’t care what they want to label me , as long as whatever I do for you and with you makes us happy ! Oh yes bayaran saya utk menjaga Dia ialah Kasih Sayang that she gives me ?? .. Love u baby boo @noradanish . #NedNora #SIFM #theyCantaffordmyServicebutYouCan ???? P/S – don’t hate if you partner ain’t gentleman enough to send you to work ,pick you up from work and make sure you have all your needs .. It’s called being a boyfriend that truly cares ! … I know men of this kind is near extinction ,lucky Nora I guess ????

\nedim

Bak kata Nedim, sememangnya lelaki sebegini sudah jarang wujud di dunia ini. Memang Nora Danish beruntung mendapat teman lelaki yang begitu menjaga dirinya. Abang Nara paling suka part ‘bayaran saya ialah kasih sayang’. Memang sweet sangat-sangat. Nak guna ayat itu untuk wife tercinta nanti. Semoga percintaan Nedim dan Nora akan terus bertahan walaupun pelbagai rintangan melanda. Sama-sama kita doakan.
\nedim

P.S: Tengok tue betapa flawlessnya kulit apabila menggunakan Ridzskin Expert Whitening Foundation. Wajah anda yang dah cantik bertambah-tambah cantik. Paling best efeknya tahan berjam-jam lama. Guna sekali je terus kekal cantik seharian. Kulit makin mulus, gebu dan berseri-seri. Banyak lagi testimonial dan gambar mereka yang telah berpuas hati dengan produk ini di Facebook Ridzskin Official atau di Instagram Ridzskin.

Written by AbangNara | June 1st, 2015

Di kala ramai rakan seperjuangannya seperti Rozita Che Wan, Umie Aida dan Ziana Zain telah berhijrah memakai tudung sepenuhnya, Erra Fazira masih lagi belum dibukakan pintu hati untuk mengikut jejak langkah kawan-kawan itu. Walaupun begitu, sejak kebelakangan ini Erra dilihat sering hadir ke acara-acara dengan memakai turban dan serkup kepala. Belum lagi bersedia untuk sepenuhnya, Erra meminta para peminat untuk mendoakan agar dipermudahkan dirinya untuk berhijrah.

erra fazira bertudung

Kata Erra Fazira:-

Doakan…itu adalah impian saya. Ini bukan sesuatu yang biasa di jaja ceritanya…biar ia datang ikhlas dari hati atas dasar kesedaran dan tanggungjawab. Ia hadir tanpa ada paksaan dari mana mana pihak. Insya-Allah…doakan supaya bahagian penghijrahan saya dipermudahkan dan diberkati.

erra fazira bertudung

Insya Allah satu hari nanti, dalam masa terdekat hati Erra Fazira akan dibuka untuk menutup aurat sepenuhnya. Sekurang-kurangnya sekarang Erra sedang berusaha ke arah itu. Selalunya benda-benda sebegini akan datang secara tiba-tiba. Sama-samalah kita doakan. Sumber Berita Harian.

Written by AbangNara | June 1st, 2015

Di Malaysia sekarang ini macam-macam jenis produk kecantikan ada. Kalau jadi perempuan, memang pening kepala nak memilih. Ada yang krim sapu muka, ada yang makan pil, ada jenis pencuci muka dan macam-macam lagilah. Salah satu yang paling menarik perhatian Abang Nara ialah produk kecantikan berasaskan kolagen.

dani

Apa sebenarnya fungsi kolagen dalam badan kita sampai orang kecoh sangat kena makan menatang nie. Ha, seperti gambar di atas, kolagen ini tugasnya ialah nak kasik muka kita muda remaja dan kulit anjal macam zaman-zaman 20-an. Makin tinggi kolagen dalam badan, makin cun melecunlah kulit. Umur anda mungkin dah cecah 40-an tapi boleh nampak macam 20-an kalau ada kolagen yang secukupnya.

Ok dah excited dah nak try kolagen? Di pasaran sekarang terlalu banyak produk berasaskan kolagen dijual. Rasa mahu cecah ratusan jugak. Memang korang akan sukar buat pilihan. Semuanya ada kelebihan masing-masing. Buat anda yang masih keliru, Abang Nara nak cadangkan Dani Collagen untuk dicuba.
dani

Dani Collagen kelebihannya yang paling awesome ialah serbuk kolagen yang dimport dari Kanada adalah 100% asli. Tak ada bahan tambahan lain. Ala contoh kalau korang minta air tembikai kat kedai makan. Yang paling best dan sedap sudah tentu yang tak ada letak gula, letak sirap. Cuma guna buah tembikai 100%. Samalah dengan Dani Collagen nie. Kolagennya 100% diambil daripada kulit ikan seperti Haddock, Cod dan Pollock yang hidup liar di lautan Pasifik.

daniSesuai dengan taglinenya “Be Young, Stay Young’, kelebihan Dani Collagen ini memang amat sesuai untuk anda yang mahu tampak muda. Abang Nara berani jamin lepas makan Dani Collagen selama 2 minggu korang akan nampak kesan-kesannya. Antaranya kulit akan anjal, licin dan berseri-seri. Lepas tue kuku dan rambut lebih sihat serta bersinar-sinar. Itu belum kira terasa macam ada tenaga tambahan dalam badan. Buat yang selalu sakit sendi, lepas amalkan Dani Collagen confirm hilang sepenuhnya. Tak caya? Cuba baca testimonial kat bawah:-
dani

Akak Shaha nie mesti sekarang dah tahap hot mom lepas guna Dani Collagen. Abang Nara ingat nak suruh wife guna juga lepas bersalin anak ketiga nanti. Yang lebih awesome ialah Dani Collagen tiada rasa dan bau. Jadi boleh ditambah ke mana-mana minuman yang kita mahu serta boleh buat perisa sendiri. Untuk keberkesanan yang optimum, kenalah minum 2 kali sehari. Insya Allah akan nampak kesannya dalam masa 2,3 minggu sahaja.Jangan lupa baca Bismillah sebelum minum tue.

Banyak lagi kelebihan Dani Collagen tapi kalau Abang Nara nak tulis semuanya, memang tak cukup mukasurat. Yang penting korang kena try Dani Collagen sekarang juga. Sebab? Raya ada lagi 2 bulan. Dalam 2 bulan nie kalau makan Dani Collagen, confirm pagi raya muka macam bidadari. Cun melecun semua mata yang memandang akan jatuh cinta. Feeewitttttttttttttt!!!daniLagi satu sebab korang kena cuba Dani Collagen sekarang ialah sebab adanya peraduan #DaniSelfieContest yang menjanjikan hadiah percutian ke Bali Indonesia yang ditaja sepenuhnya. Siap ada duit poket sejuta rupiah tue. Abang Nara pun terasa nak join kalau camnie. Bolehlah honeymoon kali kedua bersama wife tercinta. Hehehe. Maklumat lanjut tentang #DaniSelfieContest ini korang boleh ushar di Facebook Dani Collagen.daniOk excited tak nak try Dani Collagen? Boleh cantik dan boleh pergi cuti-cuti ke Bali tue. Takkan tak excited lagi kan? Jangan risau harga Dani Collagen tidaklah mahal berbanding dengan faedah-faedah yang bakal diperoleh. Cuma RM220 untuk pek besar dan RM120 untuk pek kecil. Cara nak membeli? Senang je. Boleh Whatsapp terus ke 017-676-9508 atau email danicollagen@mesoderm.com.my. Nak jadi agen/stokis pun boleh. Nanti dapat harga special price.

Ingat pesanan Abang Nara. Order Dani Collagen hari ini juga supaya ada masa untuk tampil jelita di pagi Hari Raya Aidilfitri. Biar orang-orang kampung terjegil mata melihat kecantikan anda. Hehehe. Info lanjut layari Facebook Dani Collagen. Boleh juga terus beli Dani Collagen di www.lazada.com.my.

Written by AbangNara | June 1st, 2015

Won Bin adalah salah seorang pelakon Korea kegemaran Abang Nara. Muka dah lah hensem, lakonan pun power tahap power rangers. Kalau  korang nak jatuh cinta dengan Won Bin, silalah tengok filemnya yang bertajuk ‘Man From Nowhere’. Kalau drama tengoklah Autumn In My Heart. Hebat gila. Apa pun tahniah diucapkan kepada Won Bin dan kekasihnya, Lee Na Young yang telah pun sah bergelar suami isteri pada 30 Mei lalu.

won bin kahwin

Majlis perkahwinan mereka telah dilangsungkan berdekatan kampung halaman Won Bin di Jeongseon, Gangwon-do. Majlis ini hanya dihadiri oleh ahli keluarga terdekat tanpa kehadiran rakan-rakan selebriti. Won Bin dan Lee Na Young telah mula bercinta sejak Julai 2013.
won bin kahwin

Tahniah diucapkan kepada Won Bin dan Lee Na Young. Kedua-duanya sama cantik sama padan. Semoga berbahagia ke akhir hayat.

Page 56 of 56« First...102030...5253545556