Written by AbangNara | June 22nd, 2010

jejai ajak fasha keluar

Gile kentang. Jejaka romeo Malaysia Jejai telah pun mengeluarkan statementnya yang mampu menghancurkan karier lakonan Tiz Zaqyah.

“Tiz Zaqyah ada menghubungi saya empat kali, kira-kira jam 4 pagi, 19 Mac lalu. Kononnya dia ingin mengajak saya keluar tetapi saya menolak.”

Padahal baru semalam kat Harian Metro Tiz menafikan sekeras-kerasnya yang dia adalah wanita yang dimaksudkan oleh Fasha Sandha di dalam Twitter Fasha. Tapi hari ini Jejai selaku jejaka gentleman telah pun buat pengakuan.

“Jujurnya, saya hanya mengenali Tiz sebagai seorang rakan kerja Fasha yang pernah keluar bersama sebelum ini. Malah, Fasha sendiri yang mengenalkan dia kepada saya. Justeru, mustahil untuk saya keluar berdua dengannya atau menerima pelawaan ketika dia hubungi saya itu terutamanya tanpa Fasha sekali. Saya harap tiada lagi sebarang kenyataan yang tidak benar diberikan oleh mana-mana pihak mengenai isu ini.”

Siapa yang betul siapa yang salah? Adakah ini konspirasi Jejai dan Fasha untuk menjatuhkan Tiz? Atau memang betul pun Tiz ada ajak Jejai keluar? Ada apa dengan Jejai? Nantikanlah kesemua jawapannya di episod akan datang.

Tunggu ~~~~~~

Written by AbangNara | June 21st, 2010

gambar awal scha di bali

Seronok kami tengok betapa sweetnya Awal Ashaari dan Scha Al Yahya yang tengah mabuk cinta. Lagi-lagi bila pergi ke Bali, pulau romantis untuk mereka-mereka yang bergelar pakwe-makwe dan suami isteri. Mesti bertambah mendalam perasaan cinta mereka berdua.

Terasa jeles pulak dengan Awal yang mendapat awek secantik Scha. Tahniah bro. Jangan kisah orang cakap apa. Yang penting kita kena jaga awek kita jangan sampai orang lain kebas. Orang lain yang condem tue bukan tahu isi hati kita kan? Lagipun korang berdua memang nampak sepadan gitu.

Dan rasanya dengan gambar-gambar Awal dan Scha bercuti ke Bali nie, bolehlah kita confirmkan yang diorang berdua nie memang tengah bercinta. So lepas nie tak payah la malu-malu nak sorok lagi. Peminat sekarang pun dah bijak pandai semuanya. Tak jatuh pun populariti tue.

Lagi gambar Awal dan Scha bercuti di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Awal Ashaari (dia dah delete album gambar nie).

 
Written by AbangNara | June 21st, 2010

Salam semua :)

setelkahwin.com

Sebagai sebuah pusat sehenti solusi perkahwinan untuk vendor dan bakal-bakal pengantin, SetelKahwin amat berbangga kerana telah diberi peluang untuk muncul dan berkongsi tips mengenai dunia perkahwinan menerusi siaran Wanita Hari Ini di TV3. Kami amat berterima kasih kepada pihak TV3 kerana sudi mengadakan liputan tentang kami di kaca tv walaupun usia Setelkahwin baru mencecah 2 bulan.

Pada 17hb Jun 2010, Setelkahwin telah dipaparkan di dalam program Wanita Hari Ini menerusi segmen “Merancang Perkahwinan”. Anda boleh menonton segmen yang memaparkan Pengarah Urusan Setelkahwin, Hashim HD di dalam video tersebut menerusi laman web setelkahwin.com.

Tanpa ragu-ragu, kami bakal menjadi laman web solusi perkahwinan yang terunggul di Malaysia, dan mungkin akan menerjah ke Brunei dan Singapura juga. Insya Allah :) Sila layari laman web kami untuk melihat testimoni-testimoni memberansangkan daripada ahli-ahli SetelKahwin. Anda juga mungkin berminat membaca ‘review’ yang ditulis oleh salah seorang vendor premium yang aktif – http://artchetak.blogspot.com/2010/06/setelkahwincom-dah-setel-belum.html.

Untuk lebih menyakinkan, anda akan dapat lihat peningkatan yang berterusan di dalam fanpage facebook kami pada setiap masa selepas Setelkahwin dilancarkan. Dan selepas kami diberi peluang untuk muncul di WHI, laman web Setelkahwin telah mendapat jumlah trafik yang begitu tinggi, dan kami telah menerima jumlah pendaftaran untuk menjadi ahli Setelkahwin dengan banyak sekali pada setiap jam selepas itu.

setelkahwin fanpage

Sila lihat testimoni-testimoni di bawah daripada vendor-vendor premium kami

artchetak

orkedbridal

Jika anda merupakan vendor/pembekal khidmat perkahwinan yang terlibat secara terus atau tidak dengan dunia perkahwinan, anda dialu-alukan untuk menyertai kami sebagai ahli. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi ahli Premium kami kerana anda akan mendapat pelbagai faedah dan keistimewaan tanpa had. Jika anda mahukan bisnes anda mendapat sambutan yang hangat, bertindaklah sekarang dan berdaftarlah sebagai ahli Setelkahwin.

Terima kasih :)

Salam mesra,

Team setelkahwin

Written by AbangNara | June 21st, 2010

kct 1 seratus ribu

Tercengang sekejap dibuatnya. Kalau dah namanya orang kaya, nombor plat kereta berharga RM100,000 pun sanggup dibeli. Mungkin ada nilai nostalgia untuk nombor plat KCT 1. Sebab itu Dato’ Siti Nurhaliza tanpa segan silu membida RM100,000 untuk plat kereta tersebut.

Tapi apa salahnya kan? Kalau dah mampu dan menggunakan duit sendiri, plat kereta RM1 juta pun kami tak kisah. Yang penting tak menyusahkan orang lain. Sebenarnya kami sedikit cemburu dengan Dato’ Siti Nurhaliza. Nampak seperti RM100,000 tue sangat sikit nilainya di mata beliau.

Kalau kamilah ada RM100,000 tak ada kerja nak beli plat kereta guna duit tue. Tapi seperti yang kami cakapkan sebelum nie, itu duit Dato’ Siti Nurhaliza. Duit banyak-banyak kalau tak guna pun apa pekdahnya kan? Yang penting dia happy dan dia dapat apa dia nak. Tak gitu?

Page 5 of 15« First...34567...10...Last »