Written by AbangNara | September 10th, 2012

Sila jangan kecewa. Kalau anda menyimpan perasaan terhadap sensasi YouTube yang bernama Ainan Tasneem ini, lupakanlah sahaja hasrat murni anda itu. Menerusi Pancaindera semalam, Ainan mengakui yang hatinya sudah dimiliki. Namun Ainan masih ingin merahsiakan identiti kekasih hatinya itu.

kekasih ainan tasneem

Pengakuan sudah mempunyai kekasih ini dilakukan oleh Ainan Tasneem kerana tidak mahu hipokrit. Biasalah sesetengah artis nak jaga saham dengan mengaku single. Tup tup kantoi berdating dengan pakwe kat shopping compleks. Ainan tak nak perkara sebegitu terjadi. Kata Ainan:-

?Saya cuma mahu beritahu semua orang yang saya sudah berpunya. Jadi tak timbullah cakap-cakap orang bila nampak saya berjalan dengan dia di luar nanti. Saya tahu benda ini terlalu personal, tapi saya kena jelaskan. Saya tak nak dicop sebagai hipokrit. Bermati-matian mengaku dengan wartawan yang saya belum ada kekasih, walhal ada. Hanya itu nawaitu saya.

kekasih ainan tasneem

Semoga hubungan Ainan Tasneem yang popular dengan lagu “Aku Suka Dia” ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Kalau nak kahwin nanti, jangan lupa jemput. Boleh Abang Nara merasa makan nasik minyak. Hehehe

Written by AbangNara | September 10th, 2012

Di Malaysia memang banyak majlis-majlis anugerah untuk menghargai mereka yang terlibat dengan industry hiburan. Ada anugerah untuk mengetahui siapa selebriti paling popular, ada yang untuk tahu lagu terbaik dan macam-macam lagilah. Dan Abang Nara sangat gembira apabila mengetahui kewujudan satu lagi acara baru yang diberi nama Anugerah Blockbuster.

anugerah blockbuster

Tahun 2012 merupakan tahun pertama Anugerah Blockbuster ini dianjurkan. Bukan senang untuk menganjurkan satu acara yang besar, tetapi Abang Nara percaya dengan kerjasama daripada Astro selaku saluran rasmi, acara ini confirm boleh meletup punya. Lebih-lebih lagi bila tengok senarai-senarai pencalonannya yang sangat awesome!!!

anugerah blockbuster

Bagi Abang Nara, part yang paling menarik untuk Anugerah Blockbuster ini pemilihan pemenang 100% bergantung kepada undian daripada kita semua. Memang banyak pencalonan yang ada untuk 13 kategori yang dipertandingkan, tetapi kita boleh mengundi calon kegemaran kita secara online di www.anugerahblockbuster.com.my sehingga 18 September ini.
anugerah blockbuster

Selepas undian secara online ditutup, hanya 10 yang mendapat undian tertinggi untuk setiap kategori akan diberi peluang berentap pada 19 Sept – 6 Okt 2012. Rentapan ini akan dilakukan secara undian SMS(setiap SMS akan dicaj RM0.50 ) dan online. Di sinilah pentingnya peminat-peminat kipas susah mati para calon. Undian SMS ini hanya akan ditutup pada jam 6 petang sebelum siaran langsung Anugerah Blockbuster pada jam 9 malam bertarikh 6 Oktober 2012. Keputusan berdasarkan 50% undian SMS dan 50% undian online.
anugerah blockbuster

Abang Nara tak kisah siapa menang tetapi rasa excited jugak dengan Anugerah Blockbuster ini. Antara sebab keexcitedan ini ialah kewujudan kategori Anugerah Watak Penyangak Terhebat. Selalu hero-hero je yang dapat anugerah, kali ini ada can la para pelakon yang bawak watak jahat menang. Hehehe.

anugerah blockbuster

Tunggu apa lagi? Undilah pelakon/artis kegemaran anda di www.anugerahblockbuster.com.my sekarang jugak.

Written by AbangNara | September 9th, 2012

Abang Nara memahami betapa kecewanya peminat-peminat kipas susah nak mati Adi Putra apabila namanya tidak tersenarai langsung di dalam Anugerah Blockbuster Astro. Untuk makluman, penganjuran Anugerah Blockbuster Astro ini adalah untuk kali pertama bermula tahun ini. Adakah Adi Putra tidak tercalon kerana pihak penganjur terlepas pandang?

adi putra anugerah blockbuster

Dan semalam menerusi Twitter, peminat Adi Putra yang dikenali dengan nama 1HotLovers telah melahirkan rasa kekecewaan mereka. Bagi mereka, ini sangat tidak adil lebih-lebih lagi apabila ada pelakon-pelakon yang kurang dikenali turut mendapat pencalonan.

adi putra tidak tercalon

Kalau nak dikatakan tiada kategori yang sesuai untuk Adi Putra, rasa-rasanya kategori Anugerah Watak Penyangak Terhebat memang sesuai untuk Adi Putra. Lakonannya memang sangat menjadi di dalam KL Gangster. Pastinya pihak Astro mempunyai alasan mereka yang tersendiri untuk tidak menyenaraikan Adi Putra. Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada mereka.

adi putra
Buat masa ini, sila layari www.anugerahblockbuster.com.my untuk maklumat lanjut dan mengundi pelakon kegemaran anda.

Written by AbangNara | September 9th, 2012

Hebat juga filem animasi 3D Supersquad ini apabila berjaya mendapatkan Aaron Aziz sebagai salah seorang penyumbang suara untuk salah satu watak di dalamnya. Semasa majlis pelancaran filem Supersquad ini, Abang Nara perasan lengan Aaron Aziz semakin besar. Kalau kena lempang mahu tak bangun 5 hari.

filem supersquad

Selain Aaron Aziz dan Diana Danielle, Dafi turut menyumbangkan suaranya untuk projek filem animasi 3D pertama Malaysia ini. Pasti peminat Dafi teruja untuk mendengar kecomelan suara Dafi apabila filem ini ditayangkan pada Disember 2013 kelak.

filem supersquad

Lagi 11 gambar Aaron Aziz dan Dafi di majlis pelancaran filem Supersquad dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Jelmaan misteri di stesen keretapi Jepun. Jangan tengok kalau anda ada sakit jantung.

 
Page 20 of 27« First...10...1819202122...Last »