Written by AbangNara | November 2nd, 2009

Memang tiap-tiap tahun Party EH! ni, artis yg dtg akan pakai agak sexy. Tapi tahun ini temanya adalah ‘Chic’. Kami ni kurang paham maksud Chic  so mari kita check apa maksud ‘Chic’ pada pandangan artis….

 
Written by AbangNara | November 2nd, 2009

Alkisah pada malam hari Sabtu lepas, Bang Jamal Abdillah telah dijemput secara berbayar oleh sebuah bank utk buat persembahan masa annual dinner deorg. Patutnya dalam pukul 11  gitu Bang Jamal dah patut start menyanyi lah, yelah orang yg datang semuanya dah tunggu nak dengar suara macho Bang Jamal nyanyi lagu Gadis Melayu, Kekasih Awal dan Akhir dll.

Tapi tunggu punya tunggu punya tunggu, tak muncul-muncul jugak Bang Jamal atas pentas. Last-last majlis dinner tu ditamatkan awal. Tapi konon-kononnya Bang Jamal dah ada standby kat bilik dari pukul 10 lagi, cuma bila dekat nak nyanyi tu dia kata dia kurang sihat. hmmmm…

Malam ni kat tv2, ada Siaran Langsung Bang Jamal nyanyi. aik sudah sihat ke? ke sebab utk TV2 so kalau tak sihat pon Bang Jamal terus jadi sihat. Entahlah kami pon tak tahu, yg tahu gosip ni memang esklusif di Beautiful Nara only. kalau Michelle Melodi baca pasal ni silalah terjah Bang Jamal ok! harap2 Jamal Abdillah boleh explain skit…

Page 20 of 20« First...10...1617181920