Written by AbangNara | March 26th, 2013

Abang Nara tak sangka pulak boleh timbul pelbagai persoalan kalau muka kacak, bersih dan gebu seperti penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi atau lebih dikenali dengan nama Apek ini. Sampai ada gosip liar menyatakan yang Apek mencucuk mukanya untuk supaya nampak lebih berseri seperti isterinya, Leuniey Natasha. Nasib baik kekacakan Abang Nara tahap Tom Cruise je. Heheh ~~

leuniey apek

Namun Apek yang ditemui oleh wartawan portal Murai menafikan yang dia ada mencucuk mukanya. Menurut Apek, wajahnya nampak lebih berseri kerana kini bahagia di samping isterinya, Leuniey Natasha. Kata Apek:-

Setahu saya, semua sedia maklum, saya dan Leuniey berkahwin kerana faktor saling memahami bukannya faktor paras rupa. Jadi, gosip ini tidak berasas langsung. Hidup saya tidak berubah. Yang berubah hanyalah saya sudah berkahwin. Kalau nak kata saya ubah penampilan kerana Leuniey, saya rasa dari dulu lagi saya sudah berpakaian seperti ini. Mungkin orang nampak saya semakin berseri atau wajah lebih bersih di sebabkan saya sudah bahagia bersama Leuniey yang betul-betul memahami saya sebagai seorang atlet negara.

apek leunieyRomantik betul jawapan daripada Apek ini. Abang Nara akui sememangnya selepas berkahwin hidup lebih tenang, bahagia, masuk tidur lebih awal dan sekaligus menyebabkan wajah lebih berseri-seri. Sama-samalah kita doakan Apek dan Leuniey kekal bahagia sehingga ke hujung hayat.

P.S: 10 raksasa pembedahan plastik. Seram!!!

P.P.S: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

Written by AbangNara | March 26th, 2013

Rasanya semua orang tahu yang Ammar Alfian dan Puteri Sarah satu ketika dahulu pernah hangat bercinta. Kisah percintaan mereka memang menjadi bualan ramai. Sayangnya hubungan mereka putus di tengah jalan. Kini Puteri Sarah pun sedang dalam proses perubahan untuk menjadi insan yang lebih baik dengan mencuba untuk bertudung.

ammar alfian

Namun beberapa hari yang lepas, Ammar Alfian menerusi laman Facebooknya telah men”update” satu status yang seolah-olah menyindir Puteri Sarah.

ammar alfian

Namun apabila ditanya oleh wartawan Mstar Online, Ammar memberitahu yang status tersebut ditulis secara rambang dan tidak ditujukan khusus buat bekas kekasihnya itu. Kata Ammar:-

Saya tulis secara ‘random’ (rambang) sahaja, tidak maksud atau tujukan kepada orang tertentu, ia hanya kenyataan umum sahaja. Kalau dia (Puteri Sarah) dah pakai tudung itu bagus untuk diri dia, sebab sebelum ini dia pernah bercerita kepada saya hasratnya untuk pakai tudung.

ammar alfianKalau memang tak ditujukan kepada Puteri Sarah, baguslah. Bukan apa, walaupun sudah tiada apa-apa hubungan, janganlah lemahkan semangat orang lain yang nak berubah. Kalau boleh bagilah kata-kata semangat. Bukannya berubah ke arah kejahatan. Sedih kot kalau kena sindir tak pasal-pasal. Tak gitu?
ammar alfian

P.S: Banyak betul khasiat Zarra Gluta C ini. Halal, terbukti berkesan dan selamat digunakan untuk wanita mengandung dan menyusukan badan. Untuk tempahan dan pertanyaan, boleh LIKE Facebook CantikNara, email ke lorongsetia8@gmail.com atau SMS/Whatsapp ke 013-594-7061.

Written by AbangNara | March 26th, 2013

Perkahwinan pertama Siti Fazurina dan Muhammad Hykal telah didapati tidak sah kerana tidak mengikut syarat oleh pihak mahkamah menyebabkan pernikahan terpaksa dilakukan sekali lagi pada 20 Mac yang lalu. Pernikahan kali kedua ini telah diwalikan oleh adik Fazurina sendiri.

siti fazurina nikah kali kedua

Ibu kepada Fazurina, Zubaidah Abu Bakar telah memaklumkan kepada Mstar Online yang majlis pernikahan kedua telah dilakukan di Mahkamah Rendah Syariah Batu Gunung. Kata ibu Fazurina:-

Pihak mahkamah telah mendapati perkahwinan Fazurina sebelum ini tidak sah kerana telah memberi maklumat palsu dan perkahwinan keduanya telah berjalan dengan sempurna berwalikan adik kandung sendiri berbanding bapa saudaranya sebelum ini.

fazurinaWalaupun ibu Fazurina sebenarnya masih tidak merestui pernikahan kali kedua Fazurina dengan Muhammad Hykal, namun dia terpaksa merelakannya kerana tidak mahu melihat anaknya hidup bergelumang dosa. Kata ibu Fazurina:-

Saya sebenarnya tidak bersetuju dia berkahwin semula dengan lelaki itu tetapi apabila memikirkan tentang soal agama dan masa depannya saya reda tetapi masih tidak merestui hubungan mereka itu. Tiada seorang ibu pun mahu melihat anaknya hidup dalam maksiat dan tindakan saya ini (melaporkan hal berkenaan kepada mahkamah) semata-mata mahu menegakkan kebenaran. Ramai mengatakan saya kejam kerana cuba menghalang perkahwinan mereka apabila mendakwa pernikahan mereka tidak sah tetapi keputusan mahkamah telah membuktikan saya tidak menipu

fazurinaUntuk makluman, pernikahan pertama Fazurina ialah pada 20 Disember yang lalu di Masjid Jamek Sungai Pinang, Pulau Pinang yang diwalikan oleh bapa saudaranya tanpa pengetahuan ibu dan ahli keluarga yang lain. Info asal Mstar Online.

P.P.S: Ada Cara Berhenti Merokok Paling Mudah?? KLIK GAMBAR INI

Written by AbangNara | March 25th, 2013

Setiap minggu, Abang Nara tidak akan terlepas menonton Running Man. Untuk anda yang tidak tahu, Running Man merupakan sebuah rancangan televisyen yang berasal dari Korea. Running Man sangat popular terutamanya di negara Asia . Di Malaysia, ketidakhadiran Running Man untuk rakaman episod Asia telah mengecewakan ribuan peminat mereka.

running man

Jadi mengapakah Running Man begitu popular? Running Man tidak dihiasi oleh lelaki-lelaki super kacak dan wanita-wanita super cantik yang sering menjadi resipi mana-mana program televisiyen. Daripada pemerhatian Abang Nara, ada sebab Running Man begitu popular.

1. Konsep rancangan yang unik dengan misi yang berbeza untuk setiap episod.
2. Karekter setiap watak di dalam Running Man yang berbeza dan mempunyai keistimewaan yang tersendiri.
3. Tiada skrip di dalam Running Man menyebabkan pelbagai kemungkinan dan banyak perkara di luar jangkaan yang boleh berlaku.
4. Setiap watak di dalam Running Man tidak control macho, cover cun atau cuba berlagak menjadi orang lain. Kesemuanya menjadi diri sendiri dan natural ketika proses rakaman.
5. Tetamu-tetamu jemputan yang berbeza hampir setiap minggu menjadikan rancangan ini lebih menarik (terutamanya jika tetamu wanita hadir).
6. Suntingan yang mantap daripada pihak produksi Running Man. Krew-krew yang hebat dan banyak. Dikatakan ada lebih daripada 10 kamera untuk setiap kali rakaman episod Running Man. Gila kan?
7. Setiap watak mempunyai sense of humour yang sangat tinggi.
8. Tempat-tempat yang dilawati untuk rakaman episod Running Man sangat-sangat menarik.
9. Drama, percintaan, pergaduhan dan persahabatan yang ada di dalam Running Man.
10. Lee Kwang Soo si pengkhianat.

running man
Secara jujur, sekali anda sudah menonton Running Man, anda pasti akan ketagih. Setiap episod mempunyai kisahnya yang tersendiri dan yang pasti, akan membuatkan anda ketawa berdekah-dekah. Boleh sakit perut dibuatnya.
running man
Dan baru-baru ini ada cadangan untuk melakukan Running Man Malaysia dengan selebriti-selebriti di bawah. Abang Nara rasa sukar untuk selebriti Malaysia menjadi diri sendiri di hadapan kamera. Namun belum cuba belum tahu kan?
running man
Siapa di sini peminat Running Man? Sila angkat keyboard anda sekarang jugak. Hehehe ~~

Page 6 of 27« First...45678...20...Last »