Written by AbangNara | June 23rd, 2009

gambar kawin adlin emelda

Comel sangat Emelda bila pakai baju pengantin Jawa. Nampak cute sangat-sangat. Adlin pulak sebijik nampak macam orang Jawa. Menarik jugak rupanya cara pemakain orang Jawa masa berkawin nie.

Eh lupa pulak nak bagitau yang gambar perkahwinan Adlin Emelda versi Jawa nie diambik masa kat tempat lelaki. Lokasinya di Kampung Bukit Cherakah, Klang. Dekat 5,000 orang jugak yang datang.

Tapi ada satu gambar pengapit lelaki(Aqasha) yang memang lebih terserlah ke”Jawa”aannya berbanding Adlin. Yang pengapit perempuan tue pun cantik jugak. Pengacara RTM rasanya pengapit perempuan tue.

Lagi gambar perkahwinan Adlin dan Emelda versi Jawa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rupanya Adlin nie duda ek. Dah pernah berkawin rupanya dia nie sebelum nie.

 
Written by AbangNara | June 23rd, 2009

ida nerina

Takziah kami ucapkan kepada Ida Nerina yang sekarang berada di hospital selepas pembedahan bahagian belakang. Khabarnya semalam Ida Nerina jatuh tangga semasa on the way nak sampai ke rumah. Mungkin tak tahan nak ke bilik air, berlari-lari dan terjatuh kot.

Anyway cuma kami pelik sebab tiba-tiba keluar gosip kononnya Ida Nerina dibelasah oleh suaminya sampai terjatuh tangga. Padahal memang tak ada benda pun yang rasanya boleh dikontroversikan. Dah jatuh tangga, jatuh tangga jerlah. Takkan tue pun nak buat jadi cerita panas kot.

Kami tak mahu katakan ini satu pembalasan ke atas Ida Nerina sebab kami pun makhluk biasa jer. Tak ada kuasa nak cakap sama ada seseorang itu berdosa ke tak. Hanya Dia yang tahu.

Takziah kami ucapkan. Cepat-cepat sembuh ye Ida Nerina.

P.S: Kadang-kadang kami confuse muka Ida Nerina ngan Umie Aida. Yang belum kawinnya Umie Aida kan?

Written by AbangNara | June 23rd, 2009

ikan duyung sebenar

PERHATIAN!!! Sila pastikan anda sudah makan tengah hari dan makanan telah dihadam lebih kurang satu jam sebelum anda meneruskan membaca artikel ini. Kami tak bertanggungjawap sekiranya tiba-tiba anda terasa mual dan terus muntah ke keyboard komputer anda secara tiba-tiba.

Ini adalah amaran keras dan berbahaya kerana gambar wajah ikan duyung yang akan kami paparkan adalah indah khabar daripada rupa. Sesungguhnya jika anda sudah terasa mual apabila melihat gambar sirip ikan duyung di atas, anda dinasihatkan untuk tidak melihat gambar-gambar ikan duyung yang seterusnya.

Buat ibu mengandung lagilah tak digalakkan sebab takut terkenan dengan wajah sebenar ikan duyung ini. Tapi kalau anda jenis hati kering dan tak peduli dek amaran, sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar wajah sebenar ikan duyung.

 
Written by AbangNara | June 23rd, 2009

julia adzlizan

Inilah baru memiliki ciri-ciri isteri sejati yang makin disayangi suami. Makin tua makin bergetah. Makin tua makin seksi. Tengok ajerlah betapa maintainnya bergetah Juliza Adzlizan dalam gambar ini. Confirm laki dia tak carik lain. Kalau carik lain jugak, tak tau lah apa masalah laki dia.

Bukan senang nak anak 2 3 orang dan masih maintain body sepanas Juliza Adzlizan nie. Memang boleh buat wanita-wanita lain cemburu dengan kecantikan tubuh badannya.

Biasanya kalau bukan artis, agak sukar nak menjaga bentuk badan selepas bersalin. Maklumlah sibuk nak menjaga anak dan suami. Tak sempat nak berdiet.

Juliza Adzlizan nie boleh dijadikan role model dalam bab menjaga badan selepas berkahwin dan beranak pinak. Dalam bab lain(bab apa anda fikirlah sendiri), sila elakkan daripada mencontohi Julia Adzlizan.

Lagi gambar terbaru hot mama Juliza Adzlizan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami update lambat sikit ye esok, ada interview kerja. Doakan kejayaan diri kami ini.