Written by AbangNara | April 28th, 2010

bulan mengambang

Perhatian kepada semua pembaca BeautifulNara yang tengah online sekarang ini, sila keluar ke laman rumah anda dan tengok bulan. Kami try ambil gambar tadi tapi gagal. Tak cukup cahaya. Kalau sesiapa ada ambil gambar dan nak kongsikan boleh la hantar kat kami di borakartis [at] gmail.com.

Sesungguhnya Allah itu Maha Berkuasa. Entri ini ditulis pada 28 April 2010 9.00 malam. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada DausPozi.

P.S: Kalau dari Sungai Buloh nie tak nampak bulan tapi nampak awan sebijik yang besar gile tutup bulan tue. Tapi daripada info lain cakap nampak bulan besar dan terang gila malam nie. Wallahualam.

 
Written by AbangNara | April 28th, 2010

gambar bunga citra mengandung

Patutlah sunyi sepi jer Ashraff Sinclair ngan Bunga Citra Lestari semenjak 2,3 bulan nie. Rupa-rupanya Bunga Citra dah pun mengandung. Sekarang nie kandungan Bunga sudah pun mencecah 4 bulan. Tahniah buat kedua-dua pasangan mempelai nie. Semoga semuanya berjalan lancar sehingga saat kelahiran nanti.

Harap-harap lepas nie Bunga taklah terlalu aktif berlakon atau berjalan-jalan macam dahulu. Duduk kat rumah je. Dari apa yang kami dengar, perempuan kalau mengandung anak pertama memang meletihkan sangat-sangat. Almaklumlah nak membawa perut yang membesar tue ke hulu hilir. Confirm cepat pancit.

Antara tips-tips yang kami dapat daripada kawan-kawan yang ada bini mengandung ialah seperti jangan pakai kasut tinggi, jangan beraksi ganas sampai terjatuh sana sini dan sebagainya lagilah. Kalau korang ada tips-tips untuk ibu mengandung, leh sharekan kat sini sekali. Mana tau Bunga terbaca leh dia applykan nanti.

Sekali lagi tahniah dari kami buat Bunga Citra dan Ashraff atas berita baik ini. All the best ~~~

Written by AbangNara | April 28th, 2010

lawak lan pet pet

Memang lawak betullah Lan Pet Pet nie. Cool ~~~~~

Written by AbangNara | April 28th, 2010

anak dynas

Tahun 2010 ni memang tahun artis Malaysia kahwin, cerai ataupun dapat anak. Semalam baru cerita pasal Eizlan Yusof dan Vee yang dapat anak, hari ini dapat tahu yang Dynas pun dah selamat lahirkan anak perempuan Sabtu lalu. Tahniah, tahniah dan tahniah sekali lagi. Semoga makin murah rezeki dengan kelahiran si comel baru ini.

anak dynas

Untuk yang tak tahu, Dynas pernah gugur anak pertamanya dahulu. Alhamdulillah kali ini semuanya selamat. Nama anak perempuannya ini ialah Khyra Khalyssa. Cantik dan sedap je nama tue. Nanti kalau dah kawin dapat anak perempuan nak amik nama anak Dynas nie la. Tahniah sekali lagi dari kami kepada Dynas. Sumber berita daripada Wawan_Azwani.

P.S: Kepada anda-anda yang tak pernah melawat Kuching, sila layan video Project Alpha 2 episod ke 4 kat atas nie. Abang Nara kagum sebentar dengan bandar Kuching. Cantik menarik tertarik kau memang da bom. Kalau nak tengok video-video sebelum nie sila pergi ke www.projectalpha.com.my. Project Alpha dibawakan khas oleh Adidas Action 3, P1 Wimax dan MAS Airlines.

Page 2 of 1312345...10...Last »