Written by AbangNara | January 25th, 2010

noh hujan mizz nina

Semua orang kenal kot siapa itu Noh Hujan. Tapi siapa pulak Mizz Nina yang digosipkan bercinta dengan Noh? Ok kami akui kami pun blur dan tak kenal siapakah Mizz Nina nie. Awal-awal ingatkan minah Salleh mana sebab nama pun Mizz. Rupa-rupanya orang Malaysia daaa.(mungkin dia lahir kat oversea)

Dari sumber-sumber yang kami boleh dipercayai, Mizz Nina nie adalah salah sorang dari ahli kumpulan Teh Tarik Crew. Teh Tarik Crew ataupun lebih pemes dengan nama singkatan TTC nie jenis kumpulan ala-ala rap kalau tak silap kami. Tambah best, Mizz Nina nie merupakan anak kepada jutawan Tan Sri Azman Hashim.

Ingat tak lagi dulu time AJL24 ada bisikan yang menyatakan Noh Hujan berjalan romantis berpegangan tangan dengan seseorang? Kami tak sempat nak cover cerita tue tapi mungkinkah seseorang yang dimaksudkan itu adalah Mizz Nina nie? Kalau betul, kami nak ucapkan tahniah kepada Noh sebab akhirnya dah ada makwe dah selepas clash dengan awek lama dulu.

Benar atau tidak gosip nie kita tunggu apa kata Noh. Rasanya tak lama lagi pasti dia akan buat kenyataan pasal hal nie. Tunggu dan lihat sajalah.

P.S: Ada pemerhati di forum gosip CARI kata JAIS tengah ushar baik punya gerak geri si Noh nie. Katanya selalu tidur di rumah kekasih dia. Kami rasa nie tak betul kot. Mungkin ada orang mendengki dengan Noh dan Hujan yang semakin popular sekarang.

Written by AbangNara | January 25th, 2010

#Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

mister potato

Hai apa khabar semua? Hari ini Abang Nara nak bagi tips-tips untuk mengambil hati bakal ibu mertua kepada anda semua. Tips ini sangat-sangat mudah dan amat praktikal sekali. Jika anda berjaya, sesungguhnya anda compem 100% akan  menjadi menantu kesayangan. Silap-silap kalau anda nak kawin dua pun dia siap support lagi.

mister potato

Tahukah anda yang kesemua insan yang bergelar wanita di dunia ini gilakan emas? Tak kira la rantai emas ke, gelang emas ke, subang emas ke. Asalkan ada berkaitan dengan emas, pastinya wanita-wanita akan melompat kegembiraan. Bayangkan kalau anda menghadiahkan cincin disalut emas bernilai RM88,888 macam gambar kat atas tue. Compem esok dia suruh korang nikah terus ngan anak diorang.

Ada 4 cara mudah dan praktikal untuk anda mendapatkan emas bernilai RM88,888 sekaligus menambat hati bakal ibu mertua anda.

  1. Cari lampu Aladdin dan mintak jin tue bagi korang jongkong emas bernilai RM88,888. Peratusan untuk berjaya ialah 40% kerana anda mungkin mati kehausan di padang pasir.
  2. mister potato

  3. Pergi mencuba nasib melombong emas. Peratusan berjaya ialah 60%. Itupun anda mungkin berjaya selepas bakal ibu mertua anda telah meninggal dunia dan awek anda telah menjadi seorang nenek.
  4. mister potato

  5. Merompak kedai emas Poh Kong. Peratusan berjaya ialah 0%. Compem anda akan mati ditembak oleh pak guard. Paling sedih sebab anda mati sebelum dapat berkahwin.
  6. mister potato

  7. Meneka berat Mister Potato, Ortega, 3 Mariachis (Uno, Dos dan Tres) dan 100 biji kentang yang ada di dalam kat bawah nie. Peratusan untuk berjaya ialah 99% berbanding 3 cara di atas. Tengok perut boroi Mister Potato tue pun dah boleh bajet berat dia sorang jer dah 100kg lebih.

mister potato

Jadi adakah korang nak mati kehausan di padang pasir, melihat awek korang bertukar menjadi seorang nenek atau mati ditembak oleh pak guard Poh Kong sedangkan korang boleh menang emas bernilai RM88,888 dengan hanya menekat berat mereka-mereka yang ada di dalam gambar kat atas tue jer? Tepuk dada tanyalah selera.

Tapi korang kena cepat sebab contest mudah nie telah pun bermula dan akan berakhir pada 31 Mac 2010 nanti. Caranya senang jer, cuma beli contest edition pack Mister Potato 160gram atau 75 gram. Dalam pack tue akan ada satu code SMS. Lepas tue korang hantarlah tekaan berat korang tue kat nombor SMS yang ada dalam pack Mister Potato tue. Senang kan?

Maklumat lanjut sila lawati laman web Mister Potato.

Written by AbangNara | January 24th, 2010

zizie ezette bung mokhtar

Memang pengantin baru!!! Nampak jelas keriangan, kegembiraan dan kebahagiaan terpancar di wajah Zizie Ezette dalam gambarnya bersama Bung Mokhtar kat atas tue. Very the happy couple gitu. Kami suka dan kami sentiasa mendoakan kebahagian anda berdua.

Mengikut Debra dari Forum Cari (sumber gambar ini), gambar Zizie Ezette dan Bung Mokhtar ini diambil pada 23 Januari di sebuah kelab Shen – WR, Kota Kinabalu. Kata Debra lagi, pasangan laki bini baru nie berjoli sakan sampai pukul 4 pagi. Dan yang paling hebat, Abang Bung malam tue berdansing macam orang muda. Kami tak sangka abang Bung begitu bertenaga sekali. Kagum dibuatnya!!!

Semoga Bung Mokhtar dan Zizie Ezette berbahagia selama-lamanya. Lagi gambar mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 24th, 2010

abpbh 2009

Kami nak melahirkan rasa kekaguman kami kepada Dato’ Siti Nurhaliza yang secara suka rela menarik diri daripada menyertai ABP Berita Harian pada tahun depan. Untuk makluman anda semua, ABPBH 2009 adalah ABP terakhir buat Dato’ Siti. Mengapa? Kerana Dato’ Siti nak bagi can kat muka-muka baru. Asyik-asyik dia sorang je yang menang.

[note]Saya berterima kasih kepada peminat kerana mencalonkan saya lagi pada tahun ini, tapi ini mungkin tahun terakhir bagi saya untuk menyertai ABP ini. Saya dah lalui acara ini dalam masa yang panjang dan saya sudah lalui susah payah bertungkus lumus berkempen untuk diri sendiri. Kini tiba masanya bagi peluang kepada artis lain pula.[/note]

Jika anda peminat Dato’ Siti pastinya anda akan kecewa. Tapi sekali sekala cubalah fahami hati Dato’ Siti. Kami rasa dia dah boring asyik menang je. Kalau masuk pertandingan apa-apa je mesti dia menang. Masuk AJL dia menang. Masuk ABP dia menang. Kalau ada pertandingan masak-masak pun rasanya dia menang gak kot.

Harap-harap dengan penarikan diri Dato’ Siti nie ada can la artis lain nak menang. Terima kasih kepada Dato’ Siti yang prihatin dengan monopoli kemenangan dirinya sendiri. Anda memang terbaik~~~

P.S: Korang tau tak sekarang nie Xpax tengah buat Big Freekin’ Sale? Untuk pengguna Blackberry, korang cuma perlu sms BB ON dan hantar ke 28882 untuk langgan plan Blackberry Advance 2.5G(RM2.50 sehari) dari hari Isnin sampai hari Jumaat. Lepas tue korang akan dapat Free Blackberry Access untuk hari Sabtu dan hari Ahad. Bayar untuk 5 hari dapat guna untuk 7 hari. Memang best kan? Maklumat lanjut baca sini.

Page 5 of 22« First...34567...1020...Last »