Written by AbangNara | November 23rd, 2009

nasha aziz

Wahaha. Sumpah lawak gile gambar makcik kat atas tue. Nampak terharu gila macam dapat pergi haji pulak. Cuba tengok gambar makcik kat belakang Nasha tue. Macam body guard beb. Putih gile ngan muka tak ada perasaan. Sumpah lawak gile.

Nasib baik Nasha Aziz rileks jer. Rasanya makcik yang terharu gile tue dah beratur 3 4 jam kot nak dapatkan otograf Nasha Aziz. Tahniah makcik. Jangan lupa frame kan tau? Hehehe.

Written by AbangNara | November 23rd, 2009

ajl 24

Berikut adalah senarai lagu yang layak ke Anugerah Juara Lagu (AJL) 24:

01. Aku Skandal – Hujan (komposer/penulis lirik: Noh)

02. Tak Mungkin Kerna Sayang – Alyah (komposer: Ajai, penulis lirik: Habsah Hassan)

03. Aurora – Estranged (komposer/penulis lirik: Estranged)

04. Bengang – Akim (komposer: Amir, penulis lirik: Sheikh Qalam)

05. Aku Rindu Sayang Kamu – Black (komposer/penulis lirik: Yuzai)

06. Dan Sebenarnya – Yuna (komposer/penulis lirik: Yuna, Paan, Efry, Adil)

07. Rindu Terhenti – Tomok (komposer: Aubrey Suwito, penulis lirik: Tinta)

08. Pakai Buang – Stacy (komposer/penulis lirik: Edry)

09. Kau Aku – Aizat (komposer/penulis lirik: Aizat)

10. Pergi – Aizat (komposer/penulis lirik: Pete Teo)

11. Situasi – Bunkface (komposer/penulis lirik: Sam)

12. Bencinta – Faizal Tahir (komposer: Audi Mok, penulis lirik: Faizal Tahir)

13. Cinta Adam Dan Hawa – Misha Omar (komposer: Azmeer, penulis lirik: Allahyarham Loloq)

14. Masih Jelas – Hafiz (komposer: Aidit Alfian, penulis lirik: Ad Samad)

Apa pendapat korang? Semua lagu di atas layak ke tak? Ke korang tak layan pun AJL tahun nie?

Written by AbangNara | November 22nd, 2009

tangkap khalwat

Wow. Patutlah mamat nie berani lompat ke balkoni semasa dikantoikan tangkap khalwat dengan tunang dia. Rupa-rupanya dia nie pengacara rancangan Pemburu Hantu. Memang jiwa kental dan tabah la. Setakat pegawai-pegawai JAIS tue apa sangat nak ditakutkan. Hantu pun dia dah jumpa. Rileks dan cool jer brother nie.

Mereka yang terlibat tak lain tak bukan ialah Hairi Shahrizal Mustafa, pengacara rancangan Pemburu Hantu dan tunangnya, Ziffa, seorang penolong penerbit rancangan TV. Kami cuba membayangkan macam mana si Hairi nie membalut tubuhnya dengan langsir dan melompat ke balkoni sebelah. Sepatutnya dia tak jadi pengacara rancangan Hantu. Mungkin watak James Bond lebih sesuai dengan diri dia.

tangkap khalwat

Kalau korang nak baca berita penuh, sila baca artikel ini lagi.

P.S: Apakah yang membezakan Streamyx dengan pembekal-pembekal internet yang lain? Jawapan yang paling jelas sudah tentulah Streamyx nie tak ada limit. Upload dan downloadlah seberapa banyak yang anda mahu. Kalau company internet lain, pakej upload dan download dia ada limit. So jangan tertipu tau.

 
Written by AbangNara | November 20th, 2009

watie dan azza elite

Gile best cara sambutan artis-artis kat Malaysia nie. Siapa ada penari pole lagi. Bila la rasanya kami di BeautifulNara nie nak dapat invite pergi sambutan hari jadi macam nie. Selalu kami celebrate hari jadi kat rumah je. Beli satay makan reramai.

Oh ye, gambar parti hari jadi nie katanya adalah hari jadi Watie dan Azza Elite. Azza Elite yang pakai baju kaler pink. Saja kami bagitau sebab takut anda semua tak kenal. Lain macam sikit muka dia. Mungkin tengah bahagia atau mungkin terlebih makan tempe macam Khir Toyo.

Korang layankan ajerlah gambar-gambar parti hari jadi Watie dan Azza Elite dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Best jugak buat update secara langsung kat Facebook pasal Nur Kasih ngan anda semua. Terima kasih kepada Streamyx kerana membuatkan ini semua possible. Connection yang lancar ~~~

 
Page 4 of 20« First...23456...1020...Last »