Written by AbangNara | July 28th, 2010

yuna decorate

Hari Jumaat yang lepas kami telah pun berjaya mendapatkan tiket free untuk ke konsert Yuna sempena pelancaran albumnya yang diberi nama Decorate. Satu je perkataan yang mampu kami keluarkan selepas mendengar suara Yuna secara live. “TERBAIK“. Suara live Yuna memang sangat hebat dan sangat bagus berbanding dengan apa yang kami dengar di radio.

Yuna telah menyanyikan 16 lagu yang mantap-mantap belaka kesemuanya. Antara lagu yang menarik perhatian kami ialah Random Awesome, Penakut (lagu Melayu yang best), Rocket dan Permission. Habis konsert terus kami beli 3 cd album Yuna. Dan sudah semestinya on the way balik rumah kami telah melayan lagu-lagu Yuna. Memang best!!!

Kalau anda ingin membeli album Yuna, bolehlah tanya-tanya di Facebook Yunalis Zarai. Kalau nak tengok gambar masa time konsert Yuna, sila baca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Paktam (sila amik dia jadi wedding photographer anda).

 
Written by AbangNara | July 27th, 2010

paris hilton

2 juta USD satu malam untuk Paris Hilton. Memang kaya gila-gila punya jutawan Malaysia nie. Setakat 2 juta tue mungkin tahap 2 ringgit je bagi dia. Celah gigi je la orang kata. Hebat sungguh orang Malaysia. Kagum dibuatnya.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 27th, 2010

fasha sandha sambut hari jadi jejai

Atas permintaan ramai, inilah gambar Fasha Sandha menyambut hari jadi Jejai. Sila bertenang terlebih dahulu sebelum memberi komen. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 26th, 2010

hairie othman

Lama betul tak dengar cerita Hairie Othman nie kan? Tup-tup minggu lepas Abang Nara dapat satu email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsikan gambar Hairie bersama seorang gadis. Meh Abang Nara copy pastekan email yang ditulis:-

[note]Saya terjumpa gambar ini semasa melawat facebook kawan cousin saya.. gambar seorg wanita bersama Hairie Othman masa birthday partynya tahun ni.. nama wanita tuh Dalia Diyana.. dan mengikut caption gambar2 lain hairie dipanggil Mr. Grumpy sebagai nama manja.. tp tak pasti betul ke tidak.. just nak sharing2… sharing is caring.. :)[/note]

Abang Nara sebenarnya tak berapa ingat sama ada Hairie Othman nie dah kahwin ke belum. Lagipun lama sangat tak dengar khabar berita pasal dia. Kalau belum kahwin dan kalau betullah gambar di atas adalah gambar kekasihnya, Abang Nara doakan kebahagiaan buat mereka berdua.

Tak ada gosip yang hangat pun dalam artikel ini, cuma sekadar berkongsi sesuatu yang mungkin adalah kegembiraan yang tak terhingga buat Hairie Othman.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 3 of 1812345...10...Last »