Written by AbangNara | September 29th, 2009

awan dania 2

Yeahhhhhhhhhh ~~~ Berjaya layan episod pertama Awan Dania musim ke 2 kat Astro Ria semalam. Memang tak berkelip mata dibuatnya mengusha Scha Al Yahya. Almaklumlah kami nie kipas susah nak mati (die hard fan) dia.  Siap dah bagitau kat mak tadi yang setiap hari Isnin pukul 9 malam Tv kat rumah telah dichop oleh kami untuk tengok Awan Dania 2 nie.

Tapi sebenarnya selain dari Scha nie ramai lagi pelakon-pelakon old school yang hebat-hebat belaka. Ada Mustafa Kamal,  ada Jehan Miskin yang dah tak berpeluh ketiaknya dan tak lupa jugak Aida Aris. Pelakon-pelakon baru pun ada gak. Wany Mustafa ada, Irma Hasmie ada dan ramai lagilah. Pendek kata kalau tak minat Scha, leh layan cerita nie sebab ramai pelakon-pelakon best. Cuma kurang best sebab Nasha Aziz ngan Remy Ishak dah tak ada dah.

Apa sebenarnya jalan cerita Awan Dania 2 nie? Ala secara sempoinya Scha nie sekarang pergi kerja kat tempat baru. So ada cabaran baru kat situ. Dulu kan Air Asia kalau tak silap. Skang nie kat Firefly pulak. Kalau nak tau apa plak si Scha nie punya perangai kat tempat baru, kenalah layan Awan Dania 2 setiap Isnin pukul 9 malam.

Lagi gambar Scha dalam Awan Dania 2 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nuffnang awards

 
 
Written by AbangNara | September 28th, 2009


Terkejut kami bila baca berita tentang anak Norlia Ghani yang meninggal dunia kerana jatuh dari tingkat 7 pangsapuri yang dia tinggal bersama dengan Norlia Ghani.

Sedih, rasa macam dalam cerita drama swasta pon ada. Sebabnya, allahyarham Edi Rizal Ramli ni jatuh disebabkan allahyarham cuba menangkap pencuri yang masuk ke rumah jiran. Sebulan sebelum kes ni, allahyarham kena samun, jadi mungkin sebab tu dia geram dan nekad nak tangkap pencuri tu..

allahyarham meninggal dunia dalam perjalanan ke hospital sebab cedera teruk di kepala. Alfatihah untuk Edi Rizal Ramli, yang juga adik kepada Rusdi Ramli.Cuma kami agak kompius bila TheStar kata anak Norlia Ghani ni umur 23, Mstar pulak kata umur 31. Dua-dua ni suratkhabar satu kampeni nih, camna boleh lain-lain infonya.

 
Written by AbangNara | September 26th, 2009

azwan ali insaf

Patutlah senyap ajer semenjak dua si Azwan Ali laser nie. Rupanya dia pergi buat umrah dari 7 September sampai 24 September baru-baru nie. Sekarang nie dengar khabarnya dah berubah kesan daripada umrah nie. Katanya dia bukan Azwan Ali yang dulu lagi. Dah berubah. Can you believe it or not?

Sejuk hati kami dengar yang Azwan Ali doakan diampunkan dosa 10 orang musuh-musuh dia. Siap boleh tau bilangan musuh lagi nie. Rasanya Azwan Ali nie ada satu list buku yang bertajuk “Senarai Musuh Azwan Ali”. Sapa buat jahat kat dia compem masuk dalam list dan akan dibantai dalam blog dia.

Banyak jugak pengalaman menarik Azwan Ali time buat umrah nie. Ada rama-rama la terbang masa dia sembahyang. Bas boleh bergerak 140km tanpa dihidupkan enjin. Macam-macam lagi lah. Memang betullah orang kata kat tempat Nabi nie semua benda boleh berlaku.

Buat Azwan Ali, harap-harap umrah kali ini mengubah anda menjadi orang yang lebih baik daripada sebelum nie. Jangan laser-laser dan mengutuk orang lagi tau. Tak baik tau buat orang sakit hati.

Sedikit info berkaitan dengan Xpax Blackberry Curve 8520, tak lama lagi rate dan harga akan dikeluarkan oleh Xpax. Untuk yang belum pre-register, silalah pre-register terlebih dulu kat http://xpax.com.my/blackberry. Nanti boleh dapat special rate dan freebies.

Dan jangan lupa untuk undi BeautifulNara for Best Entertainment Blog dan Most Influential Blog setiap 2 jam. Kalau menang kitorang belanja makan nasik goreng daging masak merah. Lazat tue ~~~

Written by AbangNara | September 25th, 2009

lisa surihani

Semalam tengah boring-boring kami tertengoklah cerita “I’m Not Single” lakonan Lisa Surihani dengan Farid Kamil. Boleh tahan jugaklah cerita dia. Jiwang 16 karat. Tapi masih tak boleh lawan tahap kejiwangan cerita Korea dan cerita Jepun.

Lepas tue teruslah kami mencarik biodata dan gambar-gambar terbaru Lisa Surihani nie. Bukan apa, cair hati ini dibuatnya melihat kesucian dan kecantikan Lisa dalam filem tue. Memang nampak murni sungguh wajah si Lisa nie. Macam baby baru lahir.

Tergugat jugak kami sekejap sebab selama nie Scha Al Yahya adalah artis wanita pujaan kami. Terus rasa nak tukar Lisa Surihani jadi artis wanita pujaan sebab bagi kami muka dia nampak lebih Melayu berbanding Scha. Lebih ayu gitu ~~~

Jadi nak tau jugak pandangan korang siapakah yang lebih cantik antara Scha dan Lisa Surihani nie. Kami tahu setiap manusia taste berbeza-beza. Tapi ramai readers BeautifulNara nie perempuan. So kami nak tau dari sudut mata pandangan hati seorang wanita siapakah yang lebih cun antara diorang berdua nie.

Vote kat bawah nie yek:-

Lagi gambar-gambar terbaru Lisa Surihani sempena Ramadan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 3 of 1812345...10...Last »