Written by AbangNara | July 7th, 2009

artis malaysia cun

Tutup mata anda sekejap dan bayangkan anda seorang lelaki yang diberi pilihan untuk memilih salah seorang daripada gadis cun di dalam gambar di atas.

Ada Lisa Surihani, ada Juliana Evans dan ada Diana Danielle.Kami tahu anda tamak nak ketiga-tiga sekali, tapi nanti orang lain tak merasa plak. So pilihlah sorang jer antara 3 gadis Melayu jelita ini.

Sila undi di bawah dan kalau sudi berilah sebab-sebab anda membuat pilihan tersebut.

[poll id="22"]

Written by AbangNara | July 7th, 2009

muh berpecah

5 Julai yang lalu di Hard Rock Cafe menjadi satu noktah hitam bukan saja buat kumpulan Meet Uncle Hussain(MUH) tapi juga buat industri muzik Malaysia. Secara rasminya Lan MUH telah keluar dari kumpulan tersebut setelah habisnya konsert mini mereka bersama yang terakhir.

Kami di sini memang sedih. Bukan apa, MUH nie memang berbakat besar, lagu sedap didengar dan yang penting boleh pergi jauh. Bukan senang nak carik vokalis suara sesedap Lan. Kurang lagi satu band best kat Malaysia nie.

Ada gosip yang kami dengar menyatakan sebenarnya punca pergaduhan Lan ialah sebab ada salah seorang ahli MUH nie songlap duit. Betul atau tidak tak dapatlah nak kami sahihkan. Orang yang dikatakan songlap nielah yang paling banyak bercakap buat anggota kumpulan MUH.

Buat Lan, semoga terus maju jaya. Buat ahli-ahli MUH yang lain, teruskan usaha anda. All da best!!!

Written by AbangNara | July 7th, 2009

memey dan norman

Sebelum kita ke berita sebenarnya, kami nak melahirkan rasa kekesalan dan pelik dengan industri hiburan Malaysia yang tercinta nie. Memey Suhaiza dan Norman nie dahlah ditangkap khalwat, tengah turun naik masuk mahkamah, tapi tawaran berlakon still banyak lagi. Berebut-rebut pengarah nak amik diorang berlakon. Bukan patutnya kena gam ke kalau dah buat salah sampai ke tahap macam tue?

Untuk berita sebenarnya, Memey mengaku jugak akhirnya yang dia sebenarnya memang menjalinkan hubungan serius dengan Norman. Ish,ish,ish. Takkanlah tak serius kan? Dah ditangkap berdua-duaan, sambut birthday sesama, duduk satu opis, takkanlah hubungan tue sekadar main-main. Tak gitu?

Untuk yang tak tahu, Memey atau nama femesnya se”memeh” nie baru jer berumur 21 tahun. Muda benar lagi. Tengah membesar orang kata. Itu mungkin salah satu Norman sanggup bercerai ngan Abby. Almaklumlah dapat buah muda, buah tua ditinggalkan. Memang dasar lelaki mata keranjang.

Buat Memey dan Norman, lantak koranglah nak kawin ke apa ke. Kitorang tak pedulik. Kitorang tulis pasal korang nie pun sebab nak lepaskan geram jer. Memang menyampah tak hengat kat korang berdua.

Lagi gambar terbaru Memey Suhaiza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 7th, 2009

snack lurve

[note]Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru kami. Buat sementara waktu artikel ini akan berada di tempat teratas agar anda semua leh join pertandingan My Lurve Affair With XXX untuk memenangi MacBook [/note]

Harini kami ade gossip paling hangat. Sebenarnye BeautifulNara sendiri ade menjalin ‘affair’. Siapakah pasangan ‘affair’ yang diperkatakan itu?

Kami akui yang kami gila blogging. Kalau bahasa omputihnya, LURVE AFFAIR With BLOGGING lah kiranya. BeautifulNara nie adalah salah satu daripada blog kami. Dan BeautifulNara sememangnya blog feveret kami sebab pembaca-bacanya yang best (anda semualah tue).

Hari ini kami nak bongkar satu rahsia. Rahsia tentang macam mana kami boleh bertenaga mencari sumber-sumber gosip terkini, stay up bersengkang mata sampai malam untuk update blog dan rahsia mendapat idea gossip mantap .

Setiap malam sebelum kami mula memblog, kami akan beli 3 hingga 4 pek LURVE macam dalam gambar di atas. LURVE nie ada perisa Hot ‘N’ Spicy, Seaweed Nori dan French Onion. Kalau sebut jajan(snack), mesti imej tak berkhasiat kan? NO NO NO (gaya Fafau) , LURVE Multigrain Chips sangat berkhasiat kerana ada pelbagai bijirin. So, makan Lurve = healthier snacking + gossip hebat !

snack lurve

Antara khasiat LURVE nie ialah sebagai pembekal tenaga untuk kitorang terus memblog. Secara logiknya lepas balik kerja memang tak larat dah nak tulis blog, nasib baik bila makan LURVE nie tetiba tenaga mental dan fizikal kami terus recharge. Memang hebat dan mantap!!!

Kami nak ajak anda semua sebagai pembaca blog BeautifulNara ikut jejak langkah kitorang melayan blog ini sambil makan LURVE. Mesti anda akan lebih bersemangat, bertenaga dan bertambah idea untuk mengomen. Hidup pun tambah sihat.

Korang sumer ade ‘affair’ tak? Kalau ade memang dasyat. Bolehlah turut serta dalam pertandingan snack LURVE, “What’s Your LURVE Affair? Mudah saja, anda cuma perlu:

1. Karang satu blog bertajuk ‘My LURVE Affair with XXX’ dalam blog anda. Lagilah kalau anda boleh kaitkan LURVE Affair anda dengan LURVE Multigrain Chips, lagi bagos!

2. Sesudah anda publish post anda, email kepada lurveaffair@nuffnang.com dengan butir-butir berikut – nama penuh, nombor IC dan permalink blog post anda.

3. Jangan lupa baca Terms & Condition dan kepada mereka yang nak menyertai jangan lupa tuliskan sekali dalam email tue yang anda bersetuju 100% dengan T&C pertandingan ini. Penting tue, sila jangan lupa tau.

Cepat-cepat jangan lambat-lambat! Pertandingan bermula 23 Jun 09 sampai 12 Julai 09. Macam-macam hadiah bakal anda menangi. Hadiah utama, MacBook Pro 13-inci 2.26GHz tue beb. Lagipun 3 pemenang terpilih dapat masuk TV! Personal airtime selama 4 minit dalam 8TV Quickie bersama Belinda Chee dan Henry Golding. Glamour u~~. Silap-silap BeautifulNara kene tulis gossip pasal korang plak.

Kalau nak tau lebih lanjut, boleh pergi ke blog pertandingan LURVE nie. Ada info lebih lanjut tentang pertandingan yang sedang berlangsung. Ape kata anda semua pon turut serta bertanding. Mungkin anda semua boleh bercerita tentang LURVE Affair anda dengan BeautifulNara kat sana.

Jadi, ”What’s Your LURVE Affair?” Jom join pertandingan nie ramai-ramai!!!

snack lurve