Written by AbangNara | November 25th, 2010

punggung fasha sandha

Tajuk di atas sememangnya telah diubah menjadi lebih klise dan lebih enak apabila dibaca. Baru-baru ini Fasha Sandha telah response kepada kutukan dan tohmahan orang ramai terhadap gambar parti Halloweennya yang pernah kami paparkan dulu. Berikut adalah kata-kata Fasha Sandha:-

[note]Saya dah tak kisah kerana saya tak buat salah apa pun. Apa yang saya buat ni adalah untuk diri sendiri dan tak menganggu orang lain. Kenapa ada pula yang ingin memperbesarkannya? Saya rasa itu semua satu perkara yang normal yang dilakukan oleh semua orang. Itu laman web saya jadi tak salah kalau saya letakkan gambar-gambar peribadi. Kalau gambar parti Halloween itu yang menjadi isu, saya ingin jelaskan di sini bahawa kehadiran saya ke sana adalah atas jemputan teman. Jadi tak salah saya pergi ke sana dan mengikut tema parti?.[/note]

Dan kalau ada pergi ke Facebook Fasha Sandha, sudah tentu anda akan perasan betapa rancaknya Fasha Sandha mengupload gambarnya bersama dengan Jejai. Apabila ditanya tentang keaktifan tersebut, jawapan yang diberikan oleh Fasha Sandha memang sangat mantap.

[note]Tak salah rasanya saya letak gambar-gambar dengan Jejai asalkan gambar kami tak melampaui batas. Saya macam orang lain juga yang bercinta, tangkap gambar dan mempamerkannya dalam page sendiri. Alhamdulillah, kini saya sangat gembira dan sangat-sangat bahagia. Jejai merubah saya menjadi matang.[/note]

Secara ikhlas, kami pun tak kisah kalau Fasha Sandha nak upload gambar dia banyak-banyak. Kami lagi suka. At least ada gak la bahan untuk kami kongsikan bersama anda. Dan gambar di atas adalah gambar terbaru yang Fasha Sandha uploadkan ke Facebooknya. Memang pejal, mantap dan kental. Kami suka ~~

P.S: Secara ikhlas, kami melihat Fasha Sandha ini sebagai seorang wanita yang berkeyakinan tinggi, tak kisah orang nak kata apa dan tahu apa yang dia mahukan.

Written by AbangNara | November 24th, 2010

yuna bercinta dengan qi

Terasa puitis semacam apabila kami menulis tajuk entri di atas. Sekali-sekala mengaplikasikan Tak salah rasanya untuk sekali sekala mengaplikasikan teknik penulisan yang di ajar di sekolah dulu.Berita terhangat yang baru kami dapat terima, Yuna dan Qi Qushairi kini dalam proses untuk menguntum cinta di dalam hati masing-masing. Kata Yuna:-

[note]Bercinta itu satu perkataan yang agak kuat sedangkan hubungan kami baru dalam peringkat awal untuk kenal antara satu sama lain. Buat masa ini saya tidak nafikan kami memang rapat, tetapi untuk mengklasifikasikan kami sebagai pasangan yang bercinta rasanya itu terlalu awal. [/note]

Kami suka dan sokong hubungan Yuna dan pelakon Blogger Boy, Qi Qushairi ini. Selama ini Qi pun tak pernah ada kontroversi buruk yang melanda dirinya, Clean. Jadi memang sangat sesuai dengan imej bersih Yuna. Orang kata kedua-duanya clean dan lebih mementingkan prestasi kerja. Tak gitu?

Kami percaya Yuna dan Qi tidak akan melakukan sesuatu yang bodoh seperti dilakukan oleh seorang pelawak popular baru-baru ini. Jangan kerana satu perbuatan buruk menyebabkan segala imej bersih yang dibawa selama ini hancur berderai. Senang cerita, kalau bercinta tue silalah dengan lagu Kalau Berpacaran.

Apa pun good luck and all the best to Yuna dan Qi. Bercinta-bercinta jugak, kerja tue jangan lupa buat. Hehehe. Sumber dari Kosmo.

Update: Maafkan kekhilafan Abang Nara. Rupanya Qi ini tidaklah sebersih yang disangka. Dia ada kisah silamnya yang tersendiri. Boleh baca di ruangan komen. Terima kasih kepada semua yang mengingatkan Abang Nara. You guys the best!!!

Written by AbangNara | November 24th, 2010

gambar nur fazura

Ramai yang melahirkan rasa kecewa apabila Nur Fazura tewas di tangan Scha Al Yahya untuk kategori Hot Chick di Shout Awards 2010 baru-baru ini. Kami faham perasaan mereka yang kecewa dengan keputusan tersebut. Sekali pandang, sememangnya Nur Fazura nampak lebih HOT daripada Scha. Mungkin tahun depan peminat Nur Fazura boleh lebih gigih lagi mengundi dia.

Dan untuk anda peminat Nur Fazura, sila ubati kelukaan anda dengan melayan gambar-gambar Nur Fazura yang diambil semasa sesi fotografi InTrend Disember 2010. Sesungguhnya daripada gambar-gambar ini, kami dapat simpulkan yang sememangnya Nur Fazura adalah seorang HOT chick. Dia memang berada di dalam kelasnya yang tersendiri.

Lagi gambar Nur Fazura selepas ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 24th, 2010

maya karin

Di mata kami, agak kurang sesuai gaya rambut blonde dengan Maya Karin. Tetapi rambut Maya Karin sudah semestinya hak Maya Karin. Suka hatilah dia nak buat apa kan? Lagipun orang secantik Maya Karin, tak kisahlah nak blonde rambut atau nak buat rambut kerinting, kecantikan tetap akan terserlah jua. Tak gitu?

Oh ye, semasa Shout Awards 2010, ada suara-suara yang tidak begitu gembira dengan perlakuan Maya Karin yang berlaga-laga pipi dengan Henry Golding semasa Henry Golding naik ke atas pentas menerima hadiah. Mungkin ramai yang akan berkata kami agak kolot tetapi kami rasa tak perlu rasanya dipaparkan kemesraan anda di depan jutaan rakyat yang menonton. Kalau boleh, coverlah sikit. Kita kan orang Melayu. Penuh dengan adab sopan dan malu. Hehehe

Contoh terbaik ialah semasa Yuna menerima hadiah dari Iyaz. Iyaz pun menghormati budaya kita dan takderlah rakus sangat nak berpeluk atau berlaga pipi dengan Yuna. Dan kalau tak silap kami, Yuna tak berjabat tangan pun dengan Iyaz. Kan molek begitu? Kami tak kisah kalau artis-artis nie nak buat apa di belakang orang ramai. Cuma kalau dah depan TV tue, sila jaga sikit perlakuan anda. Tak gitu?

Lagi gambar Maya Karin di Shout Awards 2010 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Budiey.