Written by AbangNara | June 25th, 2013

Zubir daripada Berita Harian seringkali mempunyai cerita-cerita sensasi yang dikongsikan menerusi ruangannya setiap hari Ahad. Ada yang benar, namun tak kurang juga yang kurang tepat. Ahad lalu, Zubir mendakwa yang ibu Diana Danielle telah mengesahkan anaknya sudah pun bersalin.

zubir berita harian

Menerusi tulisan ringkas selepas artikelnya, Zubir mendakwa yang khabarnya ibu Diana Danielle telah mengesahkan kepada teman baiknya yang merupakan seorang VIP, bahawa anaknya, Diana Danielle sudah pun bersalin. Sebelum ini Farid Kamil mengumumkan yang Diana Danielle dijangka bersalin pada 15 Julai ini.

diana danielle bersalin

Pada pendapat Abang Nara, Diana Danielle sekurang-kurangnya perlu tampil menerusi akaun sosial medianya untuk menafikan dakwaan sebegini sekiranya ia adalah tidak benar. Tunjukkan sahaja gambar perut anda yang sedang sarat mengandung untuk memuaskan hati semua pihak. Baru terdiam orang-orang yang membawa cerita sebegini. Tak gitu? Gambar ehsan RotiKaya.

P.S: Pokok tertua di dunia

Written by AbangNara | June 25th, 2013

Baru-baru ini, Abang Nara sekeluarga telah pergi ke Taman Dagang, Ampang untuk mencuba burger yang menjadi bualan ramai iaitu Burger Bakar Abang Burn.

burger bakar abang burn

Apa yang menariknya mengenai Burger Bakar Abang Burn ini ialah layanan yang sangat pantas. Tak perlu beratur panjang-panjang sampai 2,3 jam. Tak sampai 10 minit Insya Allah akan sampai turn anda. Mungkin kerana pekerjanya yang ramai dan cekap.

burger bakar abang burn

Sampai-sampai, Abang Nara terus order Meatball Abang Burn. Nampak menyelerakan walaupun hanya tengok di menu. Harga pun boleh tahan. Hanya RM9.90 je.

burger bakar abang burn

Wife Abang Nara pulak order burger tower kawin (gabungan ayam, lembu dan kambing) dan burger kambing bakar. Ingatkan boleh la habiskan semua sebab memang tengah lapar gila. Sekali bila order sampai, terkejut beruk Abang Nara dibuatnya.

burger bakar abang burn

Besar gila kot burger Abang Burn nie. Meatballnya pun banyak kuantiti. Tak ciput macam sesetengah kedai lain. Abang Nara dan wife dah tersenyum kambing. Confirm kena tapau sebab tak habis makan nie.
burger bakar abang burn

Nah gambar close up untuk korang. Tengok sos yang meleleh tue pasti air liur korang terkeluar kan? Hehehe. Cuba tengok gambar close up meatball pulak.

burger bakar abang burn

Burger Bakar Abang Burn kini sudah ada 17 cawangan di seluruh Malaysia. Itu semua dalam tempoh masa 1 tahun sahaja penubuhannya. Mantap kan? Yang lagi mantap ialah rasa, layanan dan cara persediaan di kesemua 17 cawangan ini adalah sama. Memang terbaik!!!

burger bakar abang burn

Keenakan Burger Bakar Abang Burn memang tak boleh dinafikan lagi. Wife Abang Nara punyalah bz makan sampai nak ambil gambar pun kena snap macam tue je. Terutama meatball yang kenyal dan penuh rasa daging. Memang sedap kata wife Abang Nara.
burger bakar abang burnTerima kasih Abang Burn atas burger bakar anda yang sedap. Lain hari, pasti kami akan datang lagi. Jangan lupa untuk LIKE Facebook Burger Bakar Abang Burn untuk mengetahui informasi dan promosi terkini daripada mereka.

Written by AbangNara | June 25th, 2013

Oh yeah ~~~ Abang Nara suka sangat apabila tibanya bulan Syaaban. Bukan apa, selain daripada bakal berpuasa tidak lama lagi, tempahan-tempahan untuk baju Hari Raya juga sudah mula dibuka. Salah satu koleksi yang menarik perhatian Abang Nara ialah daripada DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Kelebihan koleksi Hari Raya DalzButtonCraft ialah ia “custom made” untuk anda. Bukan baju ready made. Hanya beberapa info sahaja diperlukan daripada pembeli. Paling penting, pelbagai rekaan ada untuk dipilih. Kesemuanya cantik-cantik belaka.

dalzbuttoncraft

Harganya pun sangat berbaloi. Orang kata, alah membeli, menang memakai. Paling menarik di mata Abang Nara ialah rekaan peplum daripada DalzButtonCraft. Terasa nak tempah untuk wife terus. Confirm wife akan tambah jelita di pagi raya.
dalzbuttoncraft

Tunggu apa lagi? Korang boleh ushar lebih banyak koleksi Hari Raya DalzButtonCraft dengan LIKE Facebook DalzButtonCraft dan melayari laman web DalzButtonCraft. Tempahan dibuka sekarang untuk tempoh waktu terhad. Siapa cepat dia dapat!!!

P.S: Ainan Tasneem pun khabarnya pakai baju raya daripada DalzButtonCraft.

Written by AbangNara | June 25th, 2013

Abang Nara rasa, Nelydia Senrose dan Qi Razali ini harus mempercepatkan perkahwinan mereka. Bukan apa, peminat-peminat nampak macam tidak sabar untuk melihat mereka berdua disatukan. Siap buat andaian gambar di bawah adalah gambar mereka pergi menjalani kursus kahwin lagi.

nelydia senrose

Nampak gaya pun memang ada macam tengah berkursus kahwin kan? Sayangnya gambar tersebut diambil untuk rakaman program Akustika Ramadan Raya TV3. Kata Nelydia kepada Berita Harian:-

Memang ramai menganggap kami sudah selamat menjalani kursus perkahwinan. Sebenarnya kami sama-sama diundang untuk program Akustika Ramadan Raya TV3. Demi menghormati bulan mulia itu, kami diminta tampil sopan. Tak sangka pula ada yang tersalah anggap sebaik saja Qi memuat naik gambar itu di laman Instagramnya. Terima kasih kepada yang mendoakan, tetapi gambar itu tiada kena mengena dengan kursus kahwin

nelydia senrose

Untuk makluman, Nelydia baru berumur 19 tahun. Masih terlalu muda untuk mendirikan rumahtangga pada pendapat Abang Nara. Kepada para peminat pasangan kekasih ini, berilah masa kepada Nelydia terutamanya untuk membina kerjayanya terlebih dahulu. 3, 4 tahun lagi kahwinlah diorang berdua. Harap anda semua bersabar ye.

P.S: Mclaren bakal bilik pameran di Kuala Lumpur