Written by serenity | February 2nd, 2012

Selena Gomez nampaknya sedang berusaha untuk menyisihkan imej ‘gadis baik’nya dengan muncul seksi di muka hadapan majalah Cosmopolitan. Dia baru saja melakonkan episod terakhir  untuk siri televisyen terbitan Disney, Wizards of Waverly Place yang sudah bersiaran selama 5 tahun dan diminati oleh golongan kanak-kanak dan remaja.

Perihal artis terbitan Disney cuba untuk membuang imej baik zaman kanak-kanak mereka sebenarnya pernah berlaku sebelum ini. Kalau anda masih ingat, Britney Spears pernah melakukan perkara yang sama, begitu juga dengan Vanessa Hudgens.

Dalam cover majalah yang akan diedarkan di Amerika Syarikat pada 7 Februari akan datang, gadis berusia 19 tahun ini berpose ‘berani’ mempamerkan belahan dadanya. Mengenakan gaun bermotif bunga-bunga warna merah muda tanpa lengan dengan leher terbuka, Selena tampil dengan wajah segar.

Seperti yang dilaporkan oleh Daily Mail, Selena digambarkan seperti ingin menunjukkan bahawa dirinya bukan lagi seorang remaja biasa. Gadis yang akan genap berusia 20 tahun di bulan Julai ini, kini adalah gadis belia yang semakin dewasa. Sewaktu wawancara dengan Cosmopolitan, Selena juga mendedahkan rahsia di balik kejayaannya sebagai bintang.

Saya seperti gadis 19 tahun yang lain pada umumnya. Saya jatuh cinta sepenuhnya, dan bila saya jatuh cinta saya hanya ingin pergi ke pawagam, keluar bersama teman lelaki, dan melakukan perkara normal yang lain. Saya beruntung kerana telah menemui seseorang dengan falsafah yang sama.

Sewaktu menyanyi di sebuah konsert di Puerto Rico baru-baru ini, Selena tampil dengan gaun-gaun seksi. Kekasih Justin Bieber ini juga dilihat mengenakan hotpants yang digandingkan dengan gaun berwarna ungu bagi menonjolkan kakinya yang panjang.

Written by AbangNara | February 1st, 2012

Lisa Surihani sendiri telah berkongsi gambar ibunya ketika zaman muda dahulu di Facebook Lisa Surihani. Memang seiras betul wajah anak beranak ini. Benarlah kata orang, ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasik. Sekali tengok, memang wajah muda ibu Lisa Surihani sama dengan wajah Lisa Surihani sekarang.

gambar mak lisa surihani

Cantik kan? kemungkinan besar ibu Lisa Surihani semasa muda pernah menjadi model untuk majalah-majalah. Apa pun, memang like mother like daughter sungguh mereka berdua ini. Sama cantik dan sama manis. Tak gitu?

P.S: Tahniah kepada Lisa Surihani kerana masih memegang takhta nombor 1 sebagai artis paling banyak peminat di Facebook dan Twitter. Anda memang hebat.

Written by AbangNara | February 1st, 2012

Abang Nara faham dengan masalah ramai wanita bertudung di Malaysia ini. Ramai yang kecewa dengan fesyen pakaian untuk wanita bertudung yang ada dijual di pasaran. Kadang-kadang bila jumpa maxi dress yang cantik, kain pulak yang singkat sangat. Memang agak sukar untuk membeli pakaian yang sesuai kalau anda tak tahu di mana tempatnya. Hari ini, Abang Nara nak kongsikan salah satu kedai online yang selalu wife Abang Nara layari, DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Cantikkan baju diorang? Awek-awek modelnya pun cantik-cantik belaka. Yang penting bagi Abang Nara, baju rekaan DalzButtonCraft ini memang menepati citarasa wanita bertudung yang mahukan trend terkini. Memang sesuai untuk wanita-wanita bertudung yang mahu kelainan tetapi masih penuh adab sopan.

dalzbuttoncraft

Ya memang betul. DalzButtonCraft sedia menerima tempahan custommade untuk memenuhi kehendak jiwa raga anda. Anda boleh pilih nak warna apa, fesyen apa, kain jenis apa dan macam-macam lagilah. Semuanya boleh dicustommadekan. So tak perlu risau jikalau saiz badan anda agak besar atau terlalu kecil. DalzButtonCraft akan membantu anda.

dalzbuttoncraft

So tunggu apa lagi? Layari laman web DalzButtonCraft atau Facebook DalzButtonCraft untuk jatuh cinta dengan rekaan pakaian trend terkini untuk wanita bertudung.

Written by AbangNara | February 1st, 2012

Walaupun nama Neelofa meletup macam bom atom tahun lepas, filem Azura ini adalah penampilan pertamanya di layar perak. Rasanya tahun 2012 ini ada 3,4 filem jugak yang akan dibintangi oleh Neelofa. Dan dengar-dengar orang kata, lakonan Neelofa dalam filem Azura agak outstanding. Tahniah Abang Nara ucapkan.

neelofa azura

Lagi 9 keping gambar Neelofa semasa malam gala tayangan filem Azura 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Syoknyegambar.

 
Page 31 of 31« First...1020...2728293031