Written by AbangNara | November 25th, 2009

faizal af4

Ha nampaknya tuan punya gosip telah pun bersuara. Saje je kami malas nak keluarkan gosip yang kononnya Faizal AF4 nie ditangkap basah sebab kami macam dapat menghidu penipuan di dalam gosip tersebut. Mungkin sengaja direka oleh wartawan-wartawan hiburan Malaysia yang dah kekeringan idea nak menjatuhkan artis-artis Malaysia.

Tapi kami sebenarnya tengah tunggu Ayu OIAM keluarkan statement pasal gosip dia dah terberanak tue. Kata orang berani kerana benar. Kalau tak salah buat apa nak takutkan? Macam si Faizal nie, keluar jer gosip buruk pasal dia terus dia keluarkan kenyataan balas balik. Macam nie la orang kata lelaki sejati.

Baca berita sepenuhnya dengan membaca artikel ini selengkapnya.

P.S: uiks, Streamyx ada promotion Super Upgrade Deals rupernyaa….sesapa yg dah guna streamyx lebih dari setahun, blh upgrade ke plan lebih LAJU & dapat free plan LAJU itu utk 4 bulan…bulan ke-5 baru start bayar.

 
Written by AbangNara | November 25th, 2009

gerudi inul

Wah, sungguh celaka si Inul nie posing tunjuk bontot camnie. Gambar camnie leh lak lepas. Memang apa kejadah haramnya posing camnie. Nie mesti gian nak bagi orang tengok bontot dia tue. Bukan lawa sangat pun.

Abang-abang amik gambar tue seronok tak ingat la. Orang dah bagi bontot free. Layankan jerlah. Inul oh Inul. Apo nak jadi ngan artis Indonesia sorang nie.

Written by AbangNara | November 25th, 2009

Oklah ini bukanlah terbaru sangat, tapi gambar ni kami ambil sendiri masa pelancaran movie Dimensions dalam bulan ni jugak. Jehan Miskin ni ramah orangnya, senyum aja kat kami nasib baik tak cair. haha. Ammar Alfian Aziz bawa seseorang, sure korang tak tengok gambar pon  boleh teka  kan…kan..

p/s: Korang ni tak balik kg berhari raya ke??

 
Written by AbangNara | November 24th, 2009

kulit siti nurhaliza

Sapa yang tak jeles tengok kulit muka Dato’ Siti Nurhaliza memang kami respek. Gebu, mulus, putih, halus dan semuanyalah yang menggambarkan kecantikan kulit dia. Respek!!!!

P.S:  Nak hantar SMS kat member-member cakap pasal ButikNara petang tadi. Ingatkan kredit tak cukup. Nasib baik Xpax bonus bulanan XXL punya kredit dah dapat. Dapatlah RM3 sebab guna minimum RM50 bulan nie. Tima kasih XPAX.

Page 2 of 2012345...1020...Last »