Written by AbangNara | April 27th, 2013

Kehidupan cinta Fouziah Gous sememangnya penuh dengan ranjau. Sebelum ini Fouziah pernah digosipkan bercinta dengan seorang VVIP. Malah rakan baiknya, Iqram Dinzly juga pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengannya. Senang cerita, tak putus-putus nama yang dikaitkan dengan si jelita ini.

zhafran fouziah

Namun akhirnya identiti jejaka yang berjaya mencuri hati Fouziah Gous dikongsi juga olehnya menerusi Instagram baru-baru ini. Nama si jejaka ini ialah Zhafran Yusof dan berumur 30 tahun. Mereka berdua telah pun menjalani kursus kahwin baru-baru ini dan bakal bertunang pada bulan Mei atau Jun ini.

fouziah gous

Fouziah Gous hari ini bercerita panjang lebar mengenai hubungannya dengan Zhafran menerusi Harian Metro. Kata Fouziah Gous:-

Baru sekarang saya meletakkan gambar saya dan teman lelaki (Zhafran) dalam Instagram iaitu selepas kami menghadiri kursus perkahwinan baru-baru ini. Sebelum ini bukan niat saya mahu menyembunyikan hubungan kami, tetapi sealgi tiada yang pasti, saya tak mahu heboh.

Selama ini orang selalu menuduh saya berkawan dengan orang itu dan ini. Malah, ada juga ketika saya sedang berkawan dengan orang lain, nama orang lain pula yang naik. Tak pasal-pasal saya menjadi mangsa fitnah sehingga ada yang menuduh saya kononnya sudah berkahwin dengan seorang individu dan mereka ternampak saya dan “suami” meninjau rumah baru kami yang dalam pengubahsuaian.

Semua cerita itu mengarut. Oleh itu untuk berlaku adil terhadap Zhafran, saya paparkan gambar kami berdua dalam Instagram supaya peminat dan masyarakat tahu dialah calon suami saya.

Sebaik saja saya gambar itu dimuatkan dalam Instagram, ramai yang cuba menghubungi saya termasuklah rakan media. Dengan paparan gambar itu, saya berharap lenyaplah segal spekulasi siapa yang bertakhta di hati saya ketika ini. Zhafranlah orangnya dan bukan juga seorang VIP seperti yang disangkakan selama ini.

Saya lebih suka bercinta selepas berkahwin untuk mengelakkan berlakunya perkara yang kurang manis dan melanggar batasan agama. Tak bagus saya keluar Zhafran tanpa sebarang ikatan. Insya-Allah majlis perkahwinan dan persandingan kami pun akan disegerakan.

zhafran

Semoga dengan penjelasan panjang lebar ini, tiada lagi suara-suara sumbang mengenai status percintaan Fouziah Gous. Marilah sama-sama kita doakan agar perancangan Fouziah untuk mendirikan rumah tangga dipermudahkan. Pasti ramai peminat yang tak sabar untuk melihat Fouziah menjadi raja sehari. Confirm berseri-seri punya!!!

P.S: Pekerjaan individu di Malaysia sebelum popular

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

Written by AbangNara | April 26th, 2013

Selaku full time husband, menjawap SMS atau bercakap di dalam telefon ketika menjaga anak adalah satu perkara yang sukar. Takut-takut anak terjatuh daripada dukungan atau anak hilang entah ke mana akibat terlalu leka melihat telefon. Memang merbahaya.

samsung galaxy s4

Sebab itulah ketika menjaga anak, Abang Nara memang jarang memeriksa SMS, email dan panggilan telefon yang masuk. Tunggu sampai Aariz tidur dulu baru buat semua itu. Itu yang kadang-kadang kena marah sebab lambat jawab email dan SMS. Namun semua itu akan berubah dengan kehadiran fungsi S Voice Drive di dalam Samsung Galaxy S4.

samsung galaxy s4

Bukan sahaja boleh jawab panggilan telefon, Abang Nara turut boleh menyusun mesej yang ada, meminta bantuan GPS dan macam-macam lagi sambil mata tidak lepas daripada memerhatikan gelagat Aariz. Maksudnya fokus Abang Nara masih 100% terhadap si anak dengan bantuan S Voice Drive ini. Kagum kan?

samsung galaxy s4

Dan satu lagi fungsi yang membuatkan Abang Nara tak sabar-sabar untuk membeli Samsung Galaxy S IV ialah S Health. Almaklumlah umur Abang Nara dah masuk 30-an. Jadi dengan adanya S Health ini, Abang Nara boleh pantau pemakanan, kalori yang diambil, tekanan darah dan macam-macam lagi. Senang cerita, S Health akan membantu Abang Nara untuk kehidupan yang lebih sihat dan bermutu tinggi.

samsung galaxy s4

Tak sabar rasanya untuk merasai sendiri kehebatan fungsi-fungsi baru di dalam Samsung Galaxy S IV. Abang Nara sekarang setiap hari pergi ke laman Facebook Samsung Malaysia untuk mengetahui info terkini tentang tarikh pelancaran smartphone yang terhebat ini. Memang excited gila dibuatnya. Anda pula bagaimana?

Written by AbangNara | April 26th, 2013

Ramai lagi yang masih tertanya-tanya identiti gadis yang berjaya mencuri hati Zizan Razak. Walaupun sudah dinafikan, masih kuat lagi spekulasi yang menyatakan gadis tersebut adalah Emma Maembong. Mungkinkah spekulasi tersebut akan bertambah kuat selepas kenyataan daripada ibu Zizan ini?

zizanemma

Menurut ibu Zizan, Emma Maembong pernah datang beraya di rumahnya kira-kira 2 tahun yang lepas. Katanya kepada portal Murai:-

Saya tak tahu sejauh mana seriusnya hubungan Zizan dan Emma, yang saya tahu hubungan mereka terjalin sejak 2 tahun lalu lagi. Seingat saya ketika itu, Emma ada datang ke rumah terbuka kami dan saya hanya anggap dia datang sebagai kawan Zizan ketika itu. Setakat ini, Zizan tidak pernah pun bercerita secara serius mengenai Emma kepada saya dan saya hanya baca cerita mengenainya di akhbar.

zizanemma

Rasanya kalau Emma Maembong jadi kekasih Zizan, ramai yang akan gembira. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Cuma mungkin jarak usia yang lebih kurang 10 tahun akan menjadi sedikit masalah. Namun kalau dah cinta, apa saja halangan mampu dirempuh. Tak gitu?

P.S: Kos yang digunakan untuk menjadi Iron Man

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

Written by AbangNara | April 26th, 2013

Alhamdulillah. Lega Abang Nara membaca perkembangan terkini anak kepada Fasha Sandha iaitu Putra Rayfal. Menerusi laman Facebook We Love Fasha Sandha, Fasha memaklumkan yang Rayfal sangat sihat dan telah pun menjalani check up pertamanya di Prince Court.
fasha sandha

Pasti Fasha lega kerana Rayfal tidak menghidap jaundice. Anak Abang Nara dulu kena jaundice dekat 2 minggu juga. Memang gelisah dibuatnya. Siap kena jemur di bawah sinaran cahaya matahari pagi pulak. Terasa lucu pulak teringat kenangan tersebut.
rayfal

Sesungguhnya membesarkan anak ini adalah satu pengalaman yang sangat menyeronokkan. Kepada anda yang belum berkahwin, Abang Nara nasihatkan kahwin cepat-cepat dan berdoa supaya dikurniakan anak secepat mungkin. Barulah anda akan tahu rasa thrillnya.
fasha sandha
6 lagi gambar Putra Rayfal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Page 4 of 31« First...23456...102030...Last »