Written by AbangNara | August 20th, 2009

fasha sandha dan ekuin negara

[note]Kami baru dapat email daripada hosting BeautifulNara, disebabkan pelawat yang teramat tinggi terutamanya pada jam 12 hingga 4 petang, kadang-kadang BeautifulNara akan hilang sekejap kerana server hang. Jadi kalau blog ini tak dapat masuk, cuba try 2, 3 minit selepas itu. Dan jika ada sesiapa atau mana-mana syarikat berminat untuk sponsor dedicated hosting, boleh hubungi kami di borakartis [at] gmail.com. Terima kasih[/note]

Saya seperti orang lain, pada mulanya memang percaya yang Fasha akan berkahwin pada Januari depan.

Ada beberapa versi yang saya dengar. Samada disebabkan oleh saya tersilap dengar, kawan saya tersilap dengar, atau Fasha berubah ubah statementnya, saya tak dapat pastikan.

1] Bertunang bulan September, kahwin Januari
2] bertunang bulan November, kahwin Januari

Tarikh perkahwinan
1] 20.1.2010 atau
2] 1.1.2010

Fasha  juga pernah bersumpah dengan nama Allah kepada rakan saya bahawa bakal suaminya bukan duda. Tetapi Fasha juga dahulu pernah bersumpah dengan nama Allah yang dia tidak memaki hamun wartawan Kak Raja tetapi Kak Raja tetap mengatakan beliau berbuat begitu dan menuduh Fasha plastik dan pembohong.

Fasha sebenarnya sebelum ini beberapa kali digosipkan dengan suami atau boyfriend orang. Antaranya:-
1. Yusry Kru

2. Hans Isaac

3. Pierre andre

4. Datuk Shafik

5. Farid Kamil

6. Saiful Apek

Teruskan membaca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui kronologi kisah cinta Fasha Sandha dan ekuin negara, Qabil Ambak.

 
Written by AbangNara | August 19th, 2009

Jeng, jeng, jeng. Masa yang ditunggu telah tiba. Segala rahsia akan dibongkar. Siapakah sebenarnya di sebalik tabir BeautifulNara, blog hiburan paling sensasi abad ini? Apakah maksud sebenar BeautifulNara? Siapapenulis blog, Kak Nara ke Bang Nara? Wujud ke Kak Nara di dalam blog ini?

Kesemuanya bakal diselongkar, digali dan dibongkari di dalam Project Alpha, Malaysia Top Blogger atau kalau dalam bahasa Melayunya Projek Alpha, Blogger Terhebat Malaysia.

Yang membanggakan dan mengembangkan hidung kami ialah BeautifulNara terpilih kerana traffiknya yang melampau-lampau tinggi. Ini semuanya jasa baik anda semua yang mengfemeskan dan mempromotekan BeautifulNara. Teruskan usaha anda. Jangan lupa promote di email, di YM dan di forum-forum. Kami akan bagitau anda untuk stop promote bila server hosting BeautifulNara dah meletup nanti.

Tambah menaikkan semangat kami ialah hanya 2 orang blogger Melayu sahaja yang terpilih di antara 7 blogger nie. BeautifulNara dan RedMummy.

Sedikit info tentang RedMummy buat yang masih tak mengenali akak nie. Blog RedMummy nie memang hangat di pasaran kerana gayanya yang terlebih sudah. Nak tau apa maksud terlebih sudah? Kena la lawat RedMummy. Kami jamin anda akan melekat kat blog si Diva Merah nie.

Buat pengetahuan anda, shooting pertama untuk tayangan dah pun dibuat Sabtu lepas. Hari ini pun penulis BeautifulNara dengan rela hati bercuti dari kerja sebab nak pergi shooting. Nak buat flying fox dan naik motor kecik ATV. Terima kasih banyak-banyak kat Sunway Pyramid dan Sunway Lagoon yang berbesar hati nak sediakan tempat kitorang buat shooting.

Gambar shooting Sabtu lepas akan diupdate sedikit demi sedikit supaya kami dapat berkongsi kegembiraan yang tidak terkira ini bersama anda semua, pembaca setia BeautifulNara. Harap anda dapat memberikan kami sokongan padu yang tidak berbelah bagi untuk memastikan BeautifulNara terus maju (memang skema gile ayat nie).

Nantikan kemunculan BeautifulNara, RedMummy dan 5 lagi blogger terunggul Malaysia pada pertengahan bulan September ini.

Sementara itu, spekulasi anda amat dialu-alukan… hehe.

 
Written by AbangNara | August 19th, 2009

Walaupon bini cun melecun seksi tak hengat, tapi kalau ade awek kat depan mestilah nak kena tengok kan. Mana boleh dilepaskan. Hai, kalau dah lelaki. Takpelah, kita layan ajelah untuk gelak-gelak..

Written by AbangNara | August 18th, 2009

ferrari dato siti

Kalau betullah Ferrari Merah kat atas nie milik Dato’ Siti Nurhaliza, nak pinjam leh? Nak wat kereta masa kawin nanti. Mesti meletop nanti!!!

Page 10 of 24« First...89101112...20...Last »