Written by AbangNara | December 31st, 2012

Sebentar sahaja lagi, tahun 2012 akan melabuhkan tirainya. Kami di BeautifulNara, mengharapkan agar tahun 2013 yang bakal menjelma akan membawa lebih banyak kegembiraan, kebahagiaan dan keceriaan dalam hidup anda.

2013

Untuk menutup tirai 2012, Abang Nara ingin berkongsi dengan anda beberapa perkara menarik tentang BeautifulNara sepanjang tahun 2012. Mari kita mulakan dengan 10 artikel yang paling mendapat perhatian daripada anda semua sepanjang tahun ini.

Tahun 2012 juga menyaksikan BeautifulNara berada di kedudukan pertama untuk “Google Most Searched Blog”. Ini satu peningkatan kerana pada tahun 2011, BeautifulNara berada di kedudukan kedua. Tahniah juga diucapkan kepada rakan-rakan blogger lain yang berjaya memasuki carta Top 10 ini.

beautifulnara

Selain itu, jumlah pelawat BeautifulNara pada tahun 2012 sangat-sangat memberangsangkan. Jika pada tahun 2011 menyaksikan hanya sekitar 63 juta pageview, tahun 2012 angka tersebut melonjak kepada 309 juta. Apa pun yang paling mengharukan ialah jumlah “returning visitor” yang mencecah hampir 80%.

beautifulnara

Lebih membanggakan ialah BeautifulNara merupakan laman web Malaysia yang ke 10 paling ramai dilawati berdasarkan statistik yang dikeluarkan sekitar bulan Mac 2012. Bertanding dengan nama-nama besar seperti The Star, Harian Metro dan Utusan, ini satu pencapaian yang sangat-sangat memberangsangkan untuk sebuah blog.
beautifulnaraDi kesempatan ini, kami ingin mengambil kesempatan memohon ampun dan maaf sekiranya ada salah silap sepanjang tahun 2012. Nantikan lebih banyak kejutan untuk anda (terutamanya pembaca setia BeautifulNara) pada tahun 2013 kelak. Teruskan membaca, teruskan memberi sokongan dan teruskan melayari BeautifulNara pada tahun hadapan. Terima kasih!!!

Written by AbangNara | December 31st, 2012

Adat dunia hiburan. Asalkan popular sedikit, sudah pasti ada yang cemburu. Terkejut juga Abang Nara membaca Pancaindera semalam apabila dikatakan Hanis Zalikha sudah di”aim” oleh seseorang untuk dijatuhkan. Adakah ini gara-gara populariti Hanis yang naik mendadak sepanjang tahun 2012?

hanis zalikha

Untuk anda yang tidak tahu, Hanis Zalikha merupaka seorang blogger dan model sebelum menceburi dunia hiburan. Mula dikenali menerusi drama Memberku Hawa, Hanis terus dilamar oleh TV9 untuk mengacarakan program Mad Markets. Mungkin kerana kemurahan rezeki Hanis, ada pihak yang cemburu seperti yang ditulis di dalam Pancaindera semalam:-

Ini aku nak bagitau kau (Joyah) yang ada orang dah pangkah Hanis. Ini pangkah yang tak baik. Budak ni dah lama aim Hanis. Dengarnya dia pernah ada hubungan cinta dengan Hanis. Sama ada bekas kekasih atau tidak, aku tak pasti. Aku dengar dia ada pakwe lain tapi dah putus. Kau koreklah sikit cerita dia Joyah. Aku nak tahu sangat yang Hanis tue jenis propa atau macam mana.

hanis zalikha

Bagi Abang Nara, tak perlulah nak cemburu-cemburu nie. Sudah memang tertulis rezeki Hanis untuk jadi popular pada tahun 2012. Lebih baik yang ada niat nak jatuhkan Hanis tue berusaha lebih keras untuk memajukan diri sendiri. Lagipun sepanjang Abang Nara kenal Hanis, memang orangnya sangat baik. Tak ada nak propa-propa pun. Simple je orangnya.

P.S: Al-Quran dengan darah Saddam Hussein.

Written by AbangNara | December 31st, 2012

Abang Nara suka Tomok. Sejak dari zaman New Boyz lagi, lagu nyanyian Tomok seringkali dinyanyikan oleh diri ini ketika berkaraoke. Terbaru, Tomok muncul dengan single yang berjudul “Penipu”. Not bad jugak!!!

penipu daripada tomok

Tahun 2012 merupakan tahun yang amat bermakna buat Tomok dengan kehadiran cahaya mata sulungnya. Semoga tahun 2013 yang akan menjelma esok menjanjikan lebih banyak kebahagiaan dan kenikmatan buat mereka sekeluarga. Buat peminat Tomok, lagu Penipu ini bolehlah dikatakan sebagai hadiah tahun baru untuk anda.

Selamat tahun baru buat Tomok dan keluarga. Semoga dimurahkan rezeki sepanjang tahun 2013 kelak. Amin ~~

Written by AbangNara | December 31st, 2012

Fuh ~~ Meremang bulu roma Abang Nara membaca kata-kata yang dituturkan oleh Raja Azmi ini. Agaknya inilah yang dirasai oleh kesemua janda dan duda di seluruh dunia. Iyerlah, setelah sekian lama tidur berdua, tup-tup tiba-tiba tidur seorang diri, pasti kesunyian melanda jiwa raga. Tak gitu?

raja azmi sunyi

Untuk pengetahuan anda, sudah genap 6 bulan Raja Azmi berpisah dengan Jalani Sidek. Berusia 53 tahun, Raja Azmi meluahkan rasa sunyinya kepada Mstar Online:-

Sebelum ini, tidak rasa sangat tetapi sejak akhir-akhir ini rasa sunyi semakin menebal pula terutamanya apabila saya hendak tidur. Pada 27 Disember lalu, genap enam bulan saya dan suami (Jalani Sidek) berpisah. Saya semakin sunyi apabila tidur seorang diri di katil.

Diharap ada lelaki yang sudi mengisi kesunyian Raja Azmi sekaligus melamarnya menjadi isteri. Tak baik dibiarkan sunyi lama-lama. Sama-samalah kita doakan agar Raja Azmi cepat-cepat bertemu jodoh kembali dan hilang segala kesunyian yang melanda dirinya.

edz

P.S: Dress labuh yang polos sangat cantik dipakai ke majlis tertentu, manakala dress labuh bercorak bunga kecil sangat sesuai digayakan kasual. Potongan badannya terletak cantik dan juga bahagian bawah dress yang kembang beralun cantik apabila berjalan, persis seorang puteri :) Sesuai untuk si fashionista berhijab. Layari www.edz.com.my sekarang juga.

Page 1 of 2912345...Last »