Written by AbangNara | September 30th, 2009

fasha sandha

#Sila nyanyi dengan rentak lagu raya

Berakhirlah sudah September
Kini tiba Oktober,
Tiba masa Fasha umumkan
Bakal suami dia ~~~

Jeng, jeng, jeng. Di manakah janji-janji manis Fasha Sandha yang telah ditabur dalam Harian Metro 31 Mei 2009? Kami recallkan balik untuk anda kenyataan Fasha:-

[note]Jika tiada aral melintang, saya akan bertunang September ini sebelum berkahwin pada awal tahun depan.[/note]

Tak cukup dengan itu, 22 Julai 2009 Fasha tambahkan lagi janji-janji manis tahap gula dia:-

[note]InsyaAllah, saya akan adakan sebuah sidang media ringkas pada bulan September ini untuk rakan-rakan media dan kenalan rapat. Di situ nanti saya akan cerita tentang majlis perkahwinan kami itu.[/note]

Kalau anda rasa tue tak cukup manis, si Qabil Ambak yang digosipkan sebagai bakal suami Fasha tambahkan lagi gula dalam cerita Fasha Sandha nie:-

[note]Saya sudah mengenali Fasha sejak setahun lalu, tapi tidak mahu perkara ini diperbesarkan. Tunggu bulan depan, nanti saya akan membuat pengumuman[/note]

Kepada cik Fasha Sandha, hari ini adalah hari terakhir dalam bulan September. Anda masih sempat lagi untuk buat satu sidang akhbar untuk umumkan siapakah bakal suami anda. Adakah Jejai? Adakah Qabil? Atau adakah seorang lelaki yang memang kami semua tak pernah tau?

Tapi kalau selama ini kenyataan anda tue sekadar janji-janji palsu dan sekadar menanam tebu di pinggir bibir (aceh berperibahasa la pulak), mengaku sahajalah. Kami dah naik muak menunggu nie.

Apa pendapat korang? Rasa-rasa Fasha nie dah kantoi menipu ke atau dia akan buat kejutan hari nie?

nuffnang awards

Written by AbangNara | September 30th, 2009

Wah wah wah, majlis pertunangan Umie Aida ni dahlah di buat di kondo 4 juta (kondo bukan sebarang kondo- penthouse tau~) hadiah dari Datuk Paduka, barang-barang hantaran dia meletopz ok. Kurma bateel, barang kemas jenama Chopard & coklat Bachi. Kalau Kak Nara, dapat coklat bachi tu kompem Kak Nara simpan sebulan baru makan. mahal tau!

Itulah orang kata, tuah ayam nampak di kaki, tuah Umie Aida dapat jadi Datin Paduki, eh silap -Datin Paduka. Tapi Umie kata jangan panggil dia datin, tak biasa gitu. Apa pon tahniah Umie Aida, walaupon wedding nanti akan dibuat secara tertutup, tapi BeautifulNara amat berbesar hati jika dijemput untuk memberi liputan…. :)

 
Written by AbangNara | September 30th, 2009

datuk paduka khairuddin

Fuiyooo ~~~ Ada misai tue. Sukar nak bandingkan misai siapa yang lebih mengancam. Sama ada misai Dato’ K Siti Nurhaliza atau Dato’ K Umie Aida. Kedua-dua nampak menggoda dan menyerlahkan kejantanan masing-masing. Mungkin misai tebal itulah rahsia Datuk Paduka Khairuddin dapat memikat Umie Aida.

Rasanya semalam Umie Aida dah pun selamat bertunang dengan buah hatinya nie. Kalau korang nak tau, nama penuh Datuk K Umie Aida nie ialah Datuk Paduka Khairuddin Abu Hassan. Memang panjang betul nama dia nie. Compem ada dua kad pengenalan sebab tak muat nak letak dalam satu jer.

Dari apa yang kami risik-risik, Datuk Paduka Khairuddin nie ada berkaitan dengan stesyen-stesyen TV jugak. Masih tak dapat info sepenuhnya lagi. Nanti kalau ada kami share lagi dengan anda semua.

P.S: Sesiapa ada niat nak kawin dengan artis, sila pastikan misai anda sekurang-kurangnya setebal kedua-dua Dato’ K di atas. Hehehe.

nuffnang awards

Written by AbangNara | September 30th, 2009

siti nurhaliza

Mak aih. Terkejut beruk kami baca satu statistik pasal bayaran yang diterima oleh penyanyi Malaysia untuk 1 jam punya nyanyian. RM70 ribu tue beb. Dekat 5 tahun punya gaji dia boleh dapat dalam masa 1 jam je. Ish-ish. Sungguh tak adil dunia nie.

Eh terlupa plak nak cakap sapa penyanyi tue. Sudah tentulah Dato’ Siti Nurhaliza. Penyanyi nombor 1 Malaysia. Tapi bukan dia sorang je yang dapat bayaran mahal-mahal nie. Ramai lagi yang not bad jugaklah diorang dapat. Memang pasnie kalau dapat anak nak suruh dia menyanyi jerlah. Kaya tak hingat tue.

Jom kita ushar baper ribu ringgit penyanyi-penyanyi Malaysia nie dapat setiap kali nyanyi:-

Dato’ Siti Nurhaliza
* RM45,000 for a 30-minute show
* RM70,000 for a one-hour show

Dato’ Sheila Majid
* RM35,000 for a 30-minute show 
* RM55,000 for a one-hour show

Anuar Zain
* RM25,000 for a 30-minute show 
* RM55,000 for a one-hour show

JACLYN VICTOR
* RM18,000 for a 30-minute show 
* RM30,000 for a one-hour show

Patutlah ramai orang beria-ria nak masuk AF la, One In A Million la, LG Starz la. Memang kaya gila rupanya. Ada sapa tau bila audition untuk AF 8 nak start? Nak cuba nasib nie. Nak jadi kaya punya pasal. Hehehe

P.S: Penyanyi feveret kami Abang Jamal Abdillah rasa-rasa dapat berapa ribu ek? Mesti banyak gak kan?

nuffnang awards

Page 1 of 1812345...Last »