Written by AbangNara | August 24th, 2010

gambar bung dan zizie

Serius jeles dan terasa nak kawin cepat melihat gambar kemesraan Bung dan Zizie Ezette nie. Teringin pulak berpuasa dan beraya dengan seseorang yang bergelar suami. Nampak bahagia dan best jer ada orang tersayang di sisi. Tengok gambar Bung dan Zizie pun dah tau ke”happy”an diorang.

Bak kata Zizie:-

[note]Paling saya suka apabila menyediakan juadah kegemaran suami di waktu berbuka dan bersahur. Kami juga menunaikan solat Tarawih bersama dan pastinya ia moment yang indah buat saya.[/note]

Lagi gambar Bung dan Zizie dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

 
Written by AbangNara | August 23rd, 2010

gambar kekasih baru nora danish

Rileks. Tarik nafas panjang-panjang lelebih lagi kalau anda peminat si janda hangat, Nora Danish. Khabarnya kini Nora Danish sedang berkawan dengan seorang anak Datuk dari Kelantan. Boleh tahan handsome jugak kalau berdasarkan gambar di atas.

Tapi ada spekulasi yang mengatakan bahawa si anak Datuk yang dikenali sebagai Shahrul ini memang baik dengan ramai artis. Mengikut Kosmon, Shahrul sebelum ini pernah bercinta dengan artis Indonesia dan juga Wangi dari Fabulous Cat. So mungkin dia dan Nora Danish cuma kawan biasa sahaja.

So kepada mereka-mereka di luar sana yang menyimpan hati kepada Nora Danish, anda masih ada peluang lagi. Teruskan usaha anda untuk mengorat ND. Selagi belum jadi bini orang, selagi itulah anda berpeluang. Tak gitu?

P.S: Perhatian kepada semua, kami baca komen-komen anda dan cuba untuk delete komen yang mengarut/caci lebih-lebih/hina orang lain. Please berhemah sikit. Jangan sampai kitorang tutup ruangan komen. Pengomen yang bagus contohnya ialah Fact Oriented Person. Cuba jadi cool macam dia ~~ Thanks ~

Written by AbangNara | August 23rd, 2010

waheeda confirm berpurdah

Baru-baru ini kami telah dijemput oleh pihak Astro untuk berbuka puasa di Bora Asmara. Ramai sungguh artis-artis yang datang. Tapi yang balik menjadi tumpuan sudah tentu kehadiran Waheeda dan Akhil Hayy. Waheeda seperti yang kita tahu memang sudah lama tak keluar di mana-mana suratkhabar atau majalah selepas berkahwin.

Dan kami tak terkejut dengan pemakaian purdah oleh Waheeda. Dulu pun kami pernah keluarkan gambar Waheeda berpurdah. Cuma kali ini memang sah dan confirmlah dia sudah berpurdah. Jutaan tahniah kami ucapkan. Bukan senang nak berpurdah tapi Waheeda ternyata mampu.

Buat pengetahuan semua, Waheeda sudah pun bersara daripada dunia seni. Jadi dia datang time tue hanyalah untuk menemani suaminya, Akhil Hayy.

P.S: Cuba tengok video nie. Salah mamat nie jadi penjual burger atau memang perempuan tue mata duitan?

Written by AbangNara | August 22nd, 2010

gambar anak aishah sinclair

Kami sudah menerima gambar anak Aishah Sinclair, Soraya Ann daripada seorang pembaca. Terima kasih kerana sudi hantarkan email. Confirm besar nanti anak dia akan secomel si mak.

Tahniah sekali lagi kepada Aishah Sinclair atas kelahiran bayi anda.