Written by AbangNara | March 31st, 2010

din beramboi denggi berdarah

Nampaknya info yang kami terima sebelum nie yang menyatakan Din Beramboi kritikal dan koma di Hospital Selayang kerana terkena virus kencing tikus adalah tidak tepat. Mungkin kita semua telah terkena April Fool sehari awal oleh khabar angin tak bertanggungjawap yang telah disebarkan seseorang.

Di bawah adalah kata-kata abang Din Beramboi yang membawa Din Beramboi ke hospital:-

[note]Saya terkejut dengan berita yang pelbagai versi, saya yang masukkan Din ke sini pun tidak tahu yang dia terkena racun di Zoo. Itu mungkin khabar angin. Dia dimasukkan ke hospital kerana denggi berdarah.[/note]

Tapi apa yang mengkagumkan kami ialah semalam di Hospital Selayang ramai orang yang berpusu-pusu nak menderma darah jenis O yang kononnya diperlukan oleh Din Beramboi. Untuk pengetahuan anda benda tue pun khabar angin jugak sebenarnya. Tapi kiranya rakyat Malaysia nie memang prihatin lah. Kagum kami dibuatnya.

Dengar sikit lagi apa abang kepada Din Beramboi cakap:

[note]Saya juga terkejut semalam ramai yang datang untuk menderma darah. Doktor hanya memberitahu jika mahu menderma pergi ke unit lain tapi baru saya tahu ada khabar angin yang mengatakan Din memerlukan darah. Itu semua tidak betul.[/note]

Maklumat terbaru yang kami terima (ini betul punya bukan khabar angin) yang keadaan Din Beramboi sudah semakin baik. Kita doakan yang terbaik buat Din. Semoga cepat sembuh.

Written by AbangNara | March 31st, 2010

suami amber chia

Inilah gambar suami kepada Amber Chia, seorang model popular negara kita. Diorang berdua bercinta selama setahun setengah dan baru-baru ini dah pun berkahwin di Bali.

Tahniah buat Amber Chia dan suami. Beruntung si suami yang dapat isteri cun melecun macam Amber. Semoga perkahwinan anda kekal bahagia sehingga ke anak cucu.

Written by AbangNara | March 31st, 2010

simply siti

Ala. Mati-mati kami ingatkan yang Nas Ahmad terjah Dato’ Siti Nurhaliza sebab dia mengandung. Rupa-rupanya sebab Siti nak keluarkan produk kecantikan yang diberi nama Simply Siti. Dah keluar pun kat pasaran sekarang.

Nampaknya masih tak ada rezeki untuk Dato’ Siti bergelar seorang ibu. Takperlah. Dato’ K kena berusaha keras lagi. Fighting Dato’ K dan Dato’ Siti. Mungkin tahun ini tahun bertuah untuk anda berdua.

Bercerita pasal Nas Ahmad dan Terjah, dengan ceritanya program Terjah ini nak diberhentikan dah siarannya. Dari cerita-cerita yang kami dengar, kelmarin adalah episod terakhir Terjah.

Molek benarlah tue. Terjah nie bagi kami soalan dia laser sangat sampai menjatuhkan air muka artis-artis. Pastue nampak macam mendesak jer soalan dia. Sampai artis tue nak taknak terpaksa keluarkan kontroversi.

Buat Nas Ahmad, lepas nie keluarkan la program lain. Mungkin konsep sama dengan Terjah tapi buat dengan cara lebih bermoral dan santai. Kami jamin program tue kompem akan boooooooooommmm!!!!

Sesapa yang ada try produk Simply Siti nie nanti bagitau la ok ke tak. Nak gak tau keberkesanan dia. Lagi gambar Simply Siti dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | March 30th, 2010

din beramboi kritikal

Terkejut kami mendengar berita terbaru tentang Din Beramboi yang dikejarkan ke Hospital Selayang dan terus dimasukkan ke dalam wad kecemasan. Khabarnya akibat terkena virus kencing tikus semasa sedang membuat penggambaran di sebuah Zoo.

Dari maklumat yang kami terima di Twitter, Din Beramboi memerlukan darah jenis O dengan segera. Jadi sekiranya anda adalah pemilik darah jenis O, sila jangan segan silu ke Hospital Selayang untuk menderma darah anda kepada Din Beramboi.

Berita terakhir yang kami dengar ialah keadaan Din Beramboi masih kritikal dan koma akibat pendarahan dalaman. Khabarnya lagi hati dan buah pinggang Din Beramboi sudah tidak mampu berfungsi disebabkan pendarahan tersebut.

Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat Din Beramboi.

Page 1 of 1712345...Last »