Written by AbangNara | May 25th, 2011

kilafairy

Ramai yang bertanya-tanya apa sebenarnya Kilafairy ini lakukan sampai mendapat begitu banyak liputan. Sebenarnya Kilafairy ini adalah seorang pelakon. Mungkin juga Kilafairy seorang penyanyi sebab ibunya Rohana Jalil pernah terkenal suatu ketika dahulu sebagai seorang penyanyi. Namun begitu, gosip percintaan Kilafairy dan Yusry sememangnya memainkan peranan besar sehingga nama Kilafairy meletup secara tiba-tiba.

Layankan lagi beberapa keping gambar Kilafairy dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

 
Written by AbangNara | May 25th, 2011

tiz dan aisyah

Ala comelnya kedua-dua makhluk ciptaan Allah di atas. Nampak gayanya Tiz memang ada ciri-ciri ibu penyayang. Tengok teknik dia memegang Aisyah pun dah tahu. Rasa-rasa nanti kalau Tiz terjadi kahwin ngan Remy Ishak, confirm anak diorang secomel Aisyah. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar Tiz Zaqyah dan Nur Aisyah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jangan lupa follow Tiz di Twitter dan LIKE Facebook Aisyah.

P.S: Menangis Abang Nara melihat ketabahan adik Tae Ho ini.

 
Written by AbangNara | May 24th, 2011

intrend mei 2011

Bila melihat wajah Kilafairy di atas, terus tak sabar rasa nak tengok filem Karak yang akan keluar kat pawagam minggu ini. Nak tengok adakah lakonan Kilafairy sehebat pose manjanya. Abang Nara tengok trailer Karak macam seram tak hingat punya. Untuk pengetahuan, Abang Nara hanya perasan Kilafairy dan Marsha sahaja di dalam cover di atas. 4 orang lagi tue sapa ek?

zouk cafe

Berita baik untuk anda yang suka pergi The Gardens, kini Zouk Cafe bukan sahaja menawarkan makanan Asian untuk anda, tetapi mereka telah bergabung untuk memberikan tawaran harga yang mantap untuk anda. Hanya RM20 (harga asal RM42.90) untuk burger lazat di bawah bersama dengan air soft drink free flow. Menarik kan?

zouk cafe

Kalau anda tak terasa nak makan burger, mungkin anda berminat dengan set afternoon tea yang bermula dengan RM35 sahaja. Kalau dah stress buat kerja memang terbaik duduk lepak-lepak di Zouk Cafe untuk menghilangkan tekanan dalam diri. Menu afternoon tea Zouk Cafe pun nampak macam lazat je.

zouk cafe

Dapatkan tawaran istimewa Zouk Cafe ini hanya daripada MilkADeal.

Written by AbangNara | May 24th, 2011

Perghhhhh. Cair terus diri ini dibuatnya. Sekian terima kasih.

P.S: 29 May ini bertempat di One Utama, kita bakal mengetahui perisa susu Dutch Lady yang manakah telah diundi oleh rakyat Malaysia. Jom datang beramai-ramai sebab ada hadiah wang tunai sehingga RM15,000 untuk dimenangi. Event akan bermula daripada jam 9 pagi. Jumpa anda di sana ~~~

Page 6 of 26« First...45678...20...Last »