Written by AbangNara | July 1st, 2011

Internet hari ini dah macam makan nasik kepada kita semua. Kadang-kadang ada orang sanggup tak makan nasik asalkan boleh guna Internet. Mereka lebih rela berlapar daripada tak dapat main FB, Twitter atau pun update blog. Oleh kerana kegilaan Internet ini, Celcom kini memperkenalkan Instanet.

instanet

Dengan Instanet, anda tidak lagi perlu risau tiada Wifi ketika anda sedang minum di kedai kopi. Lagipun memang tak berapa elok guna Wifi sebab password anda lebih terdedah. Dengan harga yang murah, pendaftaran yang tak leceh, Instanet adalah jawapan terbaik kepada anda yang gila online 24 jam. Antara pakej Instanet ialah:-

instanet

Mengikut kesesuaian anda, anda boleh menggunakan Instanet mengikut hari (RM5 sehari), mengikut minggu (RM18 seminggu) dan mengikut bulan (RM50 sebulan). Dan sehingga 15 Julai 2011, ada special promotion baik punya ~~

instanet

RM30 sahaja untuk langganan Instanet selama sebulan. Dan paling penting anda tak perlu risau tentang coverage kerana Celcom sememangnya mempunyai coverage yang paling meluas di Malaysia. Kalau korang tak berminat dengan promo di atas, mungkin promo di bawah ini menarik jugak untuk anda:-

Instanet Prepaid Pack + Modem hanya RM108. Ada SIM card, USB modem
da RM10 credit.
• Instanet Prepaid Pack untuk RM12.50. Ada SIM card dan RM10
credit.

Kalau berminat, sila ke Blue Cube berhampiran anda hari ini jugak. Nak tahu lebih lanjut jangan segan silu lawat laman web Instanet.

Written by AbangNara | July 1st, 2011

fazura

Bagus betul drama sekarang banyak keluarkan cerita yang memerlukan artis wanita bertudung. Semoga dapat diperbanyakan lagi drama sebegini. Rasanya ini ialah untuk drama Tahajud Cinta yang bakal keluar di TV3.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.