Written by AbangNara | July 6th, 2009

pengkebumian michael jackson

Alhamdulillah. Selaku sedara seIslam, kami bersyukur sebab akhirnya Michael Jackson akan dikebumikan secara Islam. Tapi sayangnya sebelum tue akan diadakan macam satu majlis penghargaan dengan jenazah Michael Jackson akan diraikan di satu pesta.

Kesian kami kat MJ. Bukan apa dah dekat seminggu tapi mayat tak tanam-tanam lagi. Mungkin itu harga yang dibayar bila anda menjadi seorang King Of Pop. Everyone wants a piece of you. Kesian kat mayat MJ yang terseksa.

Upacara pengkebumian Michael Jackson secara Islam hanya akan dihadiri oleh ahli-ahli keluarga dan rakan terapat sahaja. Tapi untuk upacara meraikan mayat Michael Jackson, khabarnya hampir 2.5 billion manusia akan tercongok depan TV untuk menonton secara live. Wow, memang satu angka yang besar gile!!!

Perasan tak kalau anda cuba cari info pasal funeral Michael Jackson kat Internet, tak ramai media Barat yang bagitau pasal nie. Bayangkan betapa besarnya impak kalau berjuta rakyat dunia nie tau dan dapat saksikan jenazah Michael Jackson disembahyangkan di kaca TV. Kiranya macam publisiti percuma untuk Islam.

Apa-apapun semoga roh Michael Jackson dirahmati di akhirat kelak. Wallahualam.

Written by AbangNara | July 6th, 2009

zaefrul dan isteri

Hohoho. Kami ingatkan si Zaefrul ini hanya beraksi mesra romantik bersama Nek Jah. Tapi rupanya dia memang seorang suami yang mesra. Beruntung betul isteri Zaefrul nie. Sentiasa berada dalam dakapan dan pelukan suaminya. Memang wajar dicontohi nie.

Buat mereka yang tak tahu, masa keluar gambar aksi terlampau Zaefrul bersama Azizah Mahzan, Zaefrul nie dah lama berkahwin dah. Jadi kemesraan dia dan Azizah Mahzan tue hanya seperti kasih seorang adik kepada akak.

Bila kami tengok balik gambar Zaefrul bersama isterinya, kesimpulan yang kami dapat buatkan ialah si Zaefrul nie memang lelaki yang tak malu nak tunjuk kasih sayangnya. Mungkin dah terlebih sangat sebab tue dia bagi skit kat Nek Jah. Hehehe.

Lelaki-lelaki di luar sana boleh lah jadikan teladan cara Zaefrul nie. Bukan apa, ramai di antara kita masa mengorat kalau boleh nak masuk tandas pun sekali, tapi bila dah kawin jalan jauh jarak sebatu ngan suami-isteri. Sepatutnya dah kawin lah kena bertambah mesra. Tak gitu?

Lagi gambar Zaefrul dan isteri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 5th, 2009

mulan jameela

Pertamanya nak cakap we are sorry sebab lama tak update. Terharu sangat-sangat ramai yang tertanya-tanya ke mana kami menghilang. Kami tak hilang, cuma kesibukan bekerja menghalang diri kami update blog ini. Sekarang semua dah kembali normal maka marilah kita bergosip secara berhemah kembali.

Lama rasanya kami tak kongsi dengan anda semua foto-foto artis Indonesia. Bersempena dengan kedatangan artis seksi Indonesia si Mulan Jameela ke Malaysia, kami dengan pantasnya mencari beberapa keping gambar Mulan Jameela untuk tatapan anda semua.

Buat yang tak tahu, Mulan Jameela nie famous ngan lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi. Kononnya dialah tue kot yang paling seksi. Sebenarnya memang boleh tahan jugaklah keseksian dia nie. Standard artis Indonesia.

Lagi gambar @ foto Mulan Jameela dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 4th, 2009

maya tengku shahreza

Walaupun dah terlambat seminggu, kami nak kongsi jugak gambar perkahwinan Maya (Meyanaliza Rusli) dengan Tengku Shahreza nie. Nampak comel sangat si Maya nie pakai baju pengantin siap bertudung. Penuh warna putih.

Lagi gambar mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Page 20 of 22« First...10...1819202122