Written by AbangNara | September 29th, 2010

gambar anak amber chia

Tahniah kami ucapkan kepada model terkenal Malaysia, Amber Chia atas kelahiran bayi lelakinya. Di atas adalah gambar anak Amber Chia. Nampak comel macam mak dia jugak. Semoga kesihatan si emak dan si anak akan bertambah baik selepas ini.

Tahniah sekali lagi daripada kami kepada Amber Chia atas kelahiran anak sulungnya.

P.S: Jangan muntah darah tengok gambar pondan Afrika nie.

Written by AbangNara | September 28th, 2010

gambar stephanie liah

Anda kenal tak siapa itu Stephanie Liah? Mungkin ramai yang tak kenal dengan model seksi bernama Stephanie Liah ini sebab dia tidak bermain di arena permodelan Malaysia tapi rasanya dia agak popular jugak di luar Malaysia. Kami pernah menulis tentang Stephanie Liah suatu ketika dahulu dalam entri Gambar Stephanie Liah, Hot Mom dan Model Mantap.

Semalam kami mendapat email dari seseorang yang mengikuti perkembangan Stephanie Liah. Di dalam email tersebut ada beberapa keping gambar yang agak menjolok mata. Kami tak bertanggungjawap sekiranya gambar ini kurang sesuai untuk anda. Kami dah sound awal-awal nie.

Berikut adalah luahan hati penghantar email tersebut (copy paste tanpa edit):-

[note]salam geng beautiful nara..

the pic i attached to u were the set of pics of stephanie liah..rasenye dulu korg ade buat entry pasal die ni kan..hot mama segala.. i xtaula uolls tau ke tak yang die ni da convert islam, and her husband’s name is remy rizal (fb name) and ade ank lelaki named ryan raffael. the word that should be highlight is ISLAM. bukan baru lagi die convert. agak lama jugak da, tp dia still clubbing, minum arak etc.. bila someone komen kat die, cakap kenapa die buat semua tu lagi sedangkan die masuk islam..jawapan die, “talk to ur ustaz la..u ni pun hal sensetive nk bangkit kan.yg penting.stupid question.y dun u ask y malays minum arak,buat tattoo?they are born to be islam wht.u think.b nice or il block u.”(copied from her fb). her husband as an islam patut bimbing die, ni tak..die pun same sekali..dlm gambar tu. husband die yg pakai baju kaler oren, perut boroi sket tu degan die yg bangga berbikini.. bertatu segala bagai ni..dengan bangga je die tunjuk gambar tatoo die kat fb..

actually byk sgt2 gambar die partying, clubbing kat fb..minum arak jgn ckp la..peluk2 lelaki lain..husband die xmarah ke? mmg ade eh suami mcm tu..bile ade org ckp mcm “eh, kalau i xboleh, suami i mst mrh i buat mcm ni..then si steph ni ckp “husband sepatutnya xda hak nak halang ape yg isteri nak buat, mcm i xhalang hubby i buat ape”..(lebih kurang cm2 la)..suami jenis ape tu eh..i xheran kalau die ni bukan islam..tp die da convert ISLAM. atas dasar ape die masuk islam sebenarnya.. hanya pada nama? i mcm marah sgt2 dgn diz kind of people…kalaula uolls perasan, die ade berlakon dalam drama kat tv2, i xingat la tajuk die ape..yg penting baru2 ni la…mase raye hari tu..die belakon jd wife kepada azhar sulaiman…watak die, die convert islam and jadi sgt baik..n adik ipar die pun nak kawin dgn non muslin, so watak die dlm drama ni mcm menasihat la that non muslim girl how an islam should do bla..bla,…and die tunjukkan contah yg baik la..sgat2 FAKE!!! my question is adakah semua artis akan FAKE mcm ni jugak???[/note]

Mungkin anda akan lebih memahami isi hati si penghantar email apabila melihat gambar-gambar Stephanie Liah yang lain dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Comel je Teacher Shida nie miming lagu Stacy.

 
Written by AbangNara | September 27th, 2010

corienne adrienne

Dulu kami pernah keluarkan cerita tentang Corienne Adrienne yang telah masuk Islam. Rupa-rupanya sudah 2 tahun Corienne memeluk Islam. Dah ada seorang anak dah pun. Suaminya adalah orang Kelantan.

Oh ye untuk menjelaskan keadaan, bukannya kami sengaja untuk letakkan  gambar Corienne Adrienne yang agak seksi di entri sebelum ini. Tapi sebenarnya itu sahaja gambar yang kami rasa sesuai. Yang lain rasanya lebih seksi dan lebih posing maut.

Sedikit kata-kata dari Corienne tentang kehidupannya setelah memeluk Islam.

[note]Setelah mengenali Islam, saya rasakan agama ini sangat indah. Apa yang kita lakukan, hanya Allah yang layak mengadili kerana Dia yang lebih mengetahui. Saya tidak merasa menyesal dengan pilihan ini kerana saya menerimanya tanpa rasa terpaksa dan sentiasa mahukan yang terbaik dalam hidup ini. Jika mahu menjadi seorang yang lebih baik, saya perlu melakukan kebaikan seperti solat dan menolong orang. Biarlah, jika ada orang cakap tentang keburukan saya, berdiam diri lebih baik. [/note]

Kepada Corienne, suami dan anak, kami doakan yang terbaik untuk anda. Semoga kehidupan anda akan lebih tenang dengan hadirnya sinar Islam.

P.S: Video wajib tonton jika anda seorang Muslim.

Written by AbangNara | September 27th, 2010

twitter diana danielle

Betapa terharunya bila dapat tahu yang Diana Danielle pun membaca blog ini. Abang Nara masih lagi berada di awang-awangan selepas membawa Tweet daripada Diana Danielle ini. Rasanya artis-artis pun kadang-kadang merujuk kepada BeautifulNara untuk mengetahui perkembangan terkini kawan-kawan diorang.

Untuk anda yang berminat untuk mengetahui perkembangan lanjut Diana Danielle, DD ada Facebook pagesnya sendiri dan Twitter Diana Danielle. Kesemuanya pun diupdate oleh tuan badan sendiri. Jadi anda akan terasa lebih dekat dengan Diana Danielle yang comel ini.

Untuk makluman, sekarang Diana Danielle sedang sibuk mempromosi filem terbaru lakonannya, Magika. Kami masih tak sempat nak pergi tengok tapi daripada review yang didengar dan dibaca, nampak macam filem Magika adalah satu filem yang baik. Jadi kalau anda ada masa, marilah kita sama-sama menyokong filem tempatan.

Untuk Diana Danielle, teruskan usaha anda untuk maju di industri hiburan tanah air. Keep up the good work. Kurangkan kontroversi dan tingkat prestasi. All the best.

P.S: Abang Nara ingin mengajak anda semua join Facebook BeautifulNara dan follow Twitter BeautifulNara. Bukan sebab apa tapi Abang Nara kadang-kadang ada buat contest kat situ. So kalau anda join adalah peluang nak menang hadiah. Ajak kengkawan lain ye.

Page 2 of 1312345...10...Last »