Written by AbangNara | January 27th, 2010

[Ini adalah post melekat, sila skroll ke bawah utk gosip panas~]

Adakah anda mempunyai impian sebegini?

  1. Bercuti, percuma! Anda takyah kuar duit$$, semua perbelanjaan ditanggung beb!
  2. Ingin menjadi Host TV. Yeah sekarang anda ada peluang mengacara travel show!

Camna caranya?

Dengan join contest MAS Saya Nak Cuti! Dua impian kat atas tu boleh dapat sekaligus, cuti dengan percuma +jadi gelemer~~  perghhh memang heaven.

Taknak ke kalau dapat bersantai di pantai Indah Bali, mana tahu boleh jumpa Bunga Cinta Lestari mandi kat pantai ngan Ashraff Sinclair (jangan lupa amik gambar hantar kat BNara)

Ataupon, menikmati keindahan tinggalan sejarah Angkor Watt. Jangan lupa bergaya macam Angelina Jolie dalam TombRaider.

Tak pon, pegi Bangkok, naik sampan macam Abang Nicholas Cage, sambil-sambil menjamu mata tengok barang jualan murah-murah kat Bangkok. Bangkok ni ‘dangerous’ tau, sebab harga2 barang dia 1/3 je dari harga kat Malaysia.

Camna nak join? Baca balik kat sini & hantar karangan tu cepat2 ke www.mastraveller.com

Written by AbangNara | January 27th, 2010

Semacho-semacho insan yang bergelar lelaki, kadang-kala pasti akan ada satu ketika yang menyebabkan titisan air mata jatuh ke bumi. Walaupun anda sekacak dan segagah Fahrin Ahmad, air mata akan gugur tanda tekanan dan kekecewaan yang terlebih sudah. Itulah suasana sedih  ketika sidang media Fahrin Ahmad semasa mengumumkan yang Linda Onn ada 7 hari untuk meminta maaf sebelum disaman.

Puitis sungguh ayat kami di atas tue. Kesian jugak kat si Fahrin nie. Kami boleh bayangkan tekanan yang dia terima. Iyerlah, dengan stress maknya terbaring di hospital, dengan imejnya sebagai duta produk tercalar, dengan masalah bercinta asik-asik clash. Mungkin semua itu menyebabkan gugurnya air mata seorang lelaki yang bernama Fahrin Ahmad.

Kepada Fahrin, berani kerana benar. Semoga kebenaran itu akan terbukti jua.

Written by AbangNara | January 26th, 2010

penerbit ajl24

Kalau korang belum baca pasal AJL 24 dan unsur Illuminati serta Freemason, kami sarankan anda baca terlebih dahulu supaya korang tak blank. Seperti yang kami rasakan di dalam hati naluri kami nie, penerbit AJL24 telah pun membuat kenyataan bahawa persembahan pada malam itu tidak dirancang supaya menyerupai unsur Illuminati dan Freemason.

Ahmad Shaifullizam Arshad atau Gbam adalah penerbit AJL24 dan dia cakap hanya opening dan interlude saja yang dirancang oleh pihak penerbit. Persembahan artis-artis semuanya dirancang oleh mereka sendiri. Jadi tak logik nak katakan semua artis yang terlibat tue sengaja nak menyelitkan unsur Illuminati nie.

Dengar sikit apa Gbam nie cakap:-

[note]Mungkin ia adalah satu kebetulan. Saya pun tak tahu sangat pasal Freemason. Yang saya tahu, ia pernah ditonjolkan dalam filem dari Hollywood tapi saya tak ‘gila’ untuk merancang perkara seperti itu. Mungkin ia satu kebetulan. Bukan saya tak sensitif. Tetapi pada masa akan datang, saya akan lebih berhati-hati dan sensitif. Secara tak langsung saya nak minta maaf juga. [/note]

Bagi kami, baguslah at least keluarkan kenyataan untuk membersihkan nama sendiri. Kami pun rasanya percaya apa yang Gbam nie cakap. Mungkin secara kebetulan. Manusia kalau suka mencari kesilapan orang, sekecil zarah pun akan nampak. Tapi kami suka dengan si Gbam nie sebab kenyataan dia kat bawah nie:-

[note]Yang baik datang dari Allah dan yang buruk datang dari kelemahan saya sendiri.[/note]

Kami respek sama lu bro!!! Teruskan berjuang sebab AJL 24 bagi kami antara yang terbaik pernah kami lihat. Jangan lemah semangat sebab benda-benda kebetulan nie. Wallahualam. Lagi berita penuh di Mstar.

P.S: Secara jujur kami pun rasa artis-artis Malaysia nie tak tahu pun apa itu FreeMason. Tak percaya gi tanya kat diorang yang terlibat time AJL tue. Compem semua pun baru tau sebab baca suratkhabar Pancaindera Ahad lepas.

Written by AbangNara | January 26th, 2010

fasha sandha

Ciannya kami kat Fasha Sandha. Bukan senang nak jadi selebriti, ada yang suka dan ada yang tak suka. Dan dengan bantuan teknologi sekarang nie, makin senang untuk orang ramai meluahkan rasa benci mereka kepada seseorang. Bagi kami itu tak salah asalkan berpada-pada. Janganlah sampai kutuk melampau-lampau.

Dari apa yang kami dengar, group Facebook I Hate Fasha Sandha dah mencapai 40,000 fans sebelum didelete kerana ada komen-komen yang kurang bernas. Untuk pengetahuan anda, jumlah fans yang join group I Hate Fasha Sandha nie lebih ramai daripada group fans Fasha Sandha yang sebenar. Kalau nak wat kesimpulan mudah, maknanya lagi ramai orang tak suka Fasha berbanding orang sayang dengan dia.

Dan semalam kami check group Facebook I Hate Fasha Sandha nie dah pun dicreate semula. Setakat semalam dah ada lebih kurang 1,000 fans. Rasanya tak lama lagi akan makin bertambah tue. Adakah bakal mencecah 40,000? Itu kita sendiri kena tunggu nanti.

Buat Fasha Sandha, amiklah kewujudan group Facebook yang membenci anda ini sebagai satu motivasi untuk berubah sikap dan menunjukkan contoh yang baik. Orang takkan benci kita kalau kita tak buat salah. Tak gitu? Ini semua lumrah dunia. Harap anda terus tabah dan maju.

P.S: Kalau sesapa rasa nak jadi fans FB tue, pepandai la korang search ek. Tak elok rasanya sebarkan kat sini.

Page 3 of 2212345...1020...Last »