Written by AbangNara | August 26th, 2009

press conference projek alpha

Sungguh terserlah kehenseman dan kekacakan Abang Nara semalam semasa Press Conference Projek Alpha – Uncovering Top Malaysia Bloggers. Banyak jugak media-media bercetak yang datang untuk cover event nie. Lepas nie kalau tak ada aral melintang memang makin femeslah BeautifulNara nie.

Sedikit teka-teki untuk anda semua. Cubalah teka berapakah umur Abang Nara sebenarnya. Ramai yang cakap Abang Nara awet muda. Tapi betul ke umur dia muda lagi? Hehehe.

Lagi gambar sekitar press conference Projek Alpha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kak Nara pun sempat nak interframe lagi kat press conference nie.

 
Written by AbangNara | August 26th, 2009

roslin hashim

Itulah kata-kata daripada bekas isteri Roslin Hashim, Faizah. Memang sekali tengok jumlah tuntutan Roslin nie pun leh wat tidur tak lena gak la. RM50 ribu ringgit tue. Mana nak cekau duit sebanyak tue. Tak logik dan tak munasabah langsung.

Faizah cakap wang hantaran dia pun RM15 ribu jer (mak aih banyak gak nie). Kalau nak tambah-tambah ngan kos persediaan perkahwinan paling banyak leh tuntut pun dalam RM20 ribu lebih-lebih sikit la. Nie RM50 ribu memang dah terlebih sudah.

Mungkin Roslin Hashim kira sekali kos kerugian tekanan mental dia kot. Maklumlah dah kawin tapi masih bergelar teruna. Tertekan tue beb. Mesti ramai member-member dia kutuk tak hingat. Tak jantan, tak lelaki dan tak macho. Kesian kat Roslin. Hehehe.

Pelik-pelik la manusia zaman sekarang nie. Tak jadi kawin pun saman. Dah cerai pun saman. Tengah kawin pun saman. Semua benda nak menyaman. Memang mata duitan tak hingat.

Kita tunggulah sapa yang betul dalam kes Roslin ngan Faizah nie. Malas nak komen banyak-banyak pasal rumah tangga orang. Tak baik tau. Hehehe.

Written by AbangNara | August 26th, 2009

shah rukh khan

# Sila baca artikel ini dengan gaya percakapan Dato’ Samy Vellu

Aiyoyo. Apa mau jadi dengan ini Dato’ Shah Rukh Khan? Memalukan sungguh. Kalau tarak puasa janganla bagitau itu satu dunia. Senyap-senyap sudahlah. Keep it to yourself la. Don’t go tell other people. Tarak reti itu erti kemaluan ka?

We know you have to kerja kuat-kuat. Shooting pun banyak. Sana shooting, sini shooting. Sangat penat jugakla kan? Itu agama Islam bagi kebenaran jugak kalau you kerja berat untuk bukak puasa. Lagi-lagi you kena makan itu ubat jugak untuk you punya sakit belakang. Tarak apa la tak puasa. Tuhan tak marah.

Tapi kami sangat malu dengar bila you cakap ini macam:-

“Saya sekurang-kurangnya mahu puasa 3 hingga 4 hari di bulan Ramadhan”.

Aiyooyo. We thought you tak MAHU puasa 3 hingga 4 hari. Rupa-rupanya you NAK puasa 3, 4 hari ajer. So shame lah. Sangat memalukan. Next time don’t go out and tell the news about your puasa la. You make the Islam people seems so bad la.

Selamat berpuasa kepada Dato’ Shah Rukh Khan daripada BeautifulNara.

Written by AbangNara | August 25th, 2009

Di atas adalah video perkahwinan @ pernikahan Waheeda dan Akhil Hayy.

Ketar sebentar lutut kami apabila dengar kenyataan Akhil Hayy yang dia nak menyaman blogger yang mengutuk dia dan isteri barunya, Waheeda. Terus kami check artikel-artikel kami sebelum nie, kot-kot ada yang berbau unsur-unsur kutukan terhadap 2 makhluk nie.

Baca punya baca, kami memang tak ada buat kutukan langsung terhadap Waheeda dan Akhil Hayy. Malah kami memuji Akhil kerana berkahwin cepat dengan Waheeda. Maklumlah ubat bagi kenan sihir Waheeda hanya ada pada Akhil. Jadi perkahwinan mungkin dipercepatkan agar Waheeda lebih cepat sembuh.

Malah kami tumpang gembira kerana Akhil dan Waheeda dapat berbuka dan bersahur bersama-sama sementara Maiza pulak makan sorang-sorang. Kiranya Akhil beruntung kerana tak pernah merasa bersahur tanpa seorang isteri di sisinya. Tambah-tambah lagi isteri yang lagi muda dan cun melecun macam Waheeda. Mungkin sempat bagi ubat sihir Waheeda sebelum tamat waktu sahur.

Jadi kepada Akhil, janganlah saman kami di BeautifulNara. Kami tak pernah mengutuk anda. Cuma memberi puji-pujian yang menggunung. Kalau ada kutuk pun, orang kata kutukan yang membina. Agar bahtera yang dilayari bersama Waheeda tak karam macam bahtera bersama Maiza dulu. Kalau kena saman pun, kami tak ada duit nak bayar. Hehehe.

Sekali lagi buat Waheeda dan Akhil Hayy, selamat berpuasa dan berhari raya dengan suami dan isteri baru. Jangan lupa pakai baju raya sedondon tau. Hehehe.

Page 4 of 24« First...23456...1020...Last »