Written by AbangNara | March 28th, 2012

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Khairul Fahmi ialah bersama SimplySiti. Tambah menarik ialah apabila gadis yang pernah dikaitkan dengan Apek iaitu Leuniey turut akan terlibat di dalam pengiklanan minyak wangi SimplySiti ini. Memang murah sungguh rezeki Apek dan Leuniey.
apek  simplysiti

Patutlah baru-baru ini Apek ada pergi jumpa Dato’ Siti untuk makan tengah hari. Inilah projek yang dibincangkan rupanya. memang beruntung jadi Apek. Sudahlah dilantik jadi duta Puma, kini terlibat pula dengan pengiklanan Simply.

apek  simplysiti

Minyak wangi SimplySiti yang diberi nama Eau de Parfum Simplysiti dihasilkan dalam tiga haruman yang berbeza iaitu Pure, Memoir dan Precious. Tengok packaging pun dah teruja Abang Nara dibuatnya. Confirm wangi punya.

leuniey dan siti

UPDATE: Di atas ialah salah satu gambar Leuniey berposing dengan Dato’ Siti.

Written by AbangNara | March 28th, 2012

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Abby Abadi kerana mengambil keputusan untuk bertudung sepenuhnya selepas pulang menunaikan umrah baru-baru ini. Untuk makluman, Abby telah menunaikan umrah pada 15 sehingga 26 Mac yang lalu. Berita gembira ini telah dikongsi oleh Abby di Facebook Abby Abadi menerusi gambar di bawah.

gambar abby abadi bertudung

Bercakap kepada wartawan Mstar tentang keputusannya ini, Abby memaklumkan yang dia bernekad untuk membuat keputusan ini di hadapan Kaabah:-

Takut juga kalau terjadi senario sekejap pakai dan sekejap buka tudung. Alhamdulillah, dua hari sebelum kembali ke Kuala Lumpur, di depan Kaabah saya nekad untuk bertudung sekaligus berdoa semoga Tuhan tetapkan iman saya untuk kekal begini. Saya juga berharap perubahan ini tidak akan menjadi masalah atau beban buat orang sekeliling. Apatah lagi hal bertudung ini sering diperkotak-katikkan, terutama apabila ia membabitkan individu yang memilih kerjaya seni untuk mencari rezeki.

gambar abby abadi bertudung

Sekali lagi Abang Nara mengucapkan tahniah kepada Abby atas keputusan ini. Semoga segala urusan Abby selepas ini lebih dipermudahkan dan diberkati. Dan semoga cepat-cepat menemui jodoh kembali. Amin ~~

Written by AbangNara | March 28th, 2012

Semalam Abang Nara berkesempatan melihat bakal pengantin baru ini dan mereka berdua memang nampak sangat berseri. Kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Majlis pengumuman tarikh perkahwinan yang dilakukan semalam berjalan dengan lancar. Yang penting Scha dan Awal tampak sangat gembira kerana bakal menamatkan zaman bujang mereka tidak lama lagi.

scha dan awal

Lagi 14 gambar sekitar majlis pengumuman tarikh perkahwinan Awal dan scha dengan mebaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

 
Written by AbangNara | March 28th, 2012

Rasanya semua orang sedia maklum yang pertandingan badminton Axiata Cup sedang berlangsung dengan hangatnya sekarang ini. Pasukan Malaysia walaupun tanpa kehadiran Lee Chong Wei telah berjaya menempatkan diri ke semi final. Pastikan anda jangan terlupa menyaksikan pertarungan hebat antara Malaysia dan Indonesia di Stadium Badminton Cheras pada Sabtu dan Ahad ini.

axiata cup

Tahukah anda bahawa pertandingan Axiata Cup ini menjanjikan hadiah jutaan ringgit untuk pemenangnya? Kalau tak silap Abang Nara, lebih daripada RM3 juta rasanya. Namun jangan risau, kalau anda seorang peminat badminton, anda juga berpeluang untuk memenangi Nissan Livina X-Gear. Senang je caranya:-

1. Cuba kehebatan pengetahuan anda tentang dunia badminton di WHO WILL WIN Trivia – cuma hantar ON NICKNAME to 23355 untuk bermula.
2. Teka di mana kedudukan bulu tangkis di dalam MMS Puzzle dan menangi hadiah hebat – hantar sms ON GAME ke 22229
3. Atau layari laman web The Cube Axiata Cup untuk lebih banyak cara memenangi hadiah-hadiah lumayan.

axiata cup

Kalau anda tiada tiket untuk menyaksikan separuh akhir Axiata Cup, tak perlu risau kerana anda hanya perlu ke mana-mana Blue Cube dan bertanya bagaimana caranya untuk mendapatkan tiket percuma. Nak lagi senang anda hanya perlu datang ke Blue Cube di Stadium Cheras dan bertanya pada petugas di sana.

axiata cup

Sabtu ini, kasi smash sama itu Indonesia. Pastikan Axiata Cup milik Malaysia.

Page 5 of 33« First...34567...102030...Last »