Written by AbangNara | March 21st, 2011

irma hasmie

Memang terbaik dari ladang betul Irma Hasmie sejak bertudung ini. Bukan sahaja daripada segi penampilan tetapi juga dari segi kata-katanya. Nampak sangat berhemah dan sangat bijak. Abang Nara LIKE sangat-sangat. Untuk pengetahuan semua, sudah hampir 3 minggu Irma Hasmie bertudung sejak pulang daripada umrah. Tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan.

Makin bertambah respek Abang Nara terhadap Irma selepas mendengar kata-katanya ini:-

Alhamdulillah, walaupun bertudung saya masih ditawarkan berlakon dalam beberapa drama dan tidak menganggap perubahan ini akan menutup rezeki saya.Saya tidak kisah dengan watak yang diberikan asalkan tidak melanggar keperibadian saya sekarang.

irma hasmie

Dan Irma sangat-sangat terharu kepada peminat-peminatnya yang menyokong perubahan dirinya.

Saya buat perkara elok, jadi sudah tentu ramai yang gembira. Saya minta Allah memberkati peminat yang sentiasa mendoakan kebahagiaan saya. Saya menolak perkara negatif yang mungkin akan berlaku selepas ini. Perubahan ini dilakukan untuk mencapai kesempurnaan dan merupakan perkara yang dituntut dalam agama. Jika kita ingat Allah, jadi Dia juga akan dekat dengan kita

Wajarkah Abang Nara menjadikan Irma Hasmie sebagai artis idola BeautifulNara untuk tahun 2011? Apa pandangan korang? Sumber berita Mstar.

Written by AbangNara | March 21st, 2011

yuna tudung

Abang Nara bukan hipokrit. Walaupun Yuna adalah salah seorang artis favourite Abang Nara, Abang Nara tetap akan meluahkan perasaan kecewa melihat fesyen tudung terbaru Yuna. Memang agak kecewa dibuatnya apabila melihat gaya tudung Yuna semakin pelik semenjak dua ini. Mungkin ini fesyen tetapi Abang Nara lebih prefer Yuna yang dulu.

Kata orang, apabila usia makin meningkat makin banyaklah benda yang ingin kita cuba. Mungkin itu yang sedang dialami oleh Yuna. Bukan nak condem Yuna, tetapi Yuna harus ingat yang dahulunya dia famous kerana gaya gadis Melayunya yang ayu bertudung. Dan Yuna juga harus ingat yang ramai remaja yang meng”idola”kan Yuna. Siap ada tudung diberi gelaran tudung Yuna lagi.

Kalau ikut hati Abang Nara, Abang Nara mahukan Yuna yang sempoi dan comel lengkap bertudung satu ketika dahulu. Kalau boleh, janganlah buat tudung sampai jadi fesyen seperti gambar di atas. Dah pelik sangat dah tue. Semoga Yuna menerima teguran ini dengan hati terbuka ye. Ramai yang sayangkan Yuna dan tak mahu lihat Yuna jadi mangsa fesyen.

Oh ye, untuk anda yang nak memenangi hadiah yang best-best dan menonton video YunaInspired, sila pergi ke laman web YunaInspired. Cuma lengkapkan lirik dan anda boleh menang banyak hadiah yang best-best gila. Senang begitu.

P.S: Abang Nara edit sedikit post ini untuk tidak melukakan lagi hati pihak-pihak tertentu. Tapi teguran ini memang tulus ikhlas datang dari hati. Bukannya nak menjatuhkan sesiapa. Abang Nara sangat-sangat menghargai bakat dan mutu Yuna. Sebab sayangkan Yuna maka keluarlah entri ini. Harap memahami.

Written by AbangNara | March 21st, 2011

gambar pertunangan danny x factor

Tahniah dan selamat bertunang kepada Danny X Factor. Tunang Danny namanya Leen. Sama cantik dan sama padan kedua-duanya. Semoga perhubungan mereka akan berkekalan dan cepat-cepatlah ke jinjang pelamin. Kepada peminat Danny, jangan kecewa dan doakanlah kebahagiaan mereka berdua. Tak gitu?

Lagi gambar pertunangan Danny X Factor dengan membaca entri ini sepenuhnya

P.S: Korang wajib tengok video Rosalinda – Welcome To Malaysia nie. Epik!!!

 
Written by AbangNara | March 21st, 2011

gambar seksi miera liyana

Susulan kesilapan sendiri memakai baju yang seksi seperti gambar di atas, Miera Liyana telah memohon maaf kepada semua pihak yang tersinggung dengan cara pemakaiannya. Berikut ialah permohonan maaf Miera Liyana.

Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi. Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini. Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang. Saya bersedia menerima teguran orang ramai dengan terbuka tentang pakaian saya ini dan berjanji tidak akan melakukan kesilapan yang sama

Kepada Miera Liyana, tahniah kerana mengakui kesilapan anda. Semoga berhati-hati di masa hadapan. Sekian terima kasih. Sumber berita Mstar.

Page 10 of 26« First...89101112...20...Last »