Written by AbangNara | May 30th, 2011

gambar pernikahan salih yaakob

Kacak bergaya sungguh Abang Salih di hari pernikahannya yang telah selamat berlangsung hari ini. Walaupun isteri keempatnya muda berpuluh tahun, tetapi Abang Salih Yaakob nampak segan dan sama padan. Tahniah kepada Salih Yaakob atas pernikahannya ini. Semoga perkahwinan ini akan berkekalan selama-lamanya.

gambar persandingan salih yaakob

Lagi gambar sekitar majlis pernikahan Salih Yaakob dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Abang Kacak Hazrey.

 
Written by AbangNara | May 30th, 2011

miera liyana

Sopan kan Miera Liyana sekarang? Sapa setuju angkat tangan. Kalau tak setuju hentak kepala kat dinding. Hidup Miera Liyana!!!

Written by AbangNara | May 30th, 2011

gambar elly mazlein bertunang

Serius cantik gila baju Elly Mazlein yang dia pakai masa bertunang dengan Azmi. Untuk pengetahuan, Azmi ialah seorang duda anak 2 yang telah bercerai beberapa tahun lalu. So please jangan timbulkan isu rampas suami orang. Baik kita doakan kebahagiaan mereka berdua lagi bagus kan?

Tapi sebenarnya Abang Nara agak pelik dengan artis-artis kita ini. Masing-masing rasanya dah tahu kalau mereka bertunang akan mendapat liputan yang meluas. Tapi bila posing, mesti nak pegang tangan, nak peluk memeluk. Adakah mereka tak tahu bertunang bukan lesen untuk berpegang-pegangan? Masalahnya time nak posing gambar untuk media time tue la nak berpegangan. Masalah sungguh.

gambar elly mazlein bertunang

Kalau kat belakang diorang nak buat apa tue suka hatilah kan. Tapi kalau boleh time-time majlis bertunang dan time nak posing untuk gambar pertunangan, tolong la jaga sikit. Jangan sesuka hati mak ayah je nak pegang macam dah kahwin 15 tahun. Harap-harap artis yang lain yang nak bertunang sedar sikit bab-bab nie. Meluat la pulak mata ini menengok.

Apa pun tahniah kepada Elly Mazlein dan bakal suaminya. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

Written by AbangNara | May 30th, 2011

prema yin gambit saifullah

Hangat sungguh reaksi para pembaca BeautifulNara apabila menonton video klip lakonan Prema Yin dan Shah Jaszle yang telah diarahkan oleh Gambit Saifullah. Ramai yang mengecam video klip tersebut. Abang Nara pun tak suka sebab memang tak boleh blah. Tapi apa kata kita dengar penjelasan dari Gambit terlebih dahulu:-

Utk memendekkan cerita,i x kan comment benda yg x berkaitan dgn MV ni. gejala2 sosial kat luar sana ke, rasuah, politik yg melanda ke, penonton2 yg hipokrit ke….i will not comment on that. just purely about shooting this video, thats it.

i will start.

mmg byk yg I kurang puas hati bila shoot this MV, energy level performance, my tight shot, wardrobe, makeup & etc but mmg last min & everybody EVERYBODY really works hard for it & i appreciate. Tapi semua ni adalah production problem dan u all x perlu tau. Mmg kualiti boleh lebih better, tapi Dgn masa as a main factor dari masa shoot till editing & juga masalah lain, we will try better next time. Everybody tried their best & i really appreciate that.

The Storyline.

cerita dia mudah, pasangan suami isteri yg pada mulanya kita establish seperti ada masalah keluarga-nak divorce ke, x brapa nak ckp with each other ke. tapi sebenarnya mereka hanya bermain ego diantara satu sama lain. Jual mahal etc. Itu adalah cara pasangan ini bermain cinta antara mereka, Green screen adalah bayangan mimpi perempuan itu.

This is a short story for u, i malas nak explain panjang2.

Soalan saya,

saya nak tau, apa salahnya video yg ditunjuk kasih sayang suami isteri ni, bukannya ada adegan cium ke, raba2 ke etc…. yg korang nak jadi isu sgt. x de niat saya nak buat kontroversi. Hanya nak paparkan mainnan ego kasih sayang mereka. Tak brapa nak jadi tu productions problem, korang x perlu nak masuk campur.

Isunya sebab ade Shahz Jaszle? Gambit Saifullah direct? pasal tu? x de pon cium2, raba2…. knapa crita anu dlm botol ade pasangan Gay main dlm scene ok plak? nampak anu dlm botol ok plak? cerita isteri&…. ade adegan sekian ok plak? mereka hanya memaparkan lakonan cerita. Sama juga saya, bukannya ade kissing ke, raba ke….

please explain.

Disebabkan Gambit dah mintak explaination, apa kata korang explain kat dia di dalam ruangan komen di bawah. Abang Nara terasa malas pulak nak explainkan.