Written by serenity | December 31st, 2011

Eh, anda mungkin ada pendapat yang lain tetapi rasanya anda mungkin akan bersetuju yang selebriti paling popular untuk tahun 2011 ialah tak lain dan tak bukan, pelakon kacak Aaron Aziz. Komen menarik penulis blog rebiu filem terbaik, That Movie Blogger Fella :

Rupanya yang kendu gilababi sudah tentu membantu, tetapi beliau juga ada kemahiran disebalik kehensemannya.

Boleh kami katakan, nama Aaron Aziz meningkat secara mendadak selepas dia terbabit dengan drama Nora Elena yang ditayangkan di TV3 menerusi slot Akasia beberapa bulan dahulu. Tidak seperti pasangannya Siti Saleha yang sedikit tenggelam selepas Nora Elena, keterlibatan Aaron Aziz dalam beberapa filem yang mendapat kutipan tinggi seperti KL Gangster dan Ombak Rindu telah meningkatkan lagi populariti beliau.

Rasanya ini juga berkait rapat dengan hakikat yang pelakon ini mempunyai personaliti yang menyenangkan, perhubungan awam yang baik dan isteri beliau, Diyana Halik, seorang pengurus yang efektif dan bijak dalam menguruskan kariernya.

Adakah Aaron akan mengekalkan popularitinya untuk tahun 2012? Hanya usaha dan masa yang akan menentukannya.

Apa pun, selamat maju jaya, Aaron Aziz. Kredit gambar, We Love Aaron Aziz.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to 2011 Highlight: Selebriti Paling Popular, Aaron Aziz

  1. ALYA says:

    Aaron berpotensi menjadi Bintang Paling Popluar 2011 April nnti… :) betul x? huhu…

  2. first time says:

    aku first lg….hahaahahah

  3. dhia says:

    ye semestinya! :D

  4. pak BOOn says:

    betul tu.. aaron aziz popular semenjak nora elena!! oh seth tan!

  5. Queen.Of.Goldfish says:

    love abg zikir~~~

    out of topic……………………..

    peace yawwwwwwwwww

  6. puanbee says:

    memang selepas nora elena aaron aiziz digilai

  7. aronjoi says:

    mula2 dy berlakon tv spore citer CINTA BOLYWOOD..

    harap2 dy xlupa diri dan isteri serta ank2

  8. Saya Sanggup Dimadu says:

    ye..tak di sangkal lagi he is versatile! Hencemnye AA.. Love Seth Tan, Malik & Hariz so much..!!

  9. nyonya santekk says:

    i lagi ske kalau dia berlakon omey omey romantik macam dlm nora elena and ombak rindu drpd jadi gangster lawan lawan. terserlah ke-gentleman-an nya. hehe

    tapi, i wonder juga lah, apa wife dia rasa bila tengok aaron ni belakon peluk cium (sungguh-sungguh plak tu) dgn perempuan lain? memang lah diyana tu akan dapat duit but stil… idk…. umm mesti ada rasa tak senang… wartawan kat luar sana (or maybe bloggers ke) taknak ke interview wife dia, tanya apa perasaan wife dia. i nak jugak tahu… hehehe

    tapi apa apa pun, next time kalau aaron berlakon romantik lagi, hopefully takde lah adegan peluk cium lagi dah (walaupun nak menjiwai watak sekalipun)… tapi kalau dia sendiri rela, dia sendiri nak… tak dapek den nolong!! adioss~

    • Whadda F? says:

      Adelah kuar kat blog ker paper aritu…Diyana cakap dia tak kesah…

      Betul ker tak kesah? Hurm…

    • justshutup! says:

      kalo aku jadi diyana tu, makan hati berulam jantung setiap hari. tak sanggup suami sendiri dijadikan bahan peluk cium perempuan lain. nak2 pulak yg bukan muhrim. o_O

    • aku ..aku..dan aku says:

      aku mang xmo,xsanggup aku kok laki aku pelok2 ngan pompuan lain..dah tu pulak berkemban..eeeee xsanggup aku..
      kira bini dia tabah betol tu

  10. haaron haaziz says:

    dulu ada rumor cakap aaron gay..
    tapi xtau betul ke x…

    • kimmiber says:

      Gay Aaron!!! gelak giler… Gangster aku percaya… mesti ada bekas2 ‘abg long’ kat Singapore.. tanya dier… heheh… acting gangster sgt berkesan beb… tapi kalau romantika lagi menusuk kalbu…

    • huhuhu says:

      ya mmg betul..ada gmbr yg dia gay kalau nak..

      • gilabola says:

        adesss tak semestinya dia gay klau ada gmbar brplukn ke, ape ke, kalau dia gay kenapa dy kahwin dgn Diyana Halik? dah dapat 3 anak pulak tu.. hishhhh diorg memang kluarga bhgiaa :) peaceyawww

  11. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2011, Aaron, Aziz, Highlight, Paling, Popular, […]

  12. Abid Noel says:

    pergh..encik aaron aziz..steady ar :-P

  13. FaraSS says:

    Hahh ? Siti Saleha sedikit tenggelam ? Haishh , bagi saya dia lagi popular adalahh ! Mungkin nama sunyi sekejap sebab dia tak ada di Malaysia . Hee , untuk pesanan terakhir . Bagi peminat siti saleha di luar sana , siti saleha tak tenggelam dan sentiasa TERTIMBUL <3

  14. miss wawa says:

    Aaron Aziz memang TERBAIK!!!! Tapi saya lagi suka Adi Putra!! Bibir dia tersangat lah seksi!!!! Awwwww!!!!

  15. huhuhu says:

    AARON AZIZ Popular?..tapi filemnya 2 ALAM dan DATIN GHAIRAH tak smpi 1 juta pun kutipan..knp?..semua pun bergantung pd tarikan dan cerita yg bgs..pasangan lakonnya pun faktor..shahezy sam semua filem lakonannya mencapai 1 juta ke atas..itu baru popular dan terbaik..jd cerita AARON paling popular adalah tidak benar SHAHEZY SAM masih di atas..

    • mak limah dah trim rambut... says:

      Dah boring… sbb kalau dia masih dgn MIG maka dgn byk cite2 merepek yg dia acting tu maka boleh memakan dirinya sebagai pelakon yg baik…

  16. layankan aje la says:

    bln puase yg lps ade la skali b’buke skali ngn aaron kt prince htl.. tp sengih2 je la smbl m’perkenalkn dri.. xde rse nk bergmbr or pape.. tp lps tgk ombak rindu baru la ade feel tergedik2 nk jmpe aaron balik.. hahah.. lolxx
    btw congrats la 4 u aaron.. :)

  17. KU SALMI says:

    AARON SI MACHOOOOO ! walaupun digilai ramai, namun masih setia pada yang satu, sis DiyanaHalik. anak dah tiga dah punn… :’D

  18. meeradriana says:

    i mmg adore n admire ngan aaron ajis..
    nak bf mcm dia satu..

  19. bolradhabol says:

    suke aaron dlm nora elena…kalo boleh
    nk dia blakon lagi dgn siti saleha…cute couple…
    best sgt tgk depa 2org tu…
    hrp lepas ni siti saleha akan lbh menyinar lg…love saleha and aaron…..kalo boleh blakon utk novel adam dan hawa plak..mesti meletop