Written by AbangNara | December 27th, 2010

ask 2010

Ada lagi rupanya beberapa keping gambar sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 untuk tatapan anda. Kali ini ada gambar Sharifah Amani dan Nora Danish. Ramai sangat yang request nak tengok gambar mereka berdua ini. Diharapkan tercapailah hajat di hati anda selepas melihat gambar mereka ini.

Lagi gambar sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada laman web GUA.

 
Written by AbangNara | December 27th, 2010

10 best dress anugerah skrin 2010

Macam biasa kalau ada event-event besar maka akan adalah hadiah untuk best dress. Yang kami perasan, yang menang best dress selalunya tak adalah seksi-seksi sangat. Yang tak menang tue yang seksi tak hengat. So pengajarannya daripada sini ialah, anda tak perlu terbelah sana terjojol sini untuk menang best dress.

10 gambar artis Top 10 untuk best dress Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya

 
Written by AbangNara | December 26th, 2010

malaysia menang Aff cup

Korang nak cakap apa kami tak kisah dah. Malaysia main macam Manchester United tadi. Sepatutnya tambah 2,3 gol lagi. Tapi orang kata tak baik riak sangat. 3-0 sudah. Penyokong Indonesia balik confirm meroyan tak ingat. Hidup Malaysia. Hidup bola sepak Malaysia. I love you guys~~

Jumpa di Jakarta nanti.

P.S: Kami cadangkan K. Rajagobal (jurulatih Malaysia) diconsider untuk diberi gelaran Datuk. Bukan sebab kemenangan ini sahaja tapi sebab nampak team bola sepak Malaysia ada banyak peningkatan sejak dilatih oleh beliau. Ada sesiapa setuju?

P.P:S: Indonesia kata kita menang sebab gangguan laser. Kami kata Malaysia menang sebab Malaysia lebih bersemangat dan ghairah dengan sokongan padu puluhan ribu rakyat Malaysia.

Written by AbangNara | December 26th, 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

Wokei kita sudah sampai di part terakhir untuk gambar-gambar di Red Carpet Anugerah Skrin 2010. Baca lagi untuk melihat artis feveret anda beraksi di atas karpet merah yang dijual oleh bangla di tepi jalan. Enjoy ~~

P.S: Jedi tak berdisplin

 
Page 5 of 27« First...34567...1020...Last »