Written by AbangNara | April 6th, 2011

tiz abpbh2010

Punya lah susah nak carik gambar Tiz Zaqyah nie. Adakah Tiz Zaqyah menyorok kerana tidak mahu ramai yang jatuh cinta dengan dia? Abang Nara yakin dan pasti ramai akan tergolek jatuh hati dengan Tiz Zaqyah apabila melihat keayuan dan kecomelannya berpakaian serba putih.

Lagi gambar Tiz Zaqyah di malam ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Paradigmastudio, Budiey dan fashion blogger dan image consultant CuteCarry.com

P.S: Tiz Zaqyah ada Twitter, BeautifulNara pun ada Twitter gak. Follow Twitter BeautifulNara sekarang gak.

 
Written by AbangNara | April 6th, 2011

siti abp

Teringat lawak Shaheizy Sam yang mengucapkan terima kasih kepada Datuk Siti Nurhaliza kerana menarik diri dari ABPBH2010. Adakah korang rasa Sam tak boleh menang kalau Datuk Siti bertanding? Abang Nara rasa boleh menang tapi mungkin keputusannya agak sengit. Tak gitu?

Lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza di ABPBH2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Fit Sparrow daripada Media Rakyat untuk gambar ini.

P.S: Facebook BeautifulNara kini sudah 60 ribu LIKE. Anda bila lagi nak join kemeriahan kitorang?

 

P.S.S // Orang kata Siti Nurhaliza pakai Premium Beautiful utk shape kan badan…<klik sini for more info>

 
Written by AbangNara | April 5th, 2011

Pening kepala Abang Nara bila seorang pembaca menghantar email berkongsi video Miss Malaysia Pahang nie. Bila dengar suara setiap peserta makin bertambah pening dibuatnya. Macam mana pertandingan sebegini boleh terlepas daripada pemantauan? Berikut adalah email yang dihantar oleh pembaca tersebut:-

Assalamualaikum Abang Nara. Saya baru2 ni ada terlihat sebuah vidoe yg agak la menyedihkan hati especially as rakyat Malaysia yg kononnye majoriti rakyatnya beragama islam. Tapi sy amat confuse sgt sbb ia x berapa dipraktitkkan n as we know..dah bnyk sgt golongn2 g**. le****. po**** (songsang2) mengalu secara terang-terangan..n abg nara should tgk video ni. Sgt la scary plus ade gk artis kite yg bertudung buat persembahan dlm majlis tu..n siap beri komen lg..oh..sgt la xpatot n sedih sgt..n mcm mane majlis mcm tu bleh terlepas dgn mudahnya..jgn la smpai satu hari nnt ada mcm2 bala akan turun..kalau turun kat mereka je xpe..ini org yg xbersalah semua kena..so as msyarakat kite sepatotnya prihatin dgn masalah2 mcm ni n jadikan ia as teladan n sempadan..sy berharap sgt abg nara dpt memberi komen serba sedikit ttg video tersebut

Abang Nara tak mampu nak komen sebab dah pening kepala. Korang komen lah.

Written by AbangNara | April 5th, 2011

 gambar abp

Terima kasih kepada Media Rakyat yang menghantar gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca entri sepenuhnya.

 
Page 20 of 25« First...10...1819202122...Last »