Written by AbangNara | May 23rd, 2010

Memang gile beruntung budak-budak Akademi Fantasia 8 (AF8) nie. Bukan saja ada lagu baru, tapi kali nie siap ada video klip masing-masing lagi. Orang kata rezeki masing-masing kan? Semoga Shahir, Adira, Daus, Maulana dan Iwan akan terus menyemarakkan lagi industri hiburan Malaysia selepas ini.

Korang boleh ushar lagu baru dan video klip lagu-lagu finalis-finalis AF kat bawah nie:-

1. Shahir – Kebahagiaan Dalam Perpisahan

2. Adira – Ku Ada Kamu

3. Maulana – RSVP

4. Iwan – VIP

5. Daus – Kenapa

Semua lagu-lagu nie telah dicipta oleh KRU. Itu yang sedap semacam je bila didengar. Layan dan sharelah ngan kami apa lagu favourite korang.

Written by AbangNara | May 22nd, 2010

shahir juara af8

Abang Nara kini berada di stadium bukit jalil untuk tengok live konsert final af8.nampak gayanya confirm shahir bakal jadi juara af8.kita tunggu keputusan terkini af8.

UPDATE: Tahniah kepada Shahir yang kini bergelar Juara AF8. Walaupun pendapat peribadi kami, Adira lebih layak berdasarkan vokalnya. Tapi inikan AF. Siapa yang lebih popular, dialah yang menang. Shahir deserve untuk menang sebab vokalnya yang jantan, sikapnya yang merendah diri dan ada pakej yang lengkap. Tahniah buat Shahir.

Written by AbangNara | May 21st, 2010

1 juta pelawat

Terkesima. Terkedu. Terharu. Semua perasaan bercampur baur dalam benak hati kami. Angka 1 juta pelawat untuk sebulan akhirnya telah berjaya dicapai oleh kami di BeautifulNara.com. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menerus memberi sokongan kepada kami. We love you all very much.

Dan Facebook Fans BeautifulNara juga hampir mencecah 9 ribu orang. Kalau sudi, silalah klik sini untuk menjadi fans kami. Kalau anda dah rasa nak muntah layan gosip artis, boleh lawati AmazingNara untuk bergelak ketawa sebentar. Sekali lagi ucapan terima kasih dari kami untuk anda semua yang terus menyokong kami.

Written by AbangNara | May 21st, 2010

umie aida

Dulu memang kami taknak percaya kata kawan-kawan kami yang wanita sudah berkahwin lebih cun, seksi dan menggoda. Tetapi selepas melihat gambar terbaru Umie Aida ini, kami akur dengan kenyataan kawan-kawan kami. Memang Umie Aida nampak lebih anggun terutama dengan bentuk body seperti huruf S. Pasti Dato’ K tidur lena setiap malam.

Sesiapa yang dah berkahwin sila share pengalaman anda tentang kebenaran kata-kata kawan kami ini. Kalau tengok gambar Umie Aida ini, memang nampak 100% betul kata-kata diorang. Kami nak tahu pendapat pembaca jugak. Baru makin teguh keyakinan kami terhadap statement orang perempuan lepas kahwin lebih cun melecun.

Kami rasa gambar ini diambil sebelum Umie meluahkan hasratnya untuk bertudung. Kredit kepada Murai untuk gambar ini.

PS: Korang kalau dah kahwin nanti, jangan perasan diri tuh dah sempurna tau. Jangan jadi macam kisah ayam masak merah special ni :)

Page 4 of 15« First...23456...10...Last »