Written by AbangNara | September 29th, 2011

Abang Nara tak pandai sangat seni dunia fesyen nie tapi gaun perkahwinan Vera Wang untuk Memey di atas nampak agak cantik. Namun menurut kata-kata Chef Wan di Facebooknya, gaun tersebut tidaklah secantik dan segah yang digembar-gemburkan.

memey norman

Setakat Berlian and pearls berjuta tu non of the pengantin can take the jewellery pun.Entah2 mlm ni jugak kena telanjang lepas tu Rafelessia ambil la balik simpan.Wedding gown rm500,000 by Vera Wang tu i gelak sungguh mcm Wedding gown biasa yg kecut masuk dlm washing machine depan memey tu yg i wasnt impressed at all likewise her veil mcm beli di globe silkstore! Ala di taja esok pulang la balik.So my honest opinion i really dont know what the fuss about this 12miilion sponsorship is all about.

Lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan Norman dan Memey tajaan Rafflesia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar ehsan Fariza Saidin & Cipot Redz

 
Written by AbangNara | September 29th, 2011

Paul Van Dyk. Nama yang cukup besar di antara dj-dj seantero dunia. Dia pernah divote sebagai dj nombor 1 di dunia sebanyak dua kali. Dan kali ini, Paul Van Dyk untuk memeriahkan lagi the biggest and the baddest event, XPLAY pada 22 Oktober ini. Selain daripada Paul Van Dyk, banyak lagi dj hebat seperti DJ Giuseppe Ottaviani, Terence C, Darkroom Tale dan MisterAriffin yang bakal membuatkan anda tak senang duduk.

xplay

Sila pastikan kalendar anda dikosong untuk event XPLAY pada tarikh dan tempat di bawah:-

Date: 22 Oct 2011
Time: 7pm – till late
Venue: Helipad, Sepang International Circuit.

Oh ye sebelum terlupa, untuk orang Kota Kinabalu, XPLAY akan turun untuk memeriahkan hari anda pada 8 Oktober ini bersama DJ Shy, MC Vibe, DJ Point dan DJ Nuold. So pastikan anda bersiap sedia.

XPLAY, Kota Kinabalu
Tarikh: 8 October 2011
Masa: 7pm till late night
Tempat: Bed Club, Kota Kinabalu

Abang Nara boleh cerita macam mana saya nak dapatkan tiket ke XPLAY tak?

Senang jer babe. Semua tiket ke XPLAY adalah free. Sila buat salah satu aktiviti di bawah untuk mendapatkan tiket anda:-

1. Kalau anda ialah pengguna Xpax atau U.O.X, hanya perlu :-

  • register dengan send XPLAYPVD ke 28881
  • reload RM50
  • anda akan dapat voucher mobile untuk redeem 1 tiket

2. Langgan Instanet Monthly @ RM50 / sebulan dan anda boleh menang 2 tiket. (www.instanet.com.my)

3. Kalau anda pengguna Celcom Broadband, aktifkan Musicube dan anda berpeluang untuk menang 2 tiket jugak. (www.celcom.com.my/broadband)

So tunggu apa lagi? Dengan XPLAY semestinya akan X-PLOSIVE!. More info di laman web XPLAY.

Written by serenity | September 28th, 2011

Mesti korang dah tak sabar-sabar nak melihat sedikit glimpse pakaian bernilai jutaan yang ditaja oleh Rafflesia di majlis resepsi Norman Hakim dan Memey bukan? Ini sedikit prebiu Memey menggayakan pakaian tersebut. Majlis resepsi ini menjemput 200 orang selebriti dan wakil media sahaja, di Crowne Plaza Mutiara, Kuala Lumpur.

memey baru
Lagi beberapa keping gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya. Kredit gambar pada twitter Sheng Saw @ShengSaw. Kalau ada gambar lain akan kami kemas kini dalam entri khusus. Enjoy!

 
Written by serenity | September 28th, 2011

Spy abang Nara ada yang pernah Nampak mereka berdua makan bersama sebelum bulan Ramadhan. Dalam kemaskini gosip SS dari Harian Metro yang terbaru, agak jelas juga klu yang ditampilkan. Pada mulanya kami menganggap ia hanya hubungan yang profesional.
lofa dan hans isaac
Kalau betul, memang meletup gosip ni. Hans eligible bachelor yang kacak orangnya dan sudah beberapa kali bercinta dengan beberapa orang selebriti ternama dan Neelofa si dewi remaja pula menjadi idaman ramai jejaka.

Kami sokong saja kalau betul mereka berdua ini bercinta. Apa pendapat korang?

Page 2 of 2712345...1020...Last »