Written by AbangNara | October 2nd, 2009

Korang perasan tak tahun ni macam banyak betul kisah artis malaysia masuk hospital. Mula-mula dulu kisah Ida Nerina jatuh tangga, pastu cerita allahyarham Yasmin Ahmad,  kemudian cerita  Ahmad Busu kerana kena strok masa tengah bulan puasa lepas. Imuda pon ada sakit juga, KakNara pernah nampak dia kat Hospital Selayang. Belum lagi kisah lama-lama dulu macam Azean Irdawaty kena cancer, Bienda kena sakit err jantung ek?

Semalam pulak kisah Aleeza Kasim masuk Damansara Specialist sebab kena buat pembedahan selama 3jam.  Kak Nara rasa itu sebab sinus lah, tapi tataulah sebab dalam soratkhabar kata pembedahan keluarkan kuman dari kepala. Ish, mesti sakit kan, aduhh ngilu rasa kepala terbayangkan pembedahan macam tu.

 
Written by AbangNara | October 2nd, 2009

maizawati zainal

Kata orang-orang tua, kalau dipatuk ular maknanya ada orang nak masuk minang. Kiranya si Maizawati Zainal nie tak lama lagi ada la tue mana-mana lelaki masuk merisik. Mentang-mentang dah nak habis edah. Mimpi pun kena patuk ular jer. Mungkin tak sabar nak bersuami balik kot. Baguslah tue. Anak-anak pun masih kecik dan perlukan kasih sayang seorang ayah.

Tapi kalau mimpi kena belit ngan ular sawa macam mana pulak ye? Pernah sekali kami mimpi macam tue. Bangun-bangun jer berpeluh satu badan. Tapi tunggu punya tunggu tak ada pulak orang masuk minang. Memang kena mimpi dipatuk je kot. Kalau dibelit tak dikira la rasanya.

Sebelum terlupa kami nak ucapkan takziah kepada semua mangsa tsunami, taufan dan gempa bumi. Sampai 3 sekali bencana yang berlaku dalam minggu ini. Bumi nie dah marah sangat kot kat manusia yang hidup atas dia. Sama-sama lah kita renung-renungkan.

Written by AbangNara | October 2nd, 2009

Sempena hari jumaat, penghulu segala hari, Kak Nara sengaja membawakkan cerita ini untuk renungan kita semua, tak kesahlah cerita ni benar atau tidak sahih kan. Lagipon KakNara tau korang dah biru tengok gambar Umie Aida kan? hehe.  Semoga dalam kita sibuk dok baca kisah artis ni, kita jangan lupa asal usul kita..

sapa yang tak gi semayang jumaat, angkat tangan~~~

PERMATANG PAUH: Sepasang suami isteri gempar apabila sejadah hanaran perkahwinan yang digunakan sejak tiga tahun lalu berdiri secara sendiri di bilik rumah mereka di Taman Haji Mohd Amin di sini malam semalam.

Mohamad Shuhaimi Md Ilias, 26, berkata kejadian aneh itu disedari isterinya yang masuk ke bilik itu untuk mengambil kain baju kira-kira jam 9.30 malam.

Beliau berkata, sebelum kejadian itu dia bersama isterinya berselisih pendapat mengenai arah kiblat di rumah sewa yang didiami sejak Ogos tahun lalu.

“Saya kemudian membentangkan sejadah itu mengikut arah kiblat dan membiarkannya tanpa diusik kira-kira jam 8 malam sebelum keluar dari bilik itu untuk memandikan anak perempuan berumur dua tahun,” katanya ketika ditemui kira-kira jam 12 malam semalam.

Written by AbangNara | October 2nd, 2009

umie aida bertunang

Memang banyak versi betul gambar majlis tunang Umie Aida nie. Ramai betul yang hantar gambar Umie Aida bertunang. Banyak pulak tue lagi gambar yang kami tak pernah siarkan. Rasanya nie mesti gambar daripada kamera peribadi kawan-kawan Umie Aida gak. Kira private photos la nie.

Nie pun kitorang tak habis edit lagi gambar majlis pertunangan Umie Aida nie. Nanti jap lagi kami upload lagi. Ini baru bertunang dah kena buat sampai 3 4 post, kalau gambar kawin Umie Aida nanti tak tau la kena wat berapa banyak post untuk letak gambar dia jer.

Buat sementara waktu nie anda layankan dulu 12 keping gambar Umie Aida bertunang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kepada pemenang-pemenang pertandingan pengkomen terbanyak hari tue, pohon ribuan kemaafan tak dapat bayar minggu nie. Bajet lari. Kami janji akan bayar dalam masa 2 minggu. Paling lambat pun 15hb malam sebab time tue dapat gaji.

 
Page 20 of 21« First...10...1718192021