Written by AbangNara | June 2nd, 2010

Cakap banyak tak guna korang memang kena layan video Project Alpha musim ke 2 nie. Memang super duper laser abang Azwan Ali kita. Kelassssssssssss gitu ~~~

Written by AbangNara | June 1st, 2010

israel bangsat

Kami tahu yang kami adalah sebuah blog hiburan. Tapi kami tak kisah apa anda nak kata sebab kami memang bengang gile dengan kebangsatan Israel yang telah menembak kapal membawa misi keamanan Gaza. Memang celaka haram betul Israel nie. Dan yang paling bangsatnya ialah PBB dan sekutu-sekutunya confirm tak akan amik tindakan apa-apa. Sebab diorang jugak yang pegang pertubuhan-pertubuhan “keamanan” nie.

Untuk pengetahuan anda, setakat entri ini ditulis sudah 10 orang mati syahid dalam tragedi ini. 11 rakyat Malaysia yang turut terlibat dalam misi keamanan ini masih belum diketahui keadaannya. Kita doakan yang terbaik untuk mereka. Semoga semuanya selamat. Kalau mati pun mati syahid. Mati berjuang di jalan-Nya.

Kalau ada apa-apa info terkini sila kongsikan bersama di ruangan komen. Buat sementara waktu marilah kita bersama-sama mengutuk dan melahirkan rasa kebencian terhadap Yahudi Israel yang sungguh celaka ini. Sekian laporan penuh emosi dari komputer di rumah kami.

P.S: Tinggal 10 hari lagi sebelum World Cup bermula, isteri isteri dan awek awek tersayang, kita ada agreement :)

Written by AbangNara | June 1st, 2010

jawa rangers

Pagi semalam disebabkan Abang Jem bercuti, kami pun alihkanlah radio ke Hot FM. Terkejut beruk kami bila tiba-tiba terdengar suara AG dengan Fafau dan FBI. Bukan AG sepatutnya slot petang ke dengan Kieran. Diorang kan Jawa Rangers. Takkan dipisahkan kot?

Cari punya cari info memang Jawa Rangers dah dipisahkan dah pun. Kecewa sangat-sangat diri ini. Kami tahu pihak pengurusan Hot FM tengah perah otak nak naikkan balik rating pagi Hot FM tapi janganlah sampai pisahkan Jawa Rangers. Kami berani jamin makin ramai pendengar yang blah dari Hot FM sebab dah Jawa Rangers dah tak ada lagi.

Pendapat kami ialah FBI dan Fafau dah tak best dah. Itu punca rating Hot FM jatuh terutamanya time pagi. Kami rasa Fafau dan FBI sebenarnya tak lawak tapi cuba untuk membuat lawak. Itu yang bila dengar celoteh diorang pagi-pagi terus tukar pergi radio lain. Tak dapat masuk dengan jiwa ini. Mungkin orang lain sesuai kot.

Apa-apa pun kami nak Jawa Rangers balik. Diorang berdua memang sangat-sangat serasi dan mantap. Gandingan yang best kenapa nak dipisahkan? Tolonglah pulangkan Jawa Rangers kami kembali. At least masa melekat kat jem time balik kerja boleh dengar lawak diorang. Tak gitu? Apa pendapat korang? Mesti ramai yang nakkan Jawa Rangers bersatu kembali kan?

victoria secret lingeri

P.S: Kepada suami-suami di luar sana, bersempena dengan World Cup 2010 nie baik korang hadiahkan baju tidur seksi Victoria’s Secret kat bini anda semua. Nanti senang sikit nak dapat line untuk tengok bola kat mapley. Gunakanlah vsHub Concierge untuk shopping lingerie dan baju tidur Victoria’s Secret dengan harga yang tersangatlah berpatutan buat isteri tercinta.

Page 15 of 15« First...1112131415