Written by AbangNara | April 1st, 2011

gambar dayang nurfaizah

Lama sungguh tak dengar cerita si Dayang Nurfaizah ini. Senyap sepi tanpa khabar berita. Tak ada publisiti terbaru. Dan semalam ada seseorang yang menghantar email gambar-gambar terbaru Dayang Nurfaizah untuk tatapan anda semua. Ada sedikit luahan hati daripada si penghantar email tersebut. Abang Nara terpaksa tapis sebab kenyataannya agak kontroversi.

Kalau tak silap Abang Nara Dayang Nurfaizah ini masih belum berkahwin lagi. Tak ada dengar pulak gosip bercinta Dayang dengan sesiapa. Mungkinkah Dayang sebenarnya sedang mabuk asmara tetapi sengaja merahsiakannya daripada pihak media? Kalau betul, baguslah begitu. Kalau Dayang masih tak ada buah hati, rasanya ramai pembaca BeautifulNara yang sudi untuk mengorat Dayang. Tak gitu?

Lagi gambar terbaru Dayang Nurfaizah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | April 1st, 2011

Mari, mari, mari ~~~ Abang Nara nak kongsikan sesuatu yang tersangat best. Ini boleh dapat duit nie. Bukan senang nak dapat duit tetapi Harian Metro punya pertandingan memang senang sangat. Paling best duit yang boleh dimenangi ialah RM500 untuk 10 pemenang. Jumlah keseluruhan RM5000. Banyak kan?

Abang Nara nie mesti nak buat introduction panjang-panjang. Straight to the point sudah la

Baiklah. Korang kalau bab-bab duit memang rakus.. Abang Nara suka dengan kerakusan korang. Langkah-langkah untuk memenangi RM500 setiap hari daripada Harian Metro bermula 30 March sehingga 20 April ialah:-

1. Pergi “LIKE” laman Facebook Harian Metro. Kalau korang tak ada Facebook memang sepi sungguh hidup korang. Cepat buat sebab contest ini dibuat menggunakan FB.

facebook harian metro

2. Tekan kat link Biar Betul di Facebook Harian Metro nie. Sila gosok-gosok tangan anda sebab kini anda semakin hampir untuk memenangi RM500.

facebook harian metro

3. Klik kat gambar Harian Metro sebelah kanan tue. Nanti akan keluar page baru macam kat bawah nie. Jom kita terus try contest ini dengan klik kat “Cuba Gelagat Biar Betul Anda”.

facebook harian metro

4. Isikan apa yang patut di ruangan seterusnya. Lepas tue klik “Seterusnya!”. Sambil tue gosok hidung anda sebab anda sudah mula terbau RM500.

facebook harian metro

5. Terpampang je skrin kat bawah nie maka tibalah masanya untuk anda mencipta berita anda sendiri. Gunakan gambar daripada computer anda ataupun daripada album Facebook. Mana-mana pun boleh. Yang penting gambar kena menarik. Dan sudah tentu tajuk berita kena gempak. Contoh macam kat bawah nie.

facebook harian metro

6. Kalau anda rasa sudah berpuas hati dengan gambar dan tajuk berita anda, tekan butang “Sensasikan Berita Ini”. Kini anda sudah menjadi cover berita utama untuk Harian Metro. Menarik kan? Tapi ianya belum tamat di sini. Untuk menang, anda perlukan undian daripada rakan-rakan anda. Maka sebarkan gambar cover Harian Metro anda kepada rakan-rakan anda di Facebook. Suruh diorang semua undi.

facebook harian metro

7. Korang buatlah ayat pancing sikit untuk rakan-rakan anda terharu dan mengundi anda. Cover Harian Metro yang mendapat 10 undian terbanyak akan memenangi RM500. Nak senang korang buat janji manis nak belanja diorang minum Starbucks.

facebook harian metro

Abang Nara, Abang Nara. Macam mana saya nak tengok berapa banyak dah undi saya dapat? Ada cara tak?

Satu persoalan yang menarik. Korang perasaan tak awal-awal masa korang masuk Facebook Biar Betul Harian Metro nie ada tertulis perkataan “Galeri Harian Metro”. Tak perasaan? Takpe meh Abang Nara tunjukkan.

facebook harian metro

Bila korang klik “Galeri Biar Betul” tue, nanti korang akan dapat tengok semua gambar-gambar berita muka depan Harian Metro yang telah dihantar. Buat masa ini, gambar Abang Nara yang busuk tak mandi 6 bulan masih belum mendapat sebarang undian. Please vote for me ~~ (muka kesian Hagemaru)

facebook harian metro

Jadi korang tunggu apa lagi? RM500 untuk 10 pemenang yang mendapat undian tertinggi (jumlah RM5000) untuk dimenangi bersama dengan pertandingan Facebook Biar Betul Harian Metro. Cepat sebelum terlambat. Tarikh tutup pertandingan ialah 20 April ini.

Page 25 of 25« First...10...2122232425