Written by AbangNara | December 2nd, 2013

Akhirnya setelah mendiamkan diri selama ini, wanita yang dikaitkan mempunyai skandal dengan Adi Putra akhirnya bersuara. Panjang lebar penerangan yang dilakukan oleh Nooraida semalam menerusi Berita Harian. Menurut Nooraida, perkenalan mereka bermula di Instagram dan akhirnya melarat ke WhatsApp sehinggalah diketahui oleh suaminya.

nooraida

Sedikit sebanyak kecantikan yang ada pada Nooraida pastinya mencairkan hati mana-mana lelaki yang memandang. Tujuan kenyataan yang dibuat oleh wanita ini adalah untuk menepis dakwaan Adi Putra yang menyatakan tidak mengenali dirinya. Kata Nooraida:-

Saya terpaksa saya buat bagi membuktikan dakwaan suami saya sebelum ini sememangnya benar dan bukan saya sengaja nak reka. Jika Adi menafikan dia tak pernah kenal saya seperti dilaporkan, itu hak dia. Memang Adi tak pernaj mengenali saya secara bersemuka, tapi kami mengenali antara satu sama lain secara InstaMessage, Instagram dan WhatsApp. Malah kami pernah berhubung melalui telefon bersama suami ketika Adi baru kembali dari Mekah, beberapa hari sebelum Aidilfitri

adi putra

Apa yang mengecewakan bagi Abang Nara ialah apabila Nooraida mengakui teruja membaca pengakuan Adi Putra yang kononnya mahu mencari isteri lain sedangkan dirinya sendiri adalah isteri orang. Namun biasalah wanita memang mudah termakan kata-kata romantik dan jiwang. Mungkin itu puncannya sehingga sanggup bertukar gambar-gambar sangat peribadi:-

Dalam Instagram, ada gambar saya, suami dan anak. Walaupun Adi tahu status saya sebagai isteri orang, namun dia masih mahu berhubung dengan saya. Saya anggap mungkin dia main-main saja atau sekadar nak test market. Menerusi WhatsApp pula, Adi ada mengatakan dia sedang mencari calon isteri dan nak anak sendiri. Sebagai peminat fanatik, saya berasa teruja. Itulah sebab mengapa saya masih melayannya dan terus terjebak dalam perhubungan ini.

Dakwaan Adi menggoda saya adalah benar kerana pada awal perbualan, dia ada mengatakan mula menyukai saya dan meminta gambar. Pada mulanya saya beri gambar biasa saja tapi kemudian Adi meminta gambar lebih seksi. Saya tak berani, tapi dia pujuk sehingga saya mengalah selepas beliau menunjukkan gambar peribadinya

nooraida

Harus diingatkan kata-kata Nooraida ini tidak diketahui kebenarannya selagi belum dibawa ke mahkamah. Sama-samalah kita nantikan keputusan pemeriksaan yang sedang dilakukan oleh pihak polis. Untuk membaca kenyataan penuh Nooraida, sila baca artikel ini sepenuhnya.

plus size

P.S: Berita AWESOME untuk anda semua terutama buat wanita yang sukar menjadi pakaian bersaiz besar. MisClaire kini bukan sahaja menyediakan rekaan pakaian yang sangat cantik untuk anda tetapi ada FREE SHIPPING ke seluruh Malaysia dan Singapura sekiranya anda melakukan pembelian minimum. Lagi BEST sebab ada RM10 diskaun voucher untuk anda yang menjadi ahli di www.misclaire.com. Jangan lupa untuk LIKE Facebook Misclaire sebab banyak promosi menarik ditawarkan di sana.

 
Written by serenity | December 2nd, 2013

Ya, sememangnya berita percintaan antara Johan As’ari dengan pelakon seksi Lana Nordin merupakan bualan hangat di kala ini. Jadi kami harap pembaca BN dapat bertahan dengan berita berkala tentang mereka yang pastinya akan dilaporkan dari pelbagai aspek. Khabarnya, timbul dakwaan yang Lana telah menggunakan ilmu hitam untuk memikat Johan As’ari.

 photo lana.jpg

Gambar mStar

Ialah, mulut orang bukan boleh ditutup, apatah lagi kisah percintaan mereka ini berlaku dalam masa yang singkat. Lana Nordin melalui mStar Online memberitahu yang dakwaan tersebut tidak masuk akal:-

Susah untuk terangkan situasi ini, saya anggap perkenalan dalam tempoh tiga hari ini dan kemudian terus dilamar dianggap sebagai pertemuan baik antara saya dan Johan.

Ini kerana saya mahu seorang lelaki yang menerima saya seadanya dan kemudian membimbing saya mengubah diri ke arah kebaikan. Terkejut juga apabila orang anggap saya gunakan ilmu hitam terhadap Johan. Itu adalah tuduhan yang tidak masuk akal.

Lana juga tidak menafikan yang ibu Johan masih belum dapat menerima dirinya sebagai calon menantu dengan sepenuhnya, namun baginya perubahan penampilan yang bakal dilakukan secara sedikit demi sedikit akan membantu wanita itu yang dikenali sebagai Datin Firdaus untuk menerimanya.

Johan juga khabarnya percaya perubahan Lana untuk menjadi seorang Muslimah yang baik pasti akan membuatkan ibunya menerima wanita yang dicintai itu.

Tak baik betul siapa yang kata Lana ‘mandrem’ tu kan. Cinta memang tak kenal usia, atau latar belakang. Kalau hati mereka berdua dah suka tidak perlu kita mempertikaikan, apatah lagi keduanya bujang trang tang tang. Sebaliknya, mari kita doakan kebahagiaan mereka saja.

Written by serenity | December 2nd, 2013

Pada malam Jumaat lepas terlah berlangsung Anugerah Skrin (ASK) 2013. Untuk kategori Drama, ‘Mawar Putih Tanda Perpisahan’ telah diangkat sebagai Drama Terbaik, manakala Pengarah Terbaik ialah Eirma Fatima untuk drama ‘Aku Bukan Malaikat’. Manakala kemenangan untuk kategori filem kebanyakannya diungguli oleh Filem Kil dengan anugerah Filem Terbaik, Pengarah Terbaik (Nik Amir Mustapha) dan Pelakon Wanita Terbaik (Cristina Suzanne Stockstill).

 photo 427A9245.jpg
 photo 427A9246.jpg
Keputusan penuh ASK 2013 ialah seperti berikut:-

KATEGORI DRAMA
Drama Terbaik – Mawar Putih Tanda Perpisahan (Suhan Movies & Trading Sdn Bhd)
Lakon TV (skrip) Terbaik – Mazlan Manan
Pelakon Lelaki Terbaik – Wan Hanafi Su (Hari-hari Terakhir Seorang Seniman)
Pelakon Harapan Terbaik – Shasha Al Khred (Kawan)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik – Hasnol Rahmat (Tunggu Sekejap)
Pelakon Wanita Terbaik – Umie Aida (Aku Bukan Malaikat)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik – Izreen Azminda (Perempuan Itu Ibuku)
Pengarah Terbaik – Eirma Fatima (Aku Bukan Malaikat)
Videografi Terbaik – Mohd Faizal B. Mohd Ali (Mawar Putih Tanda Perpisahan)
Drama Komedi Terbaik – Primeworks Studios (Mentua VS Mentua)
Drama Rantaian Terbaik – Surat Dari Langit Biru (Rashbir Media Sdn Bhd)

KATEGORI FILEM
Lakon Layar (skrip) Terbaik – Nik Amir Mustapha (KIL)
Pelakon Lelaki Terbaik – Shaheizy Sam (SAM)
Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik – Khir Rahman (Rock Oo)
Pelakon Wanita Terbaik – Christina Suzanne (KIL)
Pelakon Pembantu Wanita Terbaik – Miera Liyana (Pecah)
Pengarah Terbaik – Nik Amir Mustapha (KIL)

KATEGORI BUKAN DRAMA
Bual Bicara Terbaik – Bella (NTV7)
Dokumenteri / Majalah Terbaik – Salam Muslim (Astro Oasis)
Laporan Khas Berita Terbaik – Buletin Utama : Kanta Kpop (TV3)
Rancangan Hiburan Terbaik – Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012 (TV3)
Rancangan Muzikal Terbaik – Anugerah Juara Lagu 27 (TV3)
Rancangan Realiti Terbaik – Maharaja Lawak Mega (Astro Warna)

Set gambar dari ASK 2013 ialah hasil bidikan Fadhli Anas. Lagi 27 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila ke laman web Fadhli Anas untuk melihat gambar-gambar lain.

 
Written by AbangNara | December 1st, 2013

Dunia hiburan antarabangsa hari ini dikejutkan dengan berita kematian pelakon hebat, Paul Walker. Paul Walker,40 tahun yang popular menerusi filem Fast & Furios telah terbabit di dalam sebuah kemalangan di Santa Clarita, Los Angeles.

paul walker meninggal dunia

Ketika kejadian, Paul Walker sedang menaiki sebuah Porsche GT sebagai penumpang dan dalam perjalanan untuk aktiviti amal membantu mangsa taufan Filipina. Pemandu kereta tersebut hilang kawalan sekaligus sehingga terlanggar tiang/pokok mengakibatkan kereta tersebut terbakar.

paul walker meninggal dunia

Berita kematian ini telah pun disahkan menerusi Twitter rasmi pelakon tersebut. Sesungguhnya kematian Paul Walker adalah sangat mengejutkan dan merupakan satu kehilangan besar, lebih-lebih lagi apabila penggambaran filem Fast & Furios 7 dikhabarkan masih belum tamat.
paul walker meninggal dunia

Paul Walker telah meninggalkan seorang anak perempuan berusia 16 tahun. Takziah diucapkan buat keluarga Paul Walker atas berita sedih ini. Takziah.

Page 30 of 30« First...1020...2627282930