Written by AbangNara | December 21st, 2012

Satu perkara yang Abang Nara perasan daripada dulu ialah kelebihan menjadi selebriti di Malaysia ini ialah wajah yang tidak dimamah usia. Kemungkinan besar ini kerana mereka memakai produk penjagaan muka yang berkualiti tinggi. Contoh terbaik ialah Erra Fazira, memang menawan daripada dulu sehingga sekarang.

erra

Abang Nara tertarik dengan tajuk “Sudah Lali Diduga” yang dibincangkan oleh Erra di dalam majalah Seri Dewi & Keluarga edisi terbaru ini. Pasti ada menyentuh hal rumahtangga Erra. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh dapatkan majalah ini di kedai buku berhampiran anda hari ini juga.

P.S: Anda juga boleh membeli dan membaca majalah ini secara online menerusi laman web Emall Karangkraf. Pembelian boleh dilakukan menerusi website Emall Karangkraf dan pembacaan boleh dibuat menerusi smartphone atau gadjet anda. Harganya jauh lebih murah berbanding pembelian fizikal.

Written by AbangNara | December 21st, 2012

Wow. Berita baik untuk peminat Kpop (terutamanya yang berduit). Nama-nama besar industri hiburan Korea bakal turun ke Malaysia untuk menjayakan 27th Golden Disk Awards yang akan berlangsung di Sepang International Circuit. Pasti ada yang melompat kegembiraan mendengar nama seperti G-Dragon, Super Junior, Hyuna dan Kara.

gda

Majlis yang ditaja oleh Samsung ini akan bermula pada 15hb Januari dan berakhir pada 16 Januari. Walaupun begitu, harga tiket yang agak mahal iaitu bermula daripada RM688 mungkin membantutkan hasrat sesetengah peminat Kpop untuk menghadiri acara ini.

gda

Apa pun kalau ada yang berminat untuk menikmati sendiri kehebatan acara Golden Disk Awards, anda boleh mendapatkan tiket di www.ticketpro.com.my. Kepada yang membeli, semoga anda dapat bertemu dengan artis Kpop kegemaran anda.

P.S: PSY Gangnam Style ungguli video terhangat sepanjang tahun 2012.

Written by AbangNara | December 20th, 2012

Tersembur nasik lemak di dalam mulut Abang Nara ketika membaca artikel Berita Harian hari ini. Patutlah Zila Bakarin tak kisah dengan penampilannya yang seksi ketika berlakon. Rupa-rupanya suaminya Zila tidak menghalang. Kalau dalam drama pun dah seksi gila, kat rumah pastinya Zila Bakarin seksi tahap dewa!!!

zila bakarin

Malah Zila Bakarin tidak segan silu mengakui yang dia memang suka menunjukkan keseksian badannya. Mentang-mentanglah body power. Abang Nara rasa Zila sengaja menimbulkan kegeraman terhadap suaminya kot. Mungkin nak anak lagi? Kata Zila:-

Kalau dulu memang seksi habis. Selagi boleh nampak dan menonjol, selagi itu Zila akan buat, tetapi sekarang sudah kurang sikit sebab watak pun lebih kepada ibu, jadi elemen seksi itu sudah kurang. Zila tak kisah apa orang nak cakap pasal penampilan. Yang penting suami suka. Kalau Zila bertudung dan bertutup, tetapi hati tak baik dan mulut masih lancang, tak guna juga.

zila bakarin
Untunglah suami Zila Bakarin dapat isteri pandai bergaya seksi. Pasti bertambah-tambah sayang dibuatnya. Diharap Zila Bakarin dapat buka kelas teknik seksi kepada isteri-isteri di luar sana. Kalau anda pergi belajar, sila praktikkan teknik yang diajar hanya di dalam rumah sahaja ye. Jangan mengada-ngada seksi kat tempat awam pulak!!!

Written by AbangNara | December 20th, 2012

Akhirnya yang ditunggu-tunggu oleh sekian ramai peminat Fazura menjadi kenyataan jua. Jika sebelum ini, pakaian yang dijual oleh Fazura hanya boleh didapati di butik House of Dollnya, kini ianya turut sama boleh dibeli secara online menerusi laman web www.fashionvalet.com.

fazuraBagi Abang Nara ini ialah satu langkah yang bijak. Dunia sekarang memang dunia internet jadi dengan kerjasama antara Fazura dan FashionValet, pastinya akan menguntungkan kedua-dua belah pihak. Yang penting, peminat Fazura yang selama ini tidak sempat ke butik House of Doll, kini boleh merasa buah tangan Fazura dengan lebih mudah.

hod

Abang Nara sempat tengok beberapa helai dress rekaan House of Doll yang dijual di FashionValet. Memang cantik-cantik belaka. Yang penting, harga sangat berpatutan. Memang mampu milik. Bolehlah beli untuk buat baju kerja sempena tahun 2013 yang akan menjelma beberapa hari sahaja lagi.

hod

Selain rekaan daripada House of Doll, ada banyak lagi dress, aksesori, cluth dan kaftan rekaan pereka fesyen yang lain di FashionValet. Boleh kelabu mata dibuatnya. Kalau anda gemarkan bershopping secara online, bolehlah lawati www.fashionvalet.com untuk membuat pilihan anda.

Page 10 of 29« First...89101112...20...Last »